• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zarim esnek yardim

Gezmeyenpiremses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
12
2
1
32
Merhabalar öncelikle. Benim sorunum şu ki eşimle ilişkiye çok rahat bi şekilde giriyoruz ama zarım yirtilmiyor bi türlü. 2 sene oldu çocuk sahibi olmak istiyoruz olmuyor 😔 ne yapmamız laızm nasıl yapmamız lazım bi akıl verinnn

Ya korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz ama olmuyor mesela neden olmuyor ozaman ? Alttan muayene olamıyorum aşırı korkuyorum bi önceki konumda da bu durumdan bahsetmistim
Neden olmadığını bilemeyiz ama zar dediğin sey icerde bi perde ya da duvar gibi bir şey değil ki bunu biliyorsundur zaten. Alttan muayene işini halletmek zorundasın. Çünkü tedaviye başladığında ilk yapılacak şey yumurta takibi. Ama şunu söyleyeyim ben ilk muayene için gittiğimde hiç şikayetim yoktu ama enfeskiyon varmış, iliskiden sonra kanamalarim oluyordu fazla zorlamaktan sanmıstim ters bir hareket yapmisimdir demistim ama kucuk bir yaram varmis. Bunlar icin fitil kullandim gecti. Ve bunlar en en basit şeyler ama sorun olabilecek şeyler. Ayrıca reglin 3günü gidip hormon testi filan da yaptırman önemli.

Zarınızın esnek olduğunü jinekolog mu söyledi ben anlamdım alttan muayene olmadan bunu bilemezsiniz ki belki baska bi sorun vardır korkmayin uzman bi doktora gidin bence
Evet bi doktora gitmiştim kalın ve içerde oldugunu soyledi isikla bakabildigi kadar..

Neden olmadığını bilemeyiz ama zar dediğin sey icerde bi perde ya da duvar gibi bir şey değil ki bunu biliyorsundur zaten. Alttan muayene işini halletmek zorundasın. Çünkü tedaviye başladığında ilk yapılacak şey yumurta takibi. Ama şunu söyleyeyim ben ilk muayene için gittiğimde hiç şikayetim yoktu ama enfeskiyon varmış, iliskiden sonra kanamalarim oluyordu fazla zorlamaktan sanmıstim ters bir hareket yapmisimdir demistim ama kucuk bir yaram varmis. Bunlar icin fitil kullandim gecti. Ve bunlar en en basit şeyler ama sorun olabilecek şeyler. Ayrıca reglin 3günü gidip hormon testi filan da yaptırman önemli.
Ama ben asiri korkuyorum noyle bacaklarim kilitleniyor kalakaliyorum . Biliyorum muayene olmak zorunda oldugumu bi kere olsam muayeneyi belki sonrakiler daha kolay olur ama geçen gün bi çılgınlık yapıp muayenenin nasıl yapıldığını okudum aşırı derecede korktum . Acımayan bisey olduğunu söyleyin bana lütfen. Iliskiye girmek gibi olduğunu söyleyin ikna olacağım soz

Ben şey biliyorum doğumda kızlık zarı yırtılan yani hamile olamamanızın zarla ilgisi yok
Ultrasonla bakmıştı doktor bikere yumurtalıklarda falann sorun olmadigini soylemisti aslinda ama neden olmuyor diye vajinal muayene etmemiz lazim demisti bilemiyorum suanda.

Ama ben asiri korkuyorum noyle bacaklarim kilitleniyor kalakaliyorum . Biliyorum muayene olmak zorunda oldugumu bi kere olsam muayeneyi belki sonrakiler daha kolay olur ama geçen gün bi çılgınlık yapıp muayenenin nasıl yapıldığını okudum aşırı derecede korktum . Acımayan bisey olduğunu söyleyin bana lütfen. Iliskiye girmek gibi olduğunu söyleyin ikna olacağım soz
Iliskiden daha kolay bile diyebilirim. Vajinal usg penisten daha ince sonuçta. :oops:Asla can yakacak bir sey değil. Kafana takılan bir sey olursa ozelden de yazabilirsin. Ben artik her ay defalarca baktira baktira alistim tamamen. 🤦🏻‍♀️

Çocuğun kızlık ile alakası yok.. Çocuk içinde mutlaka doktora gitmen lazm.. Ultrasondan bakılıp yumurtalar iyi denilen birşey değil burda çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar onlarca test ve takipten geçiyor.. Ayrıca ilişkiye gireblyorsan alttan muayeneyi hayli haylı olursun korkulacak brşy yok 😌

Ya korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz ama olmuyor mesela neden olmuyor ozaman ? Alttan muayene olamıyorum aşırı korkuyorum bi önceki konumda da bu durumdan bahsetmistim
Muayene olmadan bilemezsiniz nedenini eşinizde sizde muayene olun lütfen çok istiyorsanız bebek, olmamasının bibbir türlü sebebi olabilir, rahim anomalileri, rahimde polip,miyom, perde vs. hormon bozuklukları, eşinizde sperm azlığı veye hareketsizliği, varikosel bir çok nedeni var biran önce kontrole gidin lütfen.

Back