- 28 Ocak 2013
- 8.599
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
- #1.081
Tatlım ben pazartesi gideceğim kontrole sonra da iki haftada bir gidiyorum sonraki ni ayarları belki iyi yaptın ama kuzum nasıl bir diyet verdi neler söylediMakbusum bugün bu şehirde bulunan diyetisyene gittim senden feyz aldım M akbusummm tok karinla oglen gittim 68.6
Cuma gününe seans aldım sabah inşallah bir haftada 67.00 görürüm tatlimm sen de yapabiliyorsan sonraki seansı cumaya alsa na aynı gün gideriz canım arkadasim çok iyi olur
Slm canim çok şükür yolculuk bitti eve girdik buz gibi heryer hemen kombine açtık dışarı yemeğe sonra da alışveriş yapıp döneceğiz işte benim de yarindan itibaren 10 numara menulerle geleceğim bekle beni
Sabah 2 dilim kadar pide 1 kk peynir 2 3 çatal menemen
Ara 2 mandalina 5 fıstık
Ara 1 minik taze mısır
Ara 3 hurma
Akşam 3 köfte kadar tavuk 1 /4 lavas 1 bardak ayran salata
Ara sut icerim 20 gr kuru üzüm le
Slm canim çok şükür yolculuk bitti eve girdik buz gibi heryer hemen kombine açtık dışarı yemeğe sonra da alışveriş yapıp döneceğiz işte benim de yarindan itibaren 10 numara menulerle geleceğim bekle beni
Sabah 2 dilim kadar pide 1 kk peynir 2 3 çatal menemen
Ara 2 mandalina 5 fıstık
Ara 1 minik taze mısır
Ara 3 hurma
Akşam 3 köfte kadar tavuk 1 /4 lavas 1 bardak ayran salata
Ara sut icerim 20 gr kuru üzüm le
Gittim canım gittim en son 1 ay önce gitmiştim 2 hafta diyet yapmıştım biraz kilo vermiştim sonra tatilde aldım 1 ay öncesine aynı kilodayim sabah kahvaltısında yulaf verdi biraz düşük kalorili bi liste verdi işte aldıklarım yerleşmeden gitsin diye bakalım sıfır kaçamak olacak inşallahCanım bugün d iyetisyene gidecektin ne oldu sonuç bana bildir hayatimm
Gittim canım gittim en son 1 ay önce gitmiştim 2 hafta diyet yapmıştım biraz kilo vermiştim sonra tatilde aldım 1 ay öncesine aynı kilodayim sabah kahvaltısında yulaf verdi biraz düşük kalorili bi liste verdi işte aldıklarım yerleşmeden gitsin diye bakalım sıfır kaçamak olacak inşallah
63.7 canım günaydın bu arada dün telefonum kayboldu çok cnm sıkkın ya aEee kaç ciktin tatlimmm
Kız hoşgeldin bebeğim bu günlük var ya tam 2013 yılında açıldı ben kk ya ilk üye olduğum zamanlarda kelebek de o zamanlar birlikte diyet yapmıştık aslında o zamandan beri yazmuyordum da kelebek geri dönünce yazmaya devam ettim sende hoş geldin sefa geldinBende burada sana yoldaş olayım
Menümü vereyim
Sabah 4 yk yulaf ezmesi 1 bardak süt 1 kuru incir 3 kuru kayısı
Ara 15 badem
Öğlen 6 yk karnabahar kısıri 1 kase yoğurt 1 dilim tam tahlili ekmek salata
Ara 1 tane galeta cay
Akşam 6 yk Portakallı kereviz 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt salata
Ara 1 bardak süt 2 hurma
Ara 1 soda limon
Su 3 lt
Spor t 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?