- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 33
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Söylediğin örnek kitapta var inanır mısın :) gayet iyi anlamışsın, tebrikler. Tabii zaman alacak ama yavaş yavaş oturtursun ben bile hala unutabiliyorum işte dışarı çıkınca falan ayran istemiyorum mesela, su istiyorum, siparişim gelmeden su içiyorum. Kola, Gazlı içecekler, hazır Meyve Suları zaten hiç içmem. Ama iskender de yenir yani napcaksın :) 3-4 ayda bir yiyorum ben de. Meyveyi öğünlerin dışında Tüketmek faydalı olan. Yemeğin üstüne farketmiyoruz ama büyük şişkinlik yapıyor. Ben de şimdi öğle yemeğimi yedim, 2 saat sonra suya geçicem ve 1 meyve yiyebilirim :)
Zaten ilk sayfada yazdıklarımı okuduktan sonra benim bakış açım çok değişti, ne yazılsa kitapta inandım, zararı da olmadı çok şükür :)
Süper gidiyoruz bozulmaz inşallah. Gayet bilinçliyiz bence :)
Öğle yemeğim
2 küçük kepçe barbunya
1 tabak yağsız sade makarna
Mesela ben bu ikisini bir yeme taraftarı değilim ama işte evdekiler benim yüzümden aç kalıp cinnet geçirebilirler :)
Elimden geldiğince kendime göre onlara uyum sağlamaya çalışıyorum.
Hadi yaa :) ben neymissim boylee
Bende çok nadiren bir zero cola yada soguk cay icerim o kadar, sevmedigimden fazlada zor gelmiyor :)
Aynen insallah bozulmaz, suan positif bir bakis acim var, ve sanki daha net goruyormusum gibi bir his :)
Anliyorum seni bende evdekilere bir sekilde mecbur ayak uyduruyorum. Birde bu siralar yemekleri hep ben yapiorum ve malesef daha elimin ayari yok, hep cok fazla yapiorum, e cope gitmesin diyede istedigimde fazla yemek zorunda kaliyorum her seferinde :s O nedenle daha cok sebze yediriyorum herkeze
Bende yemek'den bir 40 dk sonra yesil cay icdim, umarim zarari olmaz bu sekilde...