Zaman zaman o zaman ne zaman?

günaydın canım nasılsın dün yoktun ???

Dün İstanbuldaydım canım.Araba aldık..Arabanın olduğu yerde çok sevdiğim uzun süredir görmek istediğim arkadaşım vardı.Onu göemek için gittim..Ama bir türlü görüşemedik o ayrı

Dün İstanbuldaydım canım.Araba aldık..Arabanın olduğu yerde çok sevdiğim uzun süredir görmek istediğim arkadaşım vardı.Onu göemek için gittim..Ama bir türlü görüşemedik o ayrı

demek ist geldin bu arada arabanızda hayırlı olsun canım sevindim adınıza :))

mrb bende yeniyim burda derdime çare arıyorum klomen kullanan varmı aranızda

Eklentiler

• $Görüntü0002.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 39
Herkeze merhabalar
Uzun bir süredir takipçinizim ama hikayemi yazmak zor geldi bana yani yaşadıklarımı tekrar hatırlamak istemedim belkide ama kabul etmek ve sonrası için bunu bilerek planlar yapmak en iyisi sanırım.2 kare hamilelik yaşadım ikisindede kalp durması sonucunda kürtaj oldum.Yaklaşık 3-4 ay önce bana güven veren bir doktora gittim ve bir sürü test yapıldı ama sonuçlarda herhangi bir problem yok.Yaklaşık 3 aydır tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum hergün hergece her aklıma geldiginde dua ediyorum bu sefer olsun allahım diye ama beklemekten başka çare yok neyazkki bu ay adet günüme yaklaşık 1 hafta var olmamak için dua ediyorum aksi halde çok büyük hayal kırıklıgı yaşayacagım gene.Rabbim her isteyene hayırlısıyla güzel evlatlar versin inş.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam canım okudum yazını gerçekten üzüldüm allah inş bir daha bu acıyı yaşatmaz sana peki neden kalbi duruyormuş araştırdılar mı canım birde inş en kısa sürede tekrar hamile kalırsın inş bir hafta sonra hasta olmaz sın allah ilk önce karnına sonrada ellerine alamyı nasip etsin canım :)

iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok yeni evine alıştın mı ??? keyifin nasıl bayadır görüşemiyoruz

saol tatlım iyim demek adet olmuş..
alıştım evime iyi şimdilik bakalım, evet fazla giremiyorum bu aralar gelen giden var canım oyüzden..

saol tatlım iyim demek adet olmuş..
alıştım evime iyi şimdilik bakalım, evet fazla giremiyorum bu aralar gelen giden var canım oyüzden..

kim canım adet olmuş :))) ohh ne güzel yoğun geçiyor günlerin desene benimde bugün doktor kontrolüm var bakalım benim ki nasıl teyzesi gördün mü 4 gr olmuş kocaman oldu büyüdü karnımda çıktı biliyormusun :) tek sıkıntım var folik asit kulanamıyorum ben dokunuyor bana

kız iyim demek adet olmuş.. aslında bende adet oldum bugün..
görmezmiyim sıpacık kocaman olmuş yerim ben onu nasıl rahat duruyomu yoksa arada tekme falan yiyonmu
hadiya o kötü canım kullanman gerekli bebeğin gelişimi için folik asit çok önemliymiş :26:

öylede beni mahvediyor sürekli midemi bulandırıyor ne yapıcam bilmiyorum kulanınca gözümü acamıyorum bugün inş hareketlenmiş olur bende görürüm rahat rahat diyorlar ki elleri ayakları iyice belirgin olmuştur diyorlar bakalım cok heyecan var bende senin hasta olmanı üzüldüm canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…