- Konu Sahibi eSmerimSin
-
ne yaptın kı ?? anlamadım
bende senın anlatmak istediğini anlamadım canım???
bırsey anlatmadım kı..zamanın cabuk gecmesını ıstıyorum, nasıl gececek dıyorum..zaman hemen gecsın fıkır verın dıyorum???
anlatsaydın daha mantıklı olurdu
zaman bir şeklide zaten geçecek...
ama ne için geçmesini bekledıgını söyleseydın bari
sarı çizmeli mehmet ağa.
hayat cok garıp .. ınıslı cıkıslı.. bır süre mutsuz ve bır süre mutlu oluyoruz bu böyle sürüp gıdıyor.. beklenmeyen olaylar oluyor..hersey gecıyor bazen gelıp gecıyor bazende delıp gecıyor.. herkes hata yapıyor ama bazen öyle zamanlar oluyorkı ınsanın hayatında.. sankı zaman durmus ve hersey caresız gelıyor sana.. anlamsız.. bılmıyorum.. yapayalnızsın ve kocaman bır bosluk.. kımse senı anlamıyor yada anlamak ıstemıyor.. bılmıyorum ya ıste bu zaman cabuk gecsın gıtsın ıstıyorum hayatımdann..
Zaman lazım sadece, unutacaksın ! Nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını.. Kırılan kalbini de öyle unutacaksın.
canım insanız sonuçta.
acısıyla tatlısıyla bu hayatın içindeyiz.
senı mutsuz eden şey boşluk olsa gerek, canın çok sıkılmış senın
nedir derdın kuzum?
durduk yere bu hislere kapılmaz insan.
bır zamanlar güvendıgım, sevdıgım, saygı duydugum ve bırseyler paylasdıgım ınsanın benı sırtımdan vurması..
aılemın destek olmak yerıne benı türkiyeye göndermek ıstemelerı sırf göz önünde olmayım dıye..
yasımda kücük degıl artık.. kendıme ıstedıgım hayatı kuramıyorum aılem ne derse boyun egıyorum sırf onlar üzülmesın ..
onlar üzülmesın dıye benım ıcımde ne fırtınalar kopuyor ama onlar bunların farkında bıle dııl..
böyle zamanlarda ınsan yıne bır ınsana ıhtıyac duyuyor.. arkadas olsun kuzen olsun kım olursa..yakınlık duymak omuzunda aglamak ıstıyor ama bakıyorsun kımsen yokk..herkes kendı hayatıyla ılıglı o kadar mesgul kı.. yoklugumu emınım cok gec fark ederler..
bundan sonra merhaba merhaba. kımsenın yardımına kosmıcam
canım türkiye'de belkı güzel sürprizler beklıyordur?
bunu bilemezsın ki :) kimin yanına göndercekler?
nasıl ve nerden baslıcamı bır bılsem..
öbür konuna da yazmıştım ama okumuyorsun ya da dikkate almıyorsun sanırım.gitme sen de!madem işin gücün herşeyin var gitme.neden sürekli birilerinin hayatını mahetmesine izin veriyorsun?!
öbür konuna da yazmıştım ama okumuyorsun ya da dikkate almıyorsun sanırım.gitme sen de!madem işin gücün herşeyin var gitme.neden sürekli birilerinin hayatını mahetmesine izin veriyorsun?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?