Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam aradığım ben varım sende varsan şuan itibariyle basladimMerhaba arkadaşlar yarın diyete başlıyorum zayıflama arkadaşları arıyorum motive olup pes etmemek için elimizden geleni yapalım isteyenler varsa beraber zayıflayalım , güçlenelim, başaralımmmm
Bende ufaklıkla evde koşturma dışında dışarda zamanım olmuyor öyle yürüyüş yapayım desem yarı yoldan dönüyorum sen cakistigin için en azından işyerine bir durak önce inip yürüyüşü tamamlayabilir sin protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederimMerhaba ben de katılmak istiyorum sabah 68.1 çıktım boyum 1.63. Başladınız mı diyete? Masa başında çalışıyorum hareketsizim yani Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Kurallar varsa bizde buradan devam ederizKurallari okumadiniz sanirsam ?
Şartlar ve kurallar
Siteyi kullanmadan önce bu hüküm ve kuralları kabul etmelisiniz.www.kadinlarkulubu.com
Bende varımMerhaba arkadaşlar yarın diyete başlıyorum zayıflama arkadaşları arıyorum motive olup pes etmemek için elimizden geleni yapalım isteyenler varsa beraber zayıflayalım , güçlenelim, başaralımmmm