- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Teşekkür ederim canım benimAbla Harika olmuş en sevdiğim böreklerden :) oohh mis gibi şifa olsun sana
Teşekkür ederim canımNefis görünüyor NevoşumEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık AblacımYarışmada başarılar dilerim canım enfes gözüküyor
Teşekkür ederim canımAbla sen yarismaya oylesine katildigina emin misin yaaacok guzel olmus cok begendim. Basarilarrr
Teşekkür ederim canımÖylesine olmasaydı iddialı tarif seçerdim:)
Sağol canımbu mu iddaasiz, yok daha neler. Ben acayip begendim ve deniycem hemen
Ne yapsaydım börekleri yaksamıydım:)Iddialı olmayan böreğin buysa, benim tabağını arkaya iteleyin
Benim madalya hakkım bitti canım:)Beni saymayınOfffff anam offff bu ne arkadasss gozunu madalya doyursunfena kiskandim ama tarifide begendim yapmm lazim basarilar kuzum
Benim madalya hakkım bitti canım:)Beni saymayınEğlenmek ve aranızda olmak için katılıyorum:)
Teşekkür ederim canım
Hayırlısı canım bakalım zaman bize ne gösterecekhakkat dimi yaaa sevineyimi uzuleyi mi bilemedim Ne senle ne de sensiz olmuyor
Sarki atim sqna ustteHayırlısı canım bakalım zaman bize ne gösterecek
CanımsınSarki atim sqna ustte