inşallah hamilesindir canım.
Senin bat ne zaman
dua edin bugün bana ne olur kızlar hamile oluyum bu batmalar ondan olsun ne olur((daha var cnm 15 gün flan
öyle deme canım tmm sen git biraz dinlen gel ama tekrar tek kalma tek kalırsan çok düşünürsün canım biz varız burda unutma
Hoşgeldin aramızaa :)
Canım inşaallah Rabbim cumanın hürmetine en kısa zamanda dualrını kabul etsin ve seninde bebiş haberlerini duyalım burdan. En güzel yanı eşin destek oluyomuş bak.Kim ne derse desin iğnelesin dursun duymamaya çalış onları buda tamamen senin elinde evet anlıyorum bu kelimelerden nefret etmişsin ama sen stres oldukça vücutta etkileniyo,doktorunla rahat konuşamıyosan başka bir doktor bulsan,Herşey bizim için canım dünyada herşey bir imtihan buda bizlerin imtihanı olabilir,o yüzden Rabim kararalamıştır vaktini saatini bu arada sen buraya gel biz sana morel veririz inan burda en yakın arkadaşlarınla paylaşamadığın şeyleri paylaşıosun biz senin yanındayız
teşekkür ederim sağolasın
sağol canım hoşbulduk
Aminn inşlh canım Allah razı olsun..
bir arkadaşım bulunduğum şehre gelmiş iş için aradı onu yanına gittim biraz iyi geldi,eve geldim yine aynı psikolojiye büründüm
Elossa hoşgeldin aramıza..
Bana annenin erişte tarifini vermiştin hatırladım seni..
Sıkıntılarımızı heyacanlarımızı birlikte paylaşıyoruz.Sende hoşgeldin aramıza..
Brnim 3. ayımdı denemede ama olmadı yine.Şimdi regl olmayı bekliyorum.Bu ay hiçbir hesaplama yapmıyacam.Birde böyle deneyelim bakalım
Günaydın.......Günaydın kızlarrr
Günaydın.......
Nasılsın Elossa :) aramıza yeni katıldın galiba gecmısı okuyamadım tam
iyi demek adet olmuş,içinde bulunduğum durum tam bir muamma o yüzden pek ii değilim
evet dün buldum topiği,zaman zaman size eşlik edicem kısmetse
Bende bir hafta önce bu moddaydım aynı hatta depresyona girmek üzereydim ki değişti bir anda her şey .
Zamanı gelince oluyormuş bazı seyler sabretmeyi öğren diyordu eşim hep bende sabırsızımdır hep oyleydım ama artık öğrendim gibi bir şey
kendine cok iyi bak sakın benım oldugum gibi olma sabırsız olma cok kötü günler geçirdim.
kimse yokmi kızlarrr
slm kızlar naparsınızzz:))
iyidir canım senden naber nasılsın nasıl gidiyo:)
nasıl olsun işte kasıklarım fena gece uyutmadı
o ağrılar bendede oluyor gece benide uyutmadı sabah da çok agrımvardı ama şimdi şükür yok birde benim sezeryan dikişimin üstünde bir şey var elimle dokunuyom şişlik var içinde anlamadım neki acaba pazartesida doktora gitcem
benm şimdi devam ediyo kasıklarım bi sağ bi sol batıyo daha çnce hiç böle bişey gelmedi başıma(
ağrılarıa aldırdınmı çok ağrıyo aldırmamaya çalış ağrı yokmuş gibi davran inşllh geçer bizden başka kimse yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?