Zaman zaman o zaman ne zaman?

Bende onu çok düşünüyorum..Çevre yüzündenmi bu stresim yoksa yaş kaygısındanmı yoksa gerçekten istiyormuyum diyorum..

günaydın kızlar sonuç negatif çıkmasına üzüldüm canım gerçekten ne bileyim ümitliydim ben sebepsiz yere işte neyse sıkma canını inş yarın doktorun güzel şeyler söyler canım

Herkese günaydınlar.. kızlar ben yeniyim benide aranıza alırmısınız? Yeniyim ama bu konuyu 170 sayfayı baştan sona okudum eda ve özgenin o sabırlı bekleyişleri,heyecanları resmen okurken sizinle yaşadım eda ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizleri Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ve bizleeerr Rabbim bizlerede bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın

:)) çok teşekkür ederim inş allah sanada en kısa sürede bu güzelliği yaşatsın tabi diğer arkadaşlarıma da kaç yıldır evlisin arkadaşım ???

günaydın kızlar sonuç negatif çıkmasına üzüldüm canım gerçekten ne bileyim ümitliydim ben sebepsiz yere işte neyse sıkma canını inş yarın doktorun güzel şeyler söyler canım

üzülmüyorum canım.Biran önce regl olmak istiyorum ben artık.Önüme bakayım..

Yarın doktor ne diyecek bakalım.Testide yaptıramıyacam onada üzülüyorum

üzülmüyorum canım.Biran önce regl olmak istiyorum ben artık.Önüme bakayım..

Yarın doktor ne diyecek bakalım.Testide yaptıramıyacam onada üzülüyorum

sakın üzülme tabi canım allah büyük ama dün bir bekleyiş icindeydim bende :)) neden test yaptırmayacaksın ???

:)) çok teşekkür ederim inş allah sanada en kısa sürede bu güzelliği yaşatsın tabi diğer arkadaşlarıma da kaç yıldır evlisin arkadaşım ???

2 yıllık evliyim canım, haziran ayında korunmayı bıraktık, geçen ay da bir kadın doğum doktoruna gidip muayne oldum ne stresli bir durummuş rahim ağzında iltihap varmış fitil verdi onun dışında bir şey yok dedi, ama eylüle geldik hala bir şey yok bakalım

daha yeni bırakmışsınız bak bende 5 yıldır evliyim daha yeni hamile kaldım sakın ümitsiz olma canım diğer testlerini yaptırdın mı peki hormon testi felan

hormon testi adetin 3. günü yapılıyor ya canım.Benim hesaplar tutmadı

evet adetinin 3 günü yapılıyor ama bir test daha var ona adet gerekmiyor canım onda da yumurtalıklarına felan bakıyorlar diye biliyorum ben iki tane test yaptırdım bir tanesi adette bir tanesi normal kan aldılar doktor daha iyi biliyor onu yaptır en azından cnm

Benim testlerin hepsini o zaman gittiğimde baktı simir testi bide kan testinde şeker hormon b12 folik hepsi yazıo hatta folik ve b12 eksikmiş onun için ilça yazdı,hemoglabin kadınlarda 11-15 arası olması lazım senin 13 baya ii falan dedi ama adetliyken gidilen test başka mı ?

evet canım adetinin 3 günü gidiyorsun oda hormonlarına bakıyorlar doktorlar kan testi yaptırıyor eşin de test yaptımı peki oda sperm sayımı yaptırması gerek canım

doktora anlatacam yarın derdimi bakalım..O ister sanırım

evet canım adetinin 3 günü gidiyorsun oda hormonlarına bakıyorlar doktorlar kan testi yaptırıyor eşin de test yaptımı peki oda sperm sayımı yaptırması gerek canım

yok yaptırmadı ama ben keçiboynuzu kürü içiriyorum senden duydum daha pazartesi başladı zulüm gelio tabi,gerekirse oda gider.edacım aslında ne istiyorum biliyomusun hemde çoookk istiyorum bunu ekim 9 bizim evlilik yıldönümümüz ona hediye olarak böyle bir haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam bu ay adetim 2 gün gecikti sonra 10 eylülde oldum baya hayal kırıklığı oldu,dün şimdi sizleri okudum akşam mesaim bittiği için yazamadım akşam yatağa yattım düşünüyorum foruma giricem bunları bunları yazıam çok hoş bir ortam var burda ya gerçek hayatta paylaşamadıklarını paylaşabiliyosun...

ama canım keçiboynuzu kürünü eşin içecek canım benim evet burda güzel bir ortam var fazla kişi girmez yorum yapmaz ama girenlerde gerçekten iyi insanlar hepimizin tek amacı vardı bende senin gibiydim ilk girdiğim de kırmızıları gördüğümde her ay üzülüyordum ama icim den bir ses sakın eda vardır bir hayır diyordum ayrıca bizim de evlilik yıldönümüz 1 hazirandı ben de cok istiyordum ona hediye olarak vereyim diye ama nasip bayramda oldu yani çifte bayram yaşadık her şeyde vardır bir hayır sakın üzülme ve hiç birzaman ümitsiz olma

Sanırım sıkıntıdan vücudumda lekeler(kabarmalar) çıkıyor.Yüzük parmağımda farkettim kaşınıyor ve acıyor..Yüzüğü çıkardım.Şİmdi göz kapağımdada olduğunu gördüm..(

neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun canım benim sitres yapma rahatla eşinin testi çok güzel çıktı seninkide inş güzel cıkar doktro sana güzel şeyler söyler sakın kendini bırakma başka şeylerle uğraş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…