Zaman zaman o zaman ne zaman?

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Ben sinir krizi geçirmek üzereyken nihayet girişimde bulunduk ama tam girişim değildi tabı

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Ben sinir krizi geçirmek üzereyken nihayet girişimde bulunduk ama tam girişim değildi tabı

günaydın canım bende iyi sayılırım bugün eşimle kavga ettim moralim çok bozuk aradı sabah özür diledi ama nafile çok üzüldüm işe gelirken güngür güngür ağladım yolda keyfim yok hiç adına sevindim canım inş tutar :)

umarım tutar ama tam olmadıgı için umudum yok benim artık Allahın takdiri. Üzme kendini canım benim de dün moralim çok bozuktu yumurtlama günümün son 3 günü ve biz daha yeni denedik sence sinirlenmimde ne yapayım ??

sıkma canını bende bu gün keyfim yok allah bilir canım tek damlası bile yeter belki allah isterse olur inş da olmuştur umut her zaman olmalı :)

Kızlar ben geldm

Ben bugün çalışmıyorum.Ama kötüyüm çok sancım var..

Kistler yüzünden kasıklarımda ara ara sancılar var.Ama sanırım soğan kürü sebebiyle oluşan gaz sancılarım var..Şimdide bel ağrısından ölüyorum.İyiki evdeyim iş yerinde ne yapardım bilemm

canım hoş geldin ne güzel evdesin ağırıların olması normal bence demek ki işe yarıyor soğan kürü aslında ne zaman anlıcaksın biliyormusun işe yaradığını adet olunca canım cünkü parça gelmeye başlıcak inş bir sonuç olur eee başka nasılsın bende bugün sınavdaydım yeni geldim :)))

Bel ağrısıda normalmiki..Adetimle atacaksam razıyım bu sancılara ben.Yeterki kurtulayım

ağrım biraz var hala ama iyiyim çok şükür..

Sen nasılsın..Annen geldimi

geldi canım şükürler olsun bende c.tesi akşamı dün akşam gaz sancısı cektim çok kötü bir ağrı anlatamam sana belime vurdu bugünde keyifsiz kalktım uykum var eve gitmek istiyorum yaaa

geldi canım şükürler olsun bende c.tesi akşamı dün akşam gaz sancısı cektim çok kötü bir ağrı anlatamam sana belime vurdu bugünde keyifsiz kalktım uykum var eve gitmek istiyorum yaaa

izin alsaydın keşke

Ben işte o gaz sancısını sürekli çekiyorum.Çok zor

izin alsaydın keşke

Ben işte o gaz sancısını sürekli çekiyorum.Çok zor

çok kötü bir duygu bende doktora gidince söylücem valla midem bulansa bu kadar kötü olmam afedersin kusarım biter ama buz gaz sancısı canım yanıyor resmen belime vