Zarar verirmiyim korkusu

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
240
9
16
25
Haberlerde sosyal medya da çok fazla bazen önüme birilerine zarar veren psikoljik sorunu olan insanlar görüyorum başkasının canına kıyan ve bende o an çok mutsuz oluyorum çok korkuyorum ödüm kopuyor bende yaparmiyim birisine zarar verirmiyim o an kendimi kaybedip birisine bir şey yaoar mıyım diye bunu nasıl asabilirim beni çok üzüyor bu durum

Ben de sosyal medya kullanıyorum da hiç öyle şeyler görmüyorum. Beğendiğiniz videoları görselleri içerikleri değiştirin örneğin 2 3 gün sürekli sevimli kedi bebek kuş köpek filan beğenin, sosyal medya size sevimli videolar gösterecektir. Yaş kaç bu arada küçüksünüz belli ki.

25 yaşındayım kaygı bozukluğu yaşıyorum ondan mı çok korkuyorum acaba

Vermezsiniz kuzum bunlar bos korkular uzerinde durmayin ve sunu unutmayin eger silah kullanmiyorsaniz ates etmezsiniz,bicakla gezmiyorsunuz ki millete saldirasiniz ,birde biz kadinlarin birine buyuk zarar verecek guclerimiz yok bedensel olarak,anladigim kadariyla sizde merhametli bir insansiniz bu kadar hassas oldugunuza gore kimseye asla zarar vermezsiniz ,dikkatinizi baska seylere verin

Çok üzülüyorum bundan kaynaklı üzerinde durmuyorum bende dikkatim dağılıyor ama haber görünce aklıma gelmesine engel olamıyorum ben dışarda yürürken bile birisine çarpmamaya çalışan bir insanim kimseye zarar vericek gücüm yok ama ya bir anlık aklımı kaybedersem diye korkuyorum çünkü hamilelikten sonra çok öfkeli bir insan oldum yani öfke dediğim ise sadece eşime karşı bazen sert olabiliyorum kendisi bana senin ofkenden ne olucak diye şaka bile yapıyor insanlık hali

Valahi izlemek istemiyorum ama sanki bile bile karşıma geliyor

Tamam işte sosyal medya algoritması öyle çalışır zaten, sen izledikçe daha çok karşına çıkarır. Bu sana kasıt değil, sosyal medyanın algoritması. Bunu değiştirmek için sen sevimli şeyler izleyeceksin ki bundan sonra sevimli şeyler çıkartacak. Anladığını düşünüyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…