ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

günaydın tatlım bugün yeni bir başlangıla güne uyandım bu hafta kesinlikle kaçamak falan yapmayacağım diyetisyene gidene kadar 1 kilo vermeliyim :KK4::KK4::KK4:

dünki menüm olmasa bugün daha az olabilirdim ama en azından geçen hafta perşembeye göre 600 gr eksideyim bundan sonra pazar tartılmamaya karar verdim tartı moralimi bozuyor yaa bakalım listeme uyacağım bu hafta
olan oldu neyse en azından kilo verdiğime seviniyorum dünkü menüyü paylaşayım
sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir salatalık domates semizotu

ara: 1 armut

öğlen: 1 kase mercimek çorbası

ara: yarım tane biberli ekmek 5-6 incir 5-6 badem:KK22::KK22::KK22:öğretmenler odasında tam bir şölen vardı bununla kurtulduğuma sevindim

akşam: kepekli ekmeğin arasına 50 gr köfte ile hamburger 1 kk peynir koyduğum akdeniz salata lıght kola

ara: yok
spor: 1 saat yürüyüş bandında jogging yarım saat ip atlama

bugün sabah
1 dilim ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 zeytin 1 yumurta domates salatalık semizotu:KK39::KK39:

öğleni de aldım yanıma

4 yk taze fasulye 90 gr köfte domates salatalık 1 su bardağı yoğurt ve semiztu

günaydın beni hiç sorma canım iki gündür geceli gündüzlü çalışıyorum iki akşam özel kursum oldu okulda uyabildim ama iki akşamdır önüme konulan yemekleri yedim bir güzel sonra bugün sen tartılacaksın diye ben de tartıldım şekerim ve kaç çıktım 62.5 yani 200 gr almışım moralim sıfır oldu ee o kısırları lokumu yersen öyle olursun dedim benim de moralim sıfır canım yine vermişsin

bitanecik arkadaşım yavaş yavaş gidiyor canım benim haftada akşamları özel kurslarım oluyor eğer orada dikkat edersem iyi kilo vereceğim ama olmuyor işte....

o nedenle dün geç geldim eve detoks çorbasını da hazırlayamadım yorgundum hemen uyudum :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bitanem şu iki gün yediklerimi kısıp şu 200 gr vermem gerek şekerim canım pazartesi salı da detoks yapacağım gelecek hafta diyetisyene gideceğim offffffffffff makbuş gördün mü küçük kaçamaklar başa bela şekerim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bugün sabah
1 dilim ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 zeytin 1 yumurta domates salatalık semizotu:KK39::KK39:

öğleni de aldım yanıma

4 yk taze fasulye 90 gr köfte domates salatalık 1 su bardağı yoğurt ve semiztu

makbuşşş bitanem ben de senin takımına yazdım şekerim bana destek sağla ordan tatlım bu şekilde her yerden motive olalım bari ikimiz de bugünlerde afalladık ya nazar ettiler bizi ama çıkışlarımız pek yakında hayatım üzülme :13::13::13::13::13::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

günaydın beni hiç sorma canım iki gündür geceli gündüzlü çalışıyorum iki akşam özel kursum oldu okulda uyabildim ama iki akşamdır önüme konulan yemekleri yedim bir güzel sonra bugün sen tartılacaksın diye ben de tartıldım şekerim ve kaç çıktım 62.5 yani 200 gr almışım moralim sıfır oldu ee o kısırları lokumu yersen öyle olursun dedim benim de moralim sıfır canım yine vermişsin

bitanecik arkadaşım yavaş yavaş gidiyor canım benim haftada akşamları özel kurslarım oluyor eğer orada dikkat edersem iyi kilo vereceğim ama olmuyor işte....

o nedenle dün geç geldim eve detoks çorbasını da hazırlayamadım yorgundum hemen uyudum :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bitanem şu iki gün yediklerimi kısıp şu 200 gr vermem gerek şekerim canım pazartesi salı da detoks yapacağım gelecek hafta diyetisyene gideceğim offffffffffff makbuş gördün mü küçük kaçamaklar başa bela şekerim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Evet canim kucuk kacamaklar basa bela gercekten hic kacamaksiz devan etmek lazim aman ha dikkat et canim 200 gr cok degil onu verirsin merak etme tatlim grupta da herkes seni kucaklar merak etme canim bende destek olurum ama kafan karis.asin canim herkes farkli bi diyet yapiyor o grupta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglen ve aksam yemegim oglen kofteydi aksam et haslama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 kk peynir 1 zeytin 1 yumurta domates salatalık semizotu

ara: yok

öğlen: 150 gr taze fasulye 60 gr köfte 1 çay bardağı yoğurt domates salatalık semizotu

