- Konu Sahibi sebnem1978
darkblue
yazdıklarından cok etkilendim canım baban için Allah rahmet eylesin insanlarla ugrasmak zor işte malesef ama basa cıkmak gerekiyor her ne kadar zor olsada.bi kızım olursa bigün cok güçlü kendine güvenen cok ama cok cadı bi kız yetiştirecem ben gibi kimsenin kendisini üzmesine izin vermesin cadolozun tek olsun :)
bu arada 30 dklık step i hiç drmadan mola vermeden dinlenmeden mi yaptın
bide kızlar bu sitede bişey yazıyo ya cevizle sarımsagı suya koyup sabah için aynı anda bidaha bi su bardagına bi sarımsak bi ceviz gene ıslatın ertesi sabah için diyoya ben onu sabah suya koydum gece yatarken içecem içebilirsem tabi valla gsabah sabah içemem onu bütün gün sarmsakmı kokayım bide ac ac içilmez o be gece içip yatacam gündüzde stepe baslıcam artık bayram son gün artık misafir trafigi azalır bende step ime baslayabilirim sanırım
canım çok teşekkür ederim... kızın olursaki düşüncelerine kesinlikle katılıyorum hazırcevap lafın altında kalmayan biri olarak yetiştir o türdeki insanları kimse ezemiyor 30 dakikalık egzersizimi evet hiç ara vermede yapıyorum toplam 200 kalori ediyor en baştan 10 dakika ile basladım sonra 20 ve 30 diye gitti ama 30 üstüne kesinlikle çıkamam çok zorlanıyorum cunku sarımsak konusunda da mesajları okursan kızlar sakın evliyseniz falan yapmayın iğrenç kokuyorsunuz diyor sarımsak benim bildiğim tansiyon düşürücü ve aynı zamanda antiseptik bir maddedi zayıflatıcı bir özelliği olduğunu sanmıyorum ama ceviz konusunu yapabilirsin aksamdan 2 adet cevizi ıslatıp sabah aç karnını o suyu içip arkasındanda da kahvaltı esnasında cevizlerini yiyebilirsin bu da barsakları çalıştırıp kolesterolu düşürüyor, arada da limonlu suyunun içine az yarım çay kaşığı kadar tarçın karıştırıp sabahları aç karnına onu içebilirsin diyetisyenler yağ yakmak için öneriyorlar ben bir tek elma sirkeli suyu içemedim korkunç midemi bulandırdı ama bunların tatları fena değil içilebilir zaten mate çayında da tarçın var tarçın yağ yaktırıyor...