• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

FAZLA SÖZE GEREK YOK O SEBEP, BU SEBEP,ŞU SEBEP,KG ALDIK İŞTEEE AFERİM ÇOK İYİ BİR HALT İŞLEDİK KİMİ YEDİ,KİMİ DOĞUMDAALDI, KİMİ EMZİRİRKEN,KİMİNİN SAĞLIK NEDENLERİ,KİMİDE DOĞUŞ'DAN,KİMİ SONRADAN ALDIK İŞTE ŞİMDİDE PAŞA PAŞA VERİYORUZ, BAKIN VERİCEZ DEMİYORUZ VERİYORUZZZ DİYORUM,YOL ARKADAŞLARIM SESSİZ MÜSAFİRLERİM HEPİNİZE ŞİMDİDEN BAŞIRALAR DİLERİMMMM

[/B]:34:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 17,200 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0.00[/TD] [TD] 60,1 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 12,9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]0,00 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 6,500 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 4 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 3,200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 5 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 0,00[/TD] [TD]69,800 [/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 5,200 [/TD] [TD] 65,500 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 66,5[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD]85[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 81,7[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 3,300 [/TD] [TD]76[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 8 [/TD] [TD] pomogranete [/TD] [TD]110[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 107,6[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 2,400 [/TD] [TD]100[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] savas5482 [/TD] [TD]66,3[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 65,9[/TD] [TD]0,00[/TD] [TD] 400 [/TD]
[TD]58[/TD] [TD] :65:[/TD] [/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

evet kızlar bildirimler bitti herkeze çok tşk ederimmmm kg verenleri kutlar,veremeyenlerede bundansonravericeklerineeminolduğumu bilmelerini isterimm,şimdi gelelim kafamdakileree

1- 1-2 kişi dışında geçen haftaki kg larınızı bilmediğim için 0,00 diye geçtim nasılsa totalde ne kadar kg vermediğinizönemlihaftaya düzene gircek nasılsa

2- krizanteb'cim tartın bozulmuş sen artık pazar günü eczaneden komşudan ordan burdan tartılırsın artık öyle bir imknınyoksa seni 1 kg bilirminde izinli diye not alalım,ayrıca bana 1 aylık hedef belirlersen sevinirimyani 1 ayda ne kadar kgverirsin

evet arkadAŞLAR dahakahvaltı yapmadım gündemim yoğun temizlik saç baş makyaj,hediye ve eşimin ofisine supriz benim4:30 eşimin yanındaolmamlazımtab işlerimibitirip şimdigüzelbirkahvaltı sonra işgüç

ve özellikler karabiber ve pomo'yu tebrik etmek istiyorummmmmm bu başarıyla sizideal kg nuzaenkıa süredekavuşcaksınız

Son düzenleme:
ve son ama gordukce yıne yenı resımler ekleyecegım. ben dıyete baslamadan once hep bu resımlere baktım boyle motıve olarak bu surece basladım.

$resim058o.webp$sany3936.webp

evet kızlar bildirimler bitti herkeze çok tşk ederimmmm kg verenleri kutlar,veremeyenlerede bundansonravericeklerineeminolduğumu bilmelerini isterimm,şimdi gelelim kafamdakileree

1- 1-2 kişi dışında geçen haftaki kg larınızı bilmediğim için 0,00 diye geçtim nasılsa totalde ne kadar kg vermediğinizönemlihaftaya düzene gircek nasılsa

2- krizanteb'cim tartın bozulmuş sen artık pazar günü eczaneden komşudan ordan burdan tartılırsın artık öyle bir imknınyoksa seni 1 kg bilirminde izinli diye not alalım,ayrıca bana 1 aylık hedef belirlersen sevinirimyani 1 ayda ne kadar kgverirsin

evet arkadAŞLAR dahakahvaltı yapmadım gündemim yoğun temizlik saç baş makyaj,hediye ve eşimin ofisine supriz benim4:30 eşimin yanındaolmamlazımtab işlerimibitirip şimdigüzelbirkahvaltı sonra işgüç

ve özellikler karabiber ve pomo'yu tebrik etmek istiyorummmmmm bu başarıyla sizideal kg nuzaenkıa süredekavuşcaksınız[/QUOTE]

canım tskler elıne saglık. sana afıyet olsun, kolay gelsın. guzel bır gun gecırmen dılegıyle.

sevgili bayanlar günaydın...
hepinize iyi haftalar diliyorum;
umarım bu haftada istediğimiz gibi güzel kilolar veririz...
ve yüksek rejim irademiz ve motivasyonumuzu kaybetmeyiz..

veeee dün yani ben ve benim gibiler için en tehlikeli olan güne gelince:

cumartesiden haberli pazar için yemekli misafirim vardı ona hazırlık yapmaya başladım ıslak kek yaptım ve nohut ıslattım..
gece yarısı bir telefon misafirlerim iptal oldu bende plan değişti tabii..

sabah nohutu yemek yerine bir miktarını çorba ve pilavlık ayırıp buzluğa attım ve sabah kahvaltısı niyetine saat 11 felandı zaten
yarım tabak haşlanmış nohutu baharat nar ekşisi ve limonla soslayıp yedim protein günümün ilk yemeği kesinlikle yağ yoktu..

arada ev işleri bulaşık temizlik vs.yaptım...

akşam 5te bir yakınımızın bahçesinde ızgara davetine katıldık yağsız tavuk ızgara ve salata yedim ekmek yemedim...

