- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.078
- 898
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
babaannemın.. ne süprizi allah askına.. ev kızı olcam..koca beklıcem .. hıc bana göre dııl
burda cok güzel bır ısım var..aylıgımda cok ıyı ..ehlıyetım var altımda mınık bır arabam.. herseyden önemlısı özgüvenım var(di) calısıyorum ayaklarımın üzerındeyım.. ıssız kalınca benım özgüven yerlerde oluyor.. calısmayı cok sevıyorum.. calısmazsam kendımı ıse yaramaz hıssedıyorum ben..bırde babaannemın evınde..bır mısafır gıbı sıgıntı gıbı..nasıl gecer günlerım bılmıyorumm..
zaten sana türkiye'ye git
işe girme , evde bekle diyorsalar
cesaretını toplayıp konus ve gitmek istemediğini söyle...
sen desene şuna esir kampına gönderecekler, heralde kabul etme canım.
ama ...türkiyeye git, işine gir diyosalar git nolcak.değişiklik olur.
nasıl gıtmeyım? evden mı kacıyım?? anlamadımm???
nasıl gıtmeyım? evden mı kacıyım?? anlamadımm???
ben türkıyeyı ve memleketımı cok sevıyorumm ama burda kurulu bır düzen var, güzelm bır ısım var, canım arabam var..
konustum en azından denedım.. konusmaya hakkım yokmus benım..bende bagırdım yeter dıye.. babam dahada beter bagırdı tabıkı.. anca bagırmasını bılır saten..
yurtdışında olduğunu söylüyosun? orda kendine bir hayat kuramaz mısın?
türkiye'den daha kolay orda şartlar bildiğm kadarıyla, ailen böyle bi durumda müdahele eder mi?
orada da olacak mı peki işin??
kadın sıgınma evıne gıdebılırm ama ıs oralara gelsın ıstemıyorum.. saten boyunlarını egdım egcem kadar.. onların üzülmesını ıstemıyorum ama onlar üzülmesın dıye mutsuzluktan ölmekde ıstemıyorum..
hıc bır fıkrım yok ne yapıcamla ılgılı..
Niye göz önünde olmanı istemiyorlar?
kadın sığınma derken! şiddete mi maruz kaldın. seni bu kadar umursamadıklarını söylüyorsun ama mutsuız olacaklarını düşünüyosun.
boyunlarını eğdim derken. detaylı anlatmak istersen dinler ona göre yardımcı olmaya çalışırız.
aynı mahallade yasayan bır sevgılım vardı..camı cerceveyı ındırdı evımızın..herkese rezıl olduk..bütün herkes burda bızı konusuyor
belkıde kımse benle evlenmez dıye korkup trye yolluyolar bılmıyorum..son zamanlarda evlılılık ıcın ınceden baskı vardı..evde kalıyorsun gıbı ıgnemeleryasım kücük degılmıs..falanda fılan.. 21 yasındayım bu arada..
fızıksel siddet görmedım ama nereye sıgınabılırım evden gıdeceksem?? kadın sıgınma evınden baskası aklıma gelmıyor..
evet umursamıyorlar cünkü üzdüm, hayal kırıklıgına ugrattım..ama bırısı annem..canımın cıgerı ..öbürü babam..mutsuz olmalarını tabıkı ıstemem.. kım ıster anası babası mutsuz olsun hemde kendısı yüzünden..
babanın evinin camını çerçevesini indiren adamla da evlenilmez afedersin
e daha küçüksün neden hemen evlenmeni isterler ki?
tabi ailenin düşüncesini bilemem,senin kişiliğini,hal ve tavırlarını da bilemem.
o yüzden isteklerinin arkasında dur,zorla kimse kimseye bir şey yaptıramaz.
bu olay yüzünden mi babanlar seni türkiye'ye yoluyor. sen geldin diyelim , yine kendi bilmez insanlar konuşacaklar. bence sen onların güvenini sağlamaya çalış. işten eve evden işe git bir süre. güvenini kazanınca herşey yoluna girere. bu olaylarda unutulur gider. neler unutulmuyor ki. buraya gönderip sana ceza mı kesiyolar.yanlış kanımca. annen ve babanla konuşup onları ikna et. nihayetinde onlarda senin üzülmeni istemezler.
suan konusmak ımkansız..hersey daha taptaze..denedım ama ters teptı konusma cabalarım..22eylüle kadar vaktım var..ozamana kadar da yıne gözlerıne batmak ıstemıyorum ama kucucuk odamdada vakıt nasıl gececek bılmıyorum=(
odalara kapanmakla olmaz.yara tazeyken tedavi edilirse faydası olur. sürekli gözönünde ol demiyorum ama kapılar arkasına da sığınma. zaman kısa bence ikna çabalarına başla ama dırdır eder gibi değil, yumuşak dille. hatanı kabul ettiğini bi daha olmaycağını anlatmaya çalış. biliyorum zor olacak onlara bunu anlatmak,ikna etmek ama dene sen, onlarda istemez seni üzmek. anneni ikna et önce, annende babanı ikna etsin. anneler dayanamaz evladına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?