- 25 Şubat 2020
- 12
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Gezmeyenpiremses
-
Ya korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz ama olmuyor mesela neden olmuyor ozaman ? Alttan muayene olamıyorum aşırı korkuyorum bi önceki konumda da bu durumdan bahsetmistimÇocuk sahibi olamamanızla bunun bi ilgisi yok ki
Neden olmadığını bilemeyiz ama zar dediğin sey icerde bi perde ya da duvar gibi bir şey değil ki bunu biliyorsundur zaten. Alttan muayene işini halletmek zorundasın. Çünkü tedaviye başladığında ilk yapılacak şey yumurta takibi. Ama şunu söyleyeyim ben ilk muayene için gittiğimde hiç şikayetim yoktu ama enfeskiyon varmış, iliskiden sonra kanamalarim oluyordu fazla zorlamaktan sanmıstim ters bir hareket yapmisimdir demistim ama kucuk bir yaram varmis. Bunlar icin fitil kullandim gecti. Ve bunlar en en basit şeyler ama sorun olabilecek şeyler. Ayrıca reglin 3günü gidip hormon testi filan da yaptırman önemli.Ya korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz ama olmuyor mesela neden olmuyor ozaman ? Alttan muayene olamıyorum aşırı korkuyorum bi önceki konumda da bu durumdan bahsetmistim
Evet bi doktora gitmiştim kalın ve içerde oldugunu soyledi isikla bakabildigi kadar..Zarınızın esnek olduğunü jinekolog mu söyledi ben anlamdım alttan muayene olmadan bunu bilemezsiniz ki belki baska bi sorun vardır korkmayin uzman bi doktora gidin bence
Ama ben asiri korkuyorum noyle bacaklarim kilitleniyor kalakaliyorum . Biliyorum muayene olmak zorunda oldugumu bi kere olsam muayeneyi belki sonrakiler daha kolay olur ama geçen gün bi çılgınlık yapıp muayenenin nasıl yapıldığını okudum aşırı derecede korktum . Acımayan bisey olduğunu söyleyin bana lütfen. Iliskiye girmek gibi olduğunu söyleyin ikna olacağım sozNeden olmadığını bilemeyiz ama zar dediğin sey icerde bi perde ya da duvar gibi bir şey değil ki bunu biliyorsundur zaten. Alttan muayene işini halletmek zorundasın. Çünkü tedaviye başladığında ilk yapılacak şey yumurta takibi. Ama şunu söyleyeyim ben ilk muayene için gittiğimde hiç şikayetim yoktu ama enfeskiyon varmış, iliskiden sonra kanamalarim oluyordu fazla zorlamaktan sanmıstim ters bir hareket yapmisimdir demistim ama kucuk bir yaram varmis. Bunlar icin fitil kullandim gecti. Ve bunlar en en basit şeyler ama sorun olabilecek şeyler. Ayrıca reglin 3günü gidip hormon testi filan da yaptırman önemli.
Ultrasonla bakmıştı doktor bikere yumurtalıklarda falann sorun olmadigini soylemisti aslinda ama neden olmuyor diye vajinal muayene etmemiz lazim demisti bilemiyorum suanda.Ben şey biliyorum doğumda kızlık zarı yırtılan yani hamile olamamanızın zarla ilgisi yok
Iliskiden daha kolay bile diyebilirim. Vajinal usg penisten daha ince sonuçta.Ama ben asiri korkuyorum noyle bacaklarim kilitleniyor kalakaliyorum . Biliyorum muayene olmak zorunda oldugumu bi kere olsam muayeneyi belki sonrakiler daha kolay olur ama geçen gün bi çılgınlık yapıp muayenenin nasıl yapıldığını okudum aşırı derecede korktum . Acımayan bisey olduğunu söyleyin bana lütfen. Iliskiye girmek gibi olduğunu söyleyin ikna olacağım soz
Bak iste bikere gidip muayene olmuşsun sağlığın icin gitmelisin heleki cocuk istiyorsan ihmal etmeEvet bi doktora gitmiştim kalın ve içerde oldugunu soyledi isikla bakabildigi kadar..
Oldum ama nasıl oldum doktora bisorun. O nasıl gördü zaten ben anlamadımBak iste bikere gidip muayene olmuşsun sağlığın icin gitmelisin heleki cocuk istiyorsan ihmal etme
Canım bazen korkuların uzerine gitmek lazım tamam ciddi bi sağlık sorunu olmayabilir ama yinede Ihmal etme olurmu insallah bebek sahibi olursun en kisa zamanda gecmis olsunOldum ama nasıl oldum doktora bisorun. O nasıl gördü zaten ben anlamadımaçamadım hic ki kasildum öylece..
Muayene olmadan bilemezsiniz nedenini eşinizde sizde muayene olun lütfen çok istiyorsanız bebek, olmamasının bibbir türlü sebebi olabilir, rahim anomalileri, rahimde polip,miyom, perde vs. hormon bozuklukları, eşinizde sperm azlığı veye hareketsizliği, varikosel bir çok nedeni var biran önce kontrole gidin lütfen.Ya korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz ama olmuyor mesela neden olmuyor ozaman ? Alttan muayene olamıyorum aşırı korkuyorum bi önceki konumda da bu durumdan bahsetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?