- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 33
-
- Konu Sahibi GirLookingForLove
canınız kalorili ne isterse onun resmini yanına yağlı bi kadın koyacağım ki sizi kodlayayımartık o besinler görsel hafızanızda kilolu kadına eşit olacak
canınız kalorili ne isterse onun resmini yanına yağlı bi kadın koyacağım ki sizi kodlayayımartık o besinler görsel hafızanızda kilolu kadına eşit olacak
Aynen oyle dusunuyorum, bol sivili bir detox olsuun !! Havucunda bronz olmaya yardimci oldugunu okudum, bu yuzden tatile gitmeden bolbol tuketmeye bakicam :)
Ne yersem yazicam buraya söz
Daha ilk imtihan geldi bile sabah sabah yaa, arkadasimi gorcem, bana diyorki sanki haa yemeden gel, dedim aman haa detox yapiorum hicbirsey koyma onumee. Meyve salatasinda karar kildik
Ne zormus bee, yeryer yiyecek
bize subliminal mesajlarmi gonderiyorsun seen
Insallah etki eder, vizuel olarak etti orasi kesin
Ah bu insanlar bizi bitiren onlar ve nefis ikramları :)
Benim de böyle Arkadaşlarım olsun ya ne olur
Havucun öyle bir etkisi var evet ben bronzlaştığım zamanlar Havuç yağı sürüyordum 3 günde kapkara olmuştumŞimdi de beyaz ötesi ruh gibi bir kızım ben de mi yansam biraz seneye. Erkek arkadaşım da beyaz seviyor ama ben de çok beyaz tenliyim yaaa :)
Haha ama bir gorsen kizi mesaj saldirisina ugrattim ikna olsun diye :)
Acaba bendemi havuc yagi alsambugun bulursam alayim hemen :) Ben çok seviyorum yanmayi yaa tabi yavas yavas, derim yenileniyo gibi geliyor bana :)
Bisey sorcam, acaba oglen pirinc lapasi yesim, detox'dan cikmis olurmuyum ?
Hayır aksine tam bir detoks olur çünkü pirinç lapası diyeti de bir detoks diyetidir ve meyve, doğal meyve sularına izin vardır :)
Türkiye'de de vardır Havuç Yağı bomba etkisi bence denemelisin :))
Buldugum yerden alicam o zaman ben, guzelce bir kararayim :)
Super o zaman bu oglende pirinc lapasi yerim, hem tok tutar bence pirinc !
Bir kac gundur tartilmiyorum korkudan baya abarttim, bu iki gunun sonucda tartilcam artik :)
Yogurt salataligi canim cekmedi, ve oglen pirinc lapasiyla yemeye karar verdim :)
Ohhh süpersin. 2 gün sonra giden kiloları görünce çok mutlu olacaksın :) ben de yarın yapacağım bulgur lapası. 50 yi görürüm de sevinirim az :))
Ben de Öğleyi geçiştirmeye karar verdim çünkü çok iştahlandım bu aralar
1 avuç leblebi - 1 kuru incir
Akşam yemeğimi de 5 gibi yiycem. Ara öğün falan yok artık :) 7-8 gibi 1 porsiyon meyve yeni planım bu :))
Insallah giderler yaa, bu kez kararliyimm :)
Aksama karpuz yenilebilirmi ? Karpuz bazi diyetlerde yasak oldugu icin soruyorum...
Ooo sende supersin yaa, detox gününe hazirlik yapmis oluyorsun ne güzel :)
Bu pirinc lapasida masallah yani, boyle detox nasil oluyo ben suan tam tika basa doydum
Bizim diyetimizde yasak yok, her şeyden az az yemek var ! :) porsiyonunu abartmadığın müddetçe karpuz yiyebilirsin ama karpuz ve kavun yerken dikkat etmekte fayda var. Kesinlikle öyle. Tıka basa doyuyorsun ve tartıda eksiliyorsun. Müthiş bir şey. Ama meyve, yeşil Yapraklı sebze dışında içeçek Hariç tüketmek yasak. Şeker ve tuz yasak. Unutmuyoruz :)
Öğlen geçiştirmemde bir hayır varmış aksama mangala davetliyiz ve gitmezsem ayıp olacak bir yer Offf.... Ben sadece domates, biber ve 1 tane et Yürü yemeyi planlıyorum. Kusura Bakmasınlar artık :)
Ohhh dolaptaki mini magnumu minik öğrencime yediriyorum :)) ders veriyorum da ben mini mini bir öğrencim var :) en iyisi o yesin
Böyle böyle kendimi uslandırıcam, hele akşam amacıma ulaşırsam kendimi 1 hafta sonra ödüllendircem :)))))
Sen yine hafif gecirebilirsiin aksami inaniyorum sana !! Ayip olmasin diyede sagligimizdan olmicaz herhalde :)
Bende suan bir arkadasimin evinden calisiyorum, detox yaptigimi duyunca bana salata hazirlamis :) Tabii pirinc lapasi yedigim icin anca yarisini yiyebildim yaklasik 1bucuk saat oncesinde... Simdide bir kase meyve salatasi yedim, artik sindirmesini beklicem, yagli seyler olmasada ust sute oldu biraz :s
Öyle arkadaşa can kurban ya :) nasıl geçti detoksun ilk günü ? Hafiflemiş hissettin mi ? :)
Bakalıııımmm hafif geçirmiş miyim :)))
Mangal çok geç olacaktı o Yüzden acıkınca 5 gibi sanırım kahvaltılık Tarzı hazırladık, ben bol bol tarla domatesi ve köy yumurtasından Omlet yedim 4-5 Çatal, çok az ekmekle. 1 küçük yeşil elma dalından koparıp yedim tabi bir de bol bol olmamış nohut :)
Mangal zamanı ise bolca yağsız Patlıcan salatası, biraz kızarmış ekmek(ölçüsü kaçmış olabilir biraz ama Yağlı yağlı et Tavuktan fazla fazla yiyeceğime ekmek yerim dedim :) 1 tane et, 1 küçük tavuk yedim
Ardından tatlılar, bisküviler, meyveler, cipsler, çekirdekler havada uçuştu nezaketen 1 küçük dilim armut, ve 1 küçük Halley benzeri çikolatalı bisküvi yedim. Neyse ki Öğlen geçiştirmiştim
Spor
Sabahki 1 saat pilatesim
Bol bol bahçe işi, meyve toplama, organik organik Ohhh
Voleybol, ip atlama, salıncak oh oh oh hepsini spordan sayıyorum :)))
Bunun üstüne 2 günlük detoks beni adam eder :) ve en azından 50.5 kilo olacağım hem de 1 hafta içerisinde. Artık ağzıma tatlı sürmek yokkk. Beni bu hale getiren düzenli olarak şeker alımı gerçekleştirmem. 1 kiloyu bile veremiyorum daha.
Ya bu günlüğe bayıldım ben bayıldııımm :))) aylardır kendimi gaza getiriyordum ve hep hüsranla sonuçlanıyordu. Vericem diye diye almışım yine kiloları. Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı ve bu günlük gerçekten değiştirdi düşüncelerimi. Birazcık da olsa motive oldum sanırım :)) ay maşallah sizee inşallah böyle devam edersiniz :) darısı benim başıma