Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Söylediğin örnek kitapta var inanır mısın :) gayet iyi anlamışsın, tebrikler. Tabii zaman alacak ama yavaş yavaş oturtursun ben bile hala unutabiliyorum işte dışarı çıkınca falan ayran istemiyorum mesela, su istiyorum, siparişim gelmeden su içiyorum. Kola, Gazlı içecekler, hazır Meyve Suları zaten hiç içmem. Ama iskender de yenir yani napcaksın :) 3-4 ayda bir yiyorum ben de. Meyveyi öğünlerin dışında Tüketmek faydalı olan. Yemeğin üstüne farketmiyoruz ama büyük şişkinlik yapıyor. Ben de şimdi öğle yemeğimi yedim, 2 saat sonra suya geçicem ve 1 meyve yiyebilirim :)
Zaten ilk sayfada yazdıklarımı okuduktan sonra benim bakış açım çok değişti, ne yazılsa kitapta inandım, zararı da olmadı çok şükür :)

Süper gidiyoruz bozulmaz inşallah. Gayet bilinçliyiz bence :)

Öğle yemeğim

2 küçük kepçe barbunya
1 tabak yağsız sade makarna

Mesela ben bu ikisini bir yeme taraftarı değilim ama işte evdekiler benim yüzümden aç kalıp cinnet geçirebilirler :)

Elimden geldiğince kendime göre onlara uyum sağlamaya çalışıyorum.

Hadi yaa :) ben neymissim boylee :p
Bende çok nadiren bir zero cola yada soguk cay icerim o kadar, sevmedigimden fazlada zor gelmiyor :)

Aynen insallah bozulmaz, suan positif bir bakis acim var, ve sanki daha net goruyormusum gibi bir his :)

Anliyorum seni bende evdekilere bir sekilde mecbur ayak uyduruyorum. Birde bu siralar yemekleri hep ben yapiorum ve malesef daha elimin ayari yok, hep cok fazla yapiorum, e cope gitmesin diyede istedigimde fazla yemek zorunda kaliyorum her seferinde :s O nedenle daha cok sebze yediriyorum herkeze :KK70:

Bende yemek'den bir 40 dk sonra yesil cay icdim, umarim zarari olmaz bu sekilde...

Hadi yaa :) ben neymissim boylee :p
Bende çok nadiren bir zero cola yada soguk cay icerim o kadar, sevmedigimden fazlada zor gelmiyor :)

Aynen insallah bozulmaz, suan positif bir bakis acim var, ve sanki daha net goruyormusum gibi bir his :)

Anliyorum seni bende evdekilere bir sekilde mecbur ayak uyduruyorum. Birde bu siralar yemekleri hep ben yapiorum ve malesef daha elimin ayari yok, hep cok fazla yapiorum, e cope gitmesin diyede istedigimde fazla yemek zorunda kaliyorum her seferinde :s O nedenle daha cok sebze yediriyorum herkeze :KK70:

Bende yemek'den bir 40 dk sonra yesil cay icdim, umarim zarari olmaz bu sekilde...

Olmaz bence bitkisel çayların her türlüsü tüketilebilir. En azından şöyle 1 saate yakın geçsin, biraz sindirelim öyle içelim suyumuzu da. Oldukça mantıklı yani.
Ben duaların ve olumlamaların Gücüne çok inanıyorum. Mesela "es Samed" esması açlığı bastırıyor, bol bol okurum ben gün içerisinde. Sürekli olumlamalar Yaparım. Kusurlarımdan bahsetmek yerine hayal ettiklerime sahipmiş gibi olumlarım.

"Ben güzelim,sağlıklıyım,ideal kilomdayım." Gibi.

Vakit buldukça onları da paylaşmayı düşünüyorum burada beni de daha fazla motive ediyor.

Olmaz bence bitkisel çayların her türlüsü tüketilebilir. En azından şöyle 1 saate yakın geçsin, biraz sindirelim öyle içelim suyumuzu da. Oldukça mantıklı yani.
Ben duaların ve olumlamaların Gücüne çok inanıyorum. Mesela "es Samed" esması açlığı bastırıyor, bol bol okurum ben gün içerisinde. Sürekli olumlamalar Yaparım. Kusurlarımdan bahsetmek yerine hayal ettiklerime sahipmiş gibi olumlarım.

