Zaman zaman o zaman ne zaman?

dua edin bugün bana ne olur kızlar hamile oluyum bu batmalar ondan olsun ne olur((daha var cnm 15 gün flan

Dualarım seninle canım herkese ii akşamlar ii tatiller haftasonu girebilirsem görüşürüz kızlar kendinize ii bakın edacım sende kendine ve bebişe ii bak olurmu

öyle deme canım tmm sen git biraz dinlen gel ama tekrar tek kalma tek kalırsan çok düşünürsün canım biz varız burda unutma

teşekkür ederim sağolasın

Hoşgeldin aramızaa :)

sağol canım hoşbulduk

Aminn inşlh canım Allah razı olsun..
bir arkadaşım bulunduğum şehre gelmiş iş için aradı onu yanına gittim biraz iyi geldi,eve geldim yine aynı psikolojiye büründüm

Elossa hoşgeldin aramıza..

Bana annenin erişte tarifini vermiştin hatırladım seni..

Sıkıntılarımızı heyacanlarımızı birlikte paylaşıyoruz.Sende hoşgeldin aramıza..

Brnim 3. ayımdı denemede ama olmadı yine.Şimdi regl olmayı bekliyorum.Bu ay hiçbir hesaplama yapmıyacam.Birde böyle deneyelim bakalım

hoşbulduk canım,evet bende seni hatırladım şimdi o konundan...
hayırlısı Rabbimden
ama ciddi anlamda kendimi hiç iyi hissetmiyorum,bugün 11 de doktoruma gidicem,muayene değil ama konuşmak istiyorum
içimdekileri tam dökemedim sanırım ona,ya da bana yetersiz geliyor kime ne anlatsam
sanıyorum depresyona giricem hiç iyi hissetmiyorum

Son düzenleme:
Nasılsın Elossa :) aramıza yeni katıldın galiba gecmısı okuyamadım tam

iyi demek adet olmuş,içinde bulunduğum durum tam bir muamma o yüzden pek ii değilim
evet dün buldum topiği,zaman zaman size eşlik edicem kısmetse

iyi demek adet olmuş,içinde bulunduğum durum tam bir muamma o yüzden pek ii değilim
evet dün buldum topiği,zaman zaman size eşlik edicem kısmetse

Bende bir hafta önce bu moddaydım aynı hatta depresyona girmek üzereydim ki değişti bir anda her şey .

Zamanı gelince oluyormuş bazı seyler sabretmeyi öğren diyordu eşim hep bende sabırsızımdır hep oyleydım ama artık öğrendim gibi bir şey

kendine cok iyi bak sakın benım oldugum gibi olma sabırsız olma cok kötü günler geçirdim.

haklısın,bu durum içinden çıkılacak durum değil aslında
yani şöyyle bi silkelenip herşeyi halledemiyorsun
bambaşka bişey
Rabbim herkese bu duyguyu yaşatmıyor,biz aramadan bulduk diyemiyoruz,diyemeyeceğiz bu gerçek çok acı
içim içimi yiyor çok huzursuzum sürekli ilaç içiyorum uyku modunda dolaşıyorum
birazdan çıkıcam doktoruma,sanırım onunda beynini yicem bu modda gideceğim için
pko yok,çok ciddi bir problem yok ama olmuyor olmuyor
aşılama yaptıran deneyen arkadaşlar varsa onlar bişiler yazsa çok sevinicem
aklıma yatıyor ama korkusuda yetiyor tedirginim nedense
bilemiyorum işte
ben çıkıyorum cnm giyinip çıkmalıyım,döndüğümde yazarım

nasıl olsun işte kasıklarım fena gece uyutmadı

o ağrılar bendede oluyor gece benide uyutmadı sabah da çok agrımvardı ama şimdi şükür yok birde benim sezeryan dikişimin üstünde bir şey var elimle dokunuyom şişlik var içinde anlamadım neki acaba pazartesida doktora gitcem

benm şimdi devam ediyo kasıklarım bi sağ bi sol batıyo daha çnce hiç böle bişey gelmedi başıma(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…