- 21 Mart 2014
- 669
- 24
- Konu Sahibi Cutemom007
Ayyy canim kirilma lütfeeennn çünkü nasil neden bilmiyorum ama girdim girdim baktim yazdiklarini yeni görüyorum anlamadim hatta bende suya ne oldu acaba gecmis olsun bile demedi diye gecirdim icimden tatliiim ben seni çok seviyorum biliyorsuuuun (
Annene yaptigin suprizler cok hos tatlim romantik kiz :))))
Canim cok sagol islem iyi gecti hatta cok komik bisi oldu bende 21 günlük bi liste var bikini diyeti diye. Simdi bana narkoz verdiler ya ruyamda onu gördüm inceliyordum falan esime de aaa ne güzel okula da götürürüm hem diyorum falan sayikliyormusum istte esim de muzur baya konusturmus beni sporunu yaptin mi bugun demis yok yapmadim demisim listeyi soruyormus sayiyormusum of yaa uyaninca cok güldüm kafam baygin ama ben yine diyet düşünüyorum bu arada anneni goturdugun yeri biliyorum tatlim afiyet olsun kiz nasil dayandin yemeden maşallah :)
Canim benim stresten diyet kalmadi yaaa cok yemedim ama yasak seyler yedim ama bu kadar saglik sorununa olur o kadar yaaa umursamiyorum ve yarin yeni bir başlangıç tarihi olacak benim icin
Acaba diyorum gördüğüm listeler rüyamda bir işaret olabilir mi onlarimi yapsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim çok sevindim iyi geçmesine bana da bildirim yazmıyor bende anlamadım gitti o kadar kafaya taktın ki ne diyeyim makbuş alanında teksin kız yakında yan ünv.okuyup diyetisyenlik alanına geç senden mükemmel bir diyetisyen olur artık şekerim,strese girme sen en güzelini başarırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm ben de çok iyi gidiyorum biliyor musun atama takvimini açıklamışlar haftaya başlıyor lütfen bana dua et canımmmm