canımcım merhaba sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum
ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.
sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.
yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.
tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım
1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için.
ne metobolizmaymış bu yaaa