akşam 9 gibi kavun yedim ve yattım

gün içinde çok su içemedim 1lt geçmemiştir 2 bardak çay içtim,1 nescafeyi sade içmeye kalkıştım yarım bardak anca içtim
ıslak kekten eşimin tabağından bir çatal alıp nefsimi körelttim...
tebrik ediyorum ve biran önce yüzümün botoks etkisinden kurtulması lazım,ağzımıda toparlamam lazımm maşallahnm yss
duygu listenin tamamını göremiyorum 9. kişiden sonrası yok ....

o kadarız canımmm

tebrik ediyorum ve biran önce yüzümün botoks etkisinden kurtulması lazım,ağzımıda toparlamam lazımm maşallahnm yss

o kadarız canımmm

canım yaa evet bu sefer kesin kararlıyım inşallah olacak

neyse bugün malum pazartesi kızlar öğlen yemeğinden sonra girerimm..

sabah kahvaltım 1 portakal daha acıkmadım yemekten evel 4-5 leblebi yerim süper iştah kesiyorr..

canım yaa evet bu sefer kesin kararlıyım inşallah olacak

neyse bugün malum pazartesi kızlar öğlen yemeğinden sonra girerimm..

sabah kahvaltım 1 portakal daha acıkmadım yemekten evel 4-5 leblebi yerim süper iştah kesiyorr..

inşallah cnmm
kolay gelsin tüm çalışanla
kahvaltımı yaptım yazarkennn,gideyim temizliğe başlayayım

kızlar ben cıkıyorum. ogle yemegınden sonra tekrar gelırım. baya ıs var, haftalardır satıs yapmıyorum, aramam gereken cok musterı var.

bu arada listedeki en kilolu 3.kişiyim

ilk üçe girdik yanii...

derhal 70 in altına düşüp

sonrada hızla 60 lı rakamları inmem lazımmm...

hayde Bismillah....

yaaa o bıcırkk ne tatlı yaaa kreş resimlerine baktımm annesi
bu arada geçmiş olsunn
bir ara bende baktırayım şıu değerlerime
sağlık ocağı doktorundan istedin değilmii
tesekkur edeız teyzesııı
saol canım benım evet baktır ıhmal etme canım aile hekımıme gıttım saglık ocagına yanı tam kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim sekerıme falan baktırmak ıstıyorum dedim trıoıd hormanlarıma bırde cok halsız hıssedıyorum kendımı demır b12 vıtamınıne baktımrka ıstıyorum dedim hepsini yazdı sadce kah tahlılı dersen vıtamınlerı eklemıyor ozellıkle belırt hepsını canım bırde ıst burda kan aşlımını sadce sabah 9 ıle 10 arası yapıyorlar sızdede oyle bı sart varmı bılmıyorum ertesı gun sonuclarıda saat 3 olmadan vermıyorlar cunku saglık bakanlıgı o sekılde demıs sıstem saat 3 te acılıyor ozaman verıyorlar

günaydın arkadaşlarımm

ben geldim geçmişi okuyamadım döktürmüşünüz
hos geldınnn
kızlar, konu dısında baska bırsey sormak ıstıyorum, arkadasımın goguslerı gunlerdır cok kasınıyormus komple bırsekılde. 35 yasında biri, evlı, 7 yasında cocugu var. hamıle falan da degıl. saglıklı, fit bir bayan. acaba niye oluyordur ? bılgısı olan var mı ?
pomom evet muza kakao batırıp yıyen duyguydu
kılo aldımı dıye sorucaktam fıt yazmıssın kılo alınca goguslerı buyuduysse catlama olusacaktır demektır

pomom evet muza kakao batırıp yıyen duyguydu
kılo aldımı dıye sorucaktam fıt yazmıssın kılo alınca goguslerı buyuduysse catlama olusacaktır demektır

yok evet zayıf ama benımle beraber bıtkı cayı ıcmeye basladı sureklı. dogumdan dolayı karnı baya var da onu vermek ıstedı normalde 55 kılo bırı zaten :)))))

kızlar kızlar bi su molası verdim süpürge tutuyorum ya birşsey danışcam size benim evdeki süpürgem arnica bora çokkkkkkkkkk memnunum 10 numara bisüpürge tek sorunum şu bu süpürge ne kadar iyise okadar detaylı yani aparatları suyu vs sonra işin bittiğinde aparatları temizle,yıka et yani hafta 2 kere üşenmiyorum ama malum kuzeyn abur cuburu ve kırıntısı çok oluyor,yemek yiyoruz masanın altı kırıntı oluyor yani bna pratik amagüzel bi süpürge laızm öyle detaysız heran kullanabilceğin çekişi güzel bir şey lazımm önerilerileri bekliyorum????

kızlar kızlar bi su molası verdim süpürge tutuyorum ya birşsey danışcam size benim evdeki süpürgem arnica bora çokkkkkkkkkk memnunum 10 numara bisüpürge tek sorunum şu bu süpürge ne kadar iyise okadar detaylı yani aparatları suyu vs sonra işin bittiğinde aparatları temizle,yıka et yani hafta 2 kere üşenmiyorum ama malum kuzeyn abur cuburu ve kırıntısı çok oluyor,yemek yiyoruz masanın altı kırıntı oluyor yani bna pratik amagüzel bi süpürge laızm öyle detaysız heran kullanabilceğin çekişi güzel bir şey lazımm önerilerileri bekliyorum????

benımkı beko, kucuk bır superge ama cekısı de ıyı, ustelık cok pratık kucuk ve ozellıksız oldugu ıcın. ama model bılmıyorum evlenırken aldım. eve gıdınce bakarım

Back
X