Sanırım sıkıntıdan vücudumda lekeler(kabarmalar) çıkıyor.Yüzük parmağımda farkettim kaşınıyor ve acıyor..Yüzüğü çıkardım.Şİmdi göz kapağımdada olduğunu gördüm..(
neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun canım benim sitres yapma rahatla eşinin testi çok güzel çıktı seninkide inş güzel cıkar doktro sana güzel şeyler söyler sakın kendini bırakma başka şeylerle uğraş canım
sıkıntı stres her şeyin sebebi olabiliyo bu kadar üzülme nolur herşeyde bir hayır vardır canım
sıkıntı stres her şeyin sebebi olabiliyo bu kadar üzülme nolur herşeyde bir hayır vardır canım
Ne kadar takmıyorum desemde içten içe patlak veriyo işte..
Şu kistler gitmiş olsa çok mutlu olacam.Bebeği geçtim artık kistlerden kurtulayım bu ay yeter
Kafam bi konuda çok karıştı yaadoktor bana demiştiki adet gününden sonraki 13-14-15. günler yumurtalama günlerin dedi bu durumda 10 eylül adet oldum 22-23-24 ama internetten baktığımda 15 ve 20 eylül arası dio ee hangisine uycam ben
şimdi canım benim bildiğim yani kendimin uyguladığı internetten baktım hep ben hiç de yanılmadım zaten adetin bitikten sonra yumurtalama oluyor cok değil en geç bir hafta sonra ama her bayan aynıda değil ama ben net ten baktığımda hiç yanılmadım aslında yumurtalamanı sen de anlarsın sıcak basar kasıklarında batma olur akıntın böyle cektiğinde uzuyormuş gibi olur daha detaylı anlatmak istemiyorumaz bucuk anlarsın yumurtalama günü nü
anladım canım :) tekrar hasta olacakmış gibi oluyosun demi, sen internetten mi baktın son 3 ayı yazıp ?
evet canım hatta dur göndereyim sanada baktığım yer belki de aynı yerden bakıyoruz dur :))
Peki sen denedinmi soğan kürü falan ?
Ne kadar takmıyorum desemde içten içe patlak veriyo işte..
Şu kistler gitmiş olsa çok mutlu olacam.Bebeği geçtim artık kistlerden kurtulayım bu ay yeter
canım inş kistler gitmiştir daha yeni öğrendin zamanla kaybolucak allah izin verirse ya bilmeseydin allahtan ki doktora gittin fark ettin sakın üzülme stres yapma canım sadece kendine yaparsın ne yaparsan
elimde olsa takmıyacam ama elimde değil.Hayatımda hiç rahat bir insan olamadımm
evet canım aslında bende senin gibiyim ama en azından birazda olsa yardımcı olmak adına diyorum takma diye ama bende takarım herşeyi en ufak şey bile bazen büyük bir olay olabiliyor
gamsız insanlara hayranım..keşke bende öyle olsam
selam kızlar ben geldimm:)..herkesin bi derdi varrr off off rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.kasıklarım hala batmaya devam bi belime giriyo bi kasığıma bi sağa geçiyo bi solaa
hoş geldin canım bugünleri iyi değerlendir yumurtalama gününde olabilirsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?