"Ben güzelim,sağlıklıyım,ideal kilomdayım." Gibi.

Vakit buldukça onları da paylaşmayı düşünüyorum burada beni de daha fazla motive ediyor.

Anladim, 1,5 litre su icilcek diye her zaman icmemek gerek yani :)

Kesinlikle paylasmalisin, bende seve seve okurum !!
Inanmak basarmanin yarisi, neye inanirsan o olursun ..

Bu Kadar sayfa yazdım, sağlıklı gıdalar dedim akşam acıkınca canımız yemek istemeyince Kalktım Milföy hamurundan tost Yaptım, kaşarını az koydum ama o_O 2 Milföy hamuru. Biri kaşarlı diğeri Fıstık ezmeli ve muzlu. Müthiş oldu ama yemeyip yanında yatsaydım keşke :). Fakat pişman değilim. Mutluluklar midem iyi bayramlar :kk77::KK47: Yarın çok dikkatli Olacağım:-)

Eveeet An itibariyle pilatesimi bitirmiş bulunuyorum :)
Eski programa geri döndüm çünkü tüm Vücudu çalıştırıyor ve ezberledim çok daha fazla tekrarla Ebru şallıdan önce bitiriyorum :)
Pilatesin içinde rahat 50 squat Yaptım ama ben 1 Aylık programa yeniden başlıyorum Yani bir 50 daha yapacağım şimdi. 50 ile başlıyoruz bırakmak yok :) söz. :KK25:
Kahvaltım şöyle olacak
1 porsiyon nesfit meyveli

Öğlen de bu şekilde olacak çünkü dün akşam yememem gereken bir şey tükettim :110:

Pilates sonrası bacaklarım titriyor wuhuu :))) biraz da boğazımı tutsam çoktan 50 yi görmüştüm.
Her gün tartılmaktan nefret ederim ama gramı gramına inceliyorum bu aralar. Bu sabah ki kilom: 51.1

Bu kadar yiyip nasıl 200 gram veriyorum acaba Allah bozmasın :KK68:

Bu Kadar sayfa yazdım, sağlıklı gıdalar dedim akşam acıkınca canımız yemek istemeyince Kalktım Milföy hamurundan tost Yaptım, kaşarını az koydum ama o_O 2 Milföy hamuru. Biri kaşarlı diğeri Fıstık ezmeli ve muzlu. Müthiş oldu ama yemeyip yanında yatsaydım keşke :). Fakat pişman değilim. Mutluluklar midem iyi bayramlar :kk77::KK47: Yarın çok dikkatli Olacağım:-)

milföy hamurundan tost nasıl oluyo ki? hımmm merak ettim, fıstık ezmesi deyince radarıma yakalandı mesajın :KK70: :KK70:

milföy hamurundan tost nasıl oluyo ki? hımmm merak ettim, fıstık ezmesi deyince radarıma yakalandı mesajın :KK70: :KK70:

Valla çok da güzel oluyor hamur da oldukça Yağlı tabi malzemeden kıstım ama işte..... :)))

Milföy hamurlarını çıkarıyoruz, biraz yumuşayınca tost makinesine orta ayarda koyuyoruz, biraz kızarana kadar pişiriyoruz (kontrollü olmakta fayda var)
Hafif kızarınca aldım ben Börek gibi katlarız ya ortadan. Bir köşesine kaşar peyniri koydum katladım, diğer milföye de Fıstık ezmesi sürdüm,muz koydum birleştirdim aynı şekilde. Tekrar makineye :) kapattım kendi ısısında Pişti kaŞarlar eriyene kadar. Ev Halkı'na bol malzemeli ve nutellalı tabi :)
Iki milföyü pişirip birine malzeme koyup diğerini üzerine koyarak da olabilir. 2 hamur bana fazla diye bu şekilde Yaptım afiyetle mideyeee..... :kk77:

Valla çok da güzel oluyor hamur da oldukça Yağlı tabi malzemeden kıstım ama işte..... :)))

