• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

doğru diyorsun canım erkekler daha çok sorun yapıyor cocuk olayını sorun kendisinde olsun yada olmasın bizde de aynıydı eşim sorun yapıyordu gerçi bende yapıyordum ama onun kadar dile getirmiyordum

gerçekten öyle..
kızlar ya bu adet sancısına ne iyi gelir iyice arttı ilaçda aldım fayda etmiyor..

Hiç sorma yumurtlama haftamda kayınvalıdemlerde kaldık 1 kere bırlıkte oldu ve ben istemeden oldu yani olması ımkansız cunku hepsı dısarıya gitti.

Evımıze geldik sonra kardeşim bize gelmek istedigini söyledı yaptık ama olmadı yani . en son sansımızın oldugu gunde yaptık ama ne kadar işe yarar hiç bilmiyorum çünkü çok umutsuzum .

Amin inşallah bu güzel duyguyu hepimiz tadarız onu anlamaya calıstım fakat yumurtlama haftamda hep gec geldı yataga veya tv ızledı ertesı gun işe gıdıcem saat 12de yapacak degılım dimi sabah nasıl kalkıcam ? düşünmesi gerektı ve hiç de anlayıslı davranmadım neredeyse her gün tartıstık orada .

eşin bukadar rahatsa sende rahat ol stres yapma.. keşke benim eşimde öyle rahat olsa oda acaip stres yapıyo ya..
kızlar ben çıkıcam ya sancım çekilmez hal aldı..

kahve iç iyi gelir canım yazdım gerci ama tekrar yazayım dedim ;)

canım kusura bakma görmemişim..
edam ben çıkıyorum çok kötü oldum. kahve geçirmezse bi hap daha alırım çok öptm heminizi gene gelirim ben görüşürüz.. :54::54::54: :5:

Merhabalar ..
Cok zorlu bir 5 yılı geride bıraktık eşimle . Allahın izniyle bu ay Calısmalara Baslayacagız ..
Yalnız 6 ay korunmadan ilşkileriniz sonunda gebe kalmadıysanız mutlaka bi doktora bas vurup genel tetkikleri Yaptırın ..
Ben ilk evlendigim 1 yıl süresince esime söylememişdim korunmuyordum gebe kalma umuduyla .. Ama işler doktora gidince degişti
Olan benim koca bir yılıma oldu belki zamanında gitmiş olsaydım 1 yıldaha önce olacakdım ..

Merhabalar ..
Cok zorlu bir 5 yılı geride bıraktık eşimle . Allahın izniyle bu ay Calısmalara Baslayacagız ..
Yalnız 6 ay korunmadan ilşkileriniz sonunda gebe kalmadıysanız mutlaka bi doktora bas vurup genel tetkikleri Yaptırın ..
Ben ilk evlendigim 1 yıl süresince esime söylememişdim korunmuyordum gebe kalma umuduyla .. Ama işler doktora gidince degişti
Olan benim koca bir yılıma oldu belki zamanında gitmiş olsaydım 1 yıldaha önce olacakdım ..

selam ama öyle düşünme vardır herşeyde bir hayır bırak geç kal ama herşey yolunda olsun canım bende 5 yıldan sonra ilk gebeliğimi yaşıyorum tahmin edersin ki heyecanımı içim içime sığmıyor :nazar: inş sende kısa süre içinde hamile kalırsın bir şey sorucam çok özel değilse neden 5 yıl beklediniz??

eşin bukadar rahatsa sende rahat ol stres yapma.. keşke benim eşimde öyle rahat olsa oda acaip stres yapıyo ya..
kızlar ben çıkıcam ya sancım çekilmez hal aldı..

işte onu gel birde bana sor sennnnnnn rahat olamıyorum stresten canım cok sıkılıyor hep tartıstım yüzüm düşüktü

demek ki geçmiş değerlendirdin dimi günlerini :)))

evet:)))tabiki dün eşim diyo ki aman ağır kaldırma ne olur ne olmaz ben herşeyi taşırım diyo:))ii daha iyi dedim oturdum ohhh dedim:)))şimdiden böyleyse inş.cnm ya dua et bana olurmu ama burda okuduğum bi yerde ateş düştüğünde yumurtlama olduğunu yükseldiğindede yumurtlamanın bittiğini gösterir diyo

evet:)))tabiki dün eşim diyo ki aman ağır kaldırma ne olur ne olmaz ben herşeyi taşırım diyo:))ii daha iyi dedim oturdum ohhh dedim:)))şimdiden böyleyse inş.cnm ya dua et bana olurmu ama burda okuduğum bi yerde ateş düştüğünde yumurtlama olduğunu yükseldiğindede yumurtlamanın bittiğini gösterir diyo

canım inş olur bu ay ama ben hiç bilmiyorum ateş ölçme yöntemini hiç bilmiyorum canım benim

su iç canım belki susuz kalmışsın dır bu arada evi taşırken dikkat et kendine bebek varsa eğer zarar verme canım

ayy cnm ne güzel söz söyledin duygulandım bi an okuyunca gözüm doldu:))inş. Cnm zaten dikkat ediyorumm benlik bişey yok:))saolsunlar bizim aile toplandı iki taraf yaptılar

Back