ara:50 gr beyaz leblebi 1 çay bardağı süt (kızlar değişim listenize bi bakar mısınız bu leblebi bazı listelerde 20 gr bazılarında 50 gr)

akşam:150 gr taze fasulye 60 gr et haşlama 1 çay bardağı yoğurt domates salatalık

ara: 20 gr kuru üzüm 50 gr beyaz leblebi düşünüyorum(ama 20 gr mı yesem ) :26::26::26::26:

sıvı:3 lt su 1 fincan yeşil çay 1 de rezene içerim daha 1 yeşil çay daha içerim
spor : leslie 5 mile yapacağım inşallah 20 dk falan da ip atlamayı istiyorum umarım :KK53::KK53::KK53::KK53:

merhabalar bugün yediklerim :
kalkar kalkmaz: yarım litre soğuk su

kahvaltı: 07.00
bir domates,5 zeytin,1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmek yeşil çay

ara öğün: 10.10
bir armut

öğle : 12.15
bir kepçe mercimek çorbası,4 yemek kaşığı kabak yemeği,1 su bardağı yoğurt,1 dilim ekmek

ara öğün: bir portakal

akşam: 18.30

bir kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı sebzeli bulgur

yediklerim bu tabii arada hep yeşil çay ve suyumu içiyorum.

merhabalar bugün yediklerim :
kalkar kalkmaz: yarım litre soğuk su

kahvaltı: 07.00
bir domates,5 zeytin,1 kk beyaz peynir 2 dilim ekmek yeşil çay

ara öğün: 10.10
bir armut

öğle : 12.15
bir kepçe mercimek çorbası,4 yemek kaşığı kabak yemeği,1 su bardağı yoğurt,1 dilim ekmek

ara öğün: bir portakal

akşam: 18.30

bir kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı sebzeli bulgur

yediklerim bu tabii arada hep yeşil çay ve suyumu içiyorum.

afiyet kas olsun canım bugün ikimizde kazasız belasız atlatmışız bende yeni diyetisyenin listesine başladım :KK34::KK34::KK34::KK34:bu on gün için protein ağırlıklı bişi verdi onu yapıyorum bakalım bende haftaya cumartesi gideceğim işte benim metobolizma yavaşmış maalesef bu on günde 1 kilodan fazla bekleme dedi bende 1 kilo versem havaya uçarım ben dedim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:düşünsene 1 kilo verirsem 60.8 göreceğim sonra gelsin 5 li rakamlar:KK8:bu sefer çok dikkatliyim ne eksik yiyorum ne fazla zira azaltmak da metobolizmayı daha çok yavaşlatıyormuş aman sende ikkat et canım millet 2 şer 2 şer veriyor gördün listeyi bugün işte bünye meselesi benim kaderim herhalde tombiş olmak diyorum bazen sonra niye kaderim olacakmış 3 ayda olmaz 6 ayda olur napim yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

afiyet kas olsun canım bugün ikimizde kazasız belasız atlatmışız bende yeni diyetisyenin listesine başladım :KK34::KK34::KK34::KK34:bu on gün için protein ağırlıklı bişi verdi onu yapıyorum bakalım bende haftaya cumartesi gideceğim işte benim metobolizma yavaşmış maalesef bu on günde 1 kilodan fazla bekleme dedi bende 1 kilo versem havaya uçarım ben dedim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:düşünsene 1 kilo verirsem 60.8 göreceğim sonra gelsin 5 li rakamlar:KK8:bu sefer çok dikkatliyim ne eksik yiyorum ne fazla zira azaltmak da metobolizmayı daha çok yavaşlatıyormuş aman sende ikkat et canım millet 2 şer 2 şer veriyor gördün listeyi bugün işte bünye meselesi benim kaderim herhalde tombiş olmak diyorum bazen sonra niye kaderim olacakmış 3 ayda olmaz 6 ayda olur napim yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

canım diyetisyene mi başladın aaa anlatsana ne oldu

canım diyetisyene mi başladın aaa anlatsana ne oldu

canımcım merhaba sonunda ve diyetisyene gittim aslında kadın doğuma gitmiştim şu ilacı bırakmak için artık hormanel değerlerim normale dönmüş sonunda ilacı bırakabilirsin ama spora ve diyete devam dedi ve beni diyetisyene yolladı. Bugün kilom 63.7 çıktı ama tabi hem yemek yemiştim hem su içmiştim hemde kıyafetle o yüzden moral bozmuyorum kendi tartımı dikkate alıyorum

ama tabi moral bozmam gereken şeyler de oldu mesela boyum 157 imiş. vücuttaki toplam kas miktarı 23.2 kg iken yağ miktarı 21.4 kg vermem gereken 8.7 kg varmış.

sonra bazal metobolizma hızımın düşük olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum 1285 çıktı. normali 1324 ile 1535 arası.

yaptığım diyeti beslenme şeklini ve sporlarımı söyledim ve bana bi diyet yazdı. 10 günlük protein ağırlıklı bir liste. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve sonuçlarına göre bakacak. yani haftaya cumartesi kontrolüm var.

tabi bugün hastaneden okula geçtim ve öğretmenler odasındaki biberli ekmeklere dayanamayıp yarım tane yedim. pişmanım :KK17::KK17::KK17:1 kase de mercimek çorba içtim. kahvaltım her zamanki gibi. işte günün özeti böyle. ha bir de ben pilates yapıyordum ya onun yerine cardio önerdi. mümkün olduğunca fazla cardio tarzı spor yapmam gerekiyormuş metobolizmayı daha da hareketlendirmek için.:KK14::KK14:ne metobolizmaymış bu yaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:
işte yazmıştım sana ogün yoğundun görmedin herhalde canım evet kadın doğuma gitmiştim ilacı bıraktım diyete ve spora devam mutlaka dedi o beni yönlendirdi o da bana protein ağırlıklı bi liste verdi

sabah: 1 dilim ekmek az yağlı beyaz peynir 1 yumurta

ara: 1 ayran

öğlen ve akşam : 4 yk sebze 3 köfte et 1 su bardağı yoğurt salata 1 dilim ekmek

ikindi ara: 1 kutu ayran

gece: 1 meyve

işte ben de öğle ve akşam yemeklerimle ekmek yiyemedim doydum o ekmeği leblebi yapıp aralarda yemek istiyorum canım da diyetisyenin bana verdiği değişim listesinde 50 gr yazıyor önceki listede 20 gr dı. kafam karıştı :26:sıkı sıkı tembihledi hepsini yiyeceksin yoksa metobolizma hızın daha çok yavaşlar dedi hepsini yiyip mutlaka en az yarım saat cardio egzersiz yapacaksın dedi canım metobolizmam normal insanlara göre az çalışıyormuş o yüzden yavaş veriyormuşum :KK5::KK5::KK5::KK5:

işte yazmıştım sana ogün yoğundun görmedin herhalde canım evet kadın doğuma gitmiştim ilacı bıraktım diyete ve spora devam mutlaka dedi o beni yönlendirdi o da bana protein ağırlıklı bi liste verdi

sabah: 1 dilim ekmek az yağlı beyaz peynir 1 yumurta

ara: 1 ayran

öğlen ve akşam : 4 yk sebze 3 köfte et 1 su bardağı yoğurt salata 1 dilim ekmek

ikindi ara: 1 kutu ayran

gece: 1 meyve

işte ben de öğle ve akşam yemeklerimle ekmek yiyemedim doydum o ekmeği leblebi yapıp aralarda yemek istiyorum canım da diyetisyenin bana verdiği değişim listesinde 50 gr yazıyor önceki listede 20 gr dı. kafam karıştı :26:sıkı sıkı tembihledi hepsini yiyeceksin yoksa metobolizma hızın daha çok yavaşlar dedi hepsini yiyip mutlaka en az yarım saat cardio egzersiz yapacaksın dedi canım metobolizmam normal insanlara göre az çalışıyormuş o yüzden yavaş veriyormuşum :KK5::KK5::KK5::KK5:

hımmm sana çok iyi bilgiler vermiş benim burda gittiğim diyetisyen hiçbir şey demiyor tatlım ama bak ne kadar güzel hayatım kendin hakkında bilinçlenmişsinnn keşke benim gittiğim diyetisyen de böyle olsa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

hımmm sana çok iyi bilgiler vermiş benim burda gittiğim diyetisyen hiçbir şey demiyor tatlım ama bak ne kadar güzel hayatım kendin hakkında bilinçlenmişsinnn keşke benim gittiğim diyetisyen de böyle olsa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
canım ben bu kadını biliyodum da işte ben diyete başlamaya karar verdiğimde izindeydi ve tam bir ay e benim sabrım da yok şimdi online olana verdiğim paraya acıyorum bu kadın bi özel hastanede ve muayane 25 lira sende merkeze gidersen bu sene inşallah geçersin canım gidersin bi özel hastaneye tatlım üzülme :KK34:

Yiyecek Adı
Ortalama Ölçü
Miktar (gram)
Süt
1 su bardağı
160 gram
Yarım yağlı süt
1 su bardağı
Yağsız süt
1 su bardağı
Yoğurt
1 su bardağı