Milföy hamurlarını çıkarıyoruz, biraz yumuşayınca tost makinesine orta ayarda koyuyoruz, biraz kızarana kadar pişiriyoruz (kontrollü olmakta fayda var)
Hafif kızarınca aldım ben Börek gibi katlarız ya ortadan. Bir köşesine kaşar peyniri koydum katladım, diğer milföye de Fıstık ezmesi sürdüm,muz koydum birleştirdim aynı şekilde. Tekrar makineye :) kapattım kendi ısısında Pişti kaŞarlar eriyene kadar. Ev Halkı'na bol malzemeli ve nutellalı tabi :)
Iki milföyü pişirip birine malzeme koyup diğerini üzerine koyarak da olabilir. 2 hamur bana fazla diye bu şekilde Yaptım afiyetle mideyeee..... :kk77:

oyyyy çok güzelmişşşşşş, hedefimi tutturursam bende ödül olarak bol malzemeli bir tane yapıp yerim:kk77:

Bu iradeden ben de istiyorum, bana da gönderir misin :KK68: :KK9:

geliyor:KK19:
upload_2015-8-6_10-2-7.jpeg
=
upload_2015-8-6_10-3-21.jpeg

upload_2015-8-6_10-1-45.jpeg
=
images
+
images

Gunaydinlaaar,

Bende bugunu detox gunu ilan ettim !! Belli bir takip edecegim program yok, kafama gore takilacagim, ama olabildigince az ve dogru beslenerek bunyeyi temizlemek istiyorumm..

Bu sabah kendime ev yapimi 2 tane yesil elmali ve bir tane havuclu meyve suyu hazirladim suan onu içiyorum ...

Evden calisicam bugun, ve genel bol kacamakli gunlerim evde oldugum gunler oluyo :s O yuzde extra motivasyona ihtiyacim vaaaar ... :)

Gunaydinlaaar,

Bende bugunu detox gunu ilan ettim !! Belli bir takip edecegim program yok, kafama gore takilacagim, ama olabildigince az ve dogru beslenerek bunyeyi temizlemek istiyorumm..

Bu sabah kendime ev yapimi 2 tane yesil elmali ve bir tane havuclu meyve suyu hazirladim suan onu içiyorum ...

Evden calisicam bugun, ve genel bol kacamakli gunlerim evde oldugum gunler oluyo :s O yuzde extra motivasyona ihtiyacim vaaaar ... :)

Günaydııııınnnn :)
Mmmm havuçlu ve elmalı meyve suyu... Süper. Spontane olsun bence de ama bol sıvılı bir detoks günü yapabilirsen süper olur. Hadi bakalım sen iradeli olabilirsin bu konuda seni örnek alıyorum, neler yedin içtin bugün bekliyorum :))

Allaaahhh naptın sen yaaaa Milföy Böreği koymuş bir de çok pişmanımmmmm :KK34:
Şu kız gibi hafif kaslı sımsıkı bir göbeğim olur mu ki bu kadar spor yapıyorummm aaaa yeter artık olsun :)
Off ben akşam 1 saat dah pilates yapıp sonra 1 saat yürüyeyim en iyisi :KK25:
Süpersin. Teşekkürler !

canınız kalorili ne isterse onun resmini yanına yağlı bi kadın koyacağım ki sizi kodlayayım :KK66: artık o besinler görsel hafızanızda kilolu kadına eşit olacak :KK70:

Günaydııııınnnn :)
Mmmm havuçlu ve elmalı meyve suyu... Süper. Spontane olsun bence de ama bol sıvılı bir detoks günü yapabilirsen süper olur. Hadi bakalım sen iradeli olabilirsin bu konuda seni örnek alıyorum, neler yedin içtin bugün bekliyorum :))

Aynen oyle dusunuyorum, bol sivili bir detox olsuun !! Havucunda bronz olmaya yardimci oldugunu okudum, bu yuzden tatile gitmeden bolbol tuketmeye bakicam :)

Ne yersem yazicam buraya söz :KK66:

Daha ilk imtihan geldi bile sabah sabah yaa, arkadasimi gorcem, bana diyorki sanki haa yemeden gel, dedim aman haa detox yapiorum hicbirsey koyma onumee. Meyve salatasinda karar kildik :KK70:

Ne zormus bee, yeryer yiyecek :KK70:

X