Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım geçmiş olsun annen geldi mi nasılsın bugün
çok kötü bir duygu bende doktora gidince söylücem valla midem bulansa bu kadar kötü olmam afedersin kusarım biter ama buz gaz sancısı canım yanıyor resmen belime vuruyor iki gün akşamları zehir oldu bana almadım daha başları ya ilerleyen zamanlarda mutlaka daha büyük sorunlarım olur ki inş olmaz böyle cok iyiyim ozamanlar alırım diye geldim eşimde gitme dedi ama olsun
geldi canım günaydın iyi gibiyim ama pek değilim sanırım sen nasılsın keyifin nasıl c.tesi keyifsiz bıraktım seni ??
yorgunum canımmmmmm nasıl olsun o kadar laf söyledim o benden 1 saat önce eve gitti benim işlerim aksadı cok gec cıktım saat 9du gıttıgımde eve üstüne birde şansa kardeşim size geliyorum demiş eşime yani anlayacagın ne kadar keyif olabılır dunde balık yemege gıdecektık anneannem cagırdı yoresel yemegımızı yapmıs onu yemege gıttık geç kalktık yorgun argın geldık fena halde uykusuzum
günaydın kızlarrrr yine pazartesi(((((((((
evet malesef pazartesi sendromu
aynen yaaa belim de ağrıyooo off
geçmiş olsunnnn
saol cnm azkaldı yarın biterim :)
:) Bakalım ben o kadar umutsuzum ki ama yinede içimde bekleyen bir his var her ne kadar tutmadıgını düşünsemde yine de adet günüme son 13 gün
HAYIRLISI BAKALIM İNŞ. BENDE UMUTLUYUM BU AYDAN OVULASYON TESTİ ALCAM BAKALIM YAPABİLİRSEM YAPCAm İNŞ.BU AY HAYIRLI OLUR BİZİM İÇİN EVİMİ TAŞIYACAM İNŞ.YENİ EVİMDE BEBİŞİMİN HABERİNİ ALRIM
günaydın kızlar dünden beri kimse yok sanırım burda ??? Daisyb canım ne yaptın dün nasıldı ????
edaa günaydın cnm dün ovulasyon testi bulamadım eczaneler yok dedi bulamazsın dedi netten getittirin dedi.bende almadım.
Ateş ölçme uygulamasına başladım bugün sabah ölçeüp yazım ii yapmışmıyım
canım ben hiç kulanmadım ama iyi yapmışsın sonucta oda senin vucut ısına bakıyor diye biliyorum ama canım adetin bittikten sonra sen bir gün arayla ilişkiye gir derim canım bu ay :) inş olur canım en kısa sürede hamile Kalırsın
inş.cnm ya bakalım :)
internetten versen sipariş olmaz mı canım gerci 3 iş günü içinde eline gelir bu da senin için zaman kaynı cünkü hemen hemen bayanlar adetten sonra yumurtalama günü geçiriyor en iyisini yapmışsın başka çözüm arayarak birde bu ay olmaz ise adet olduktan sonra netten sipariş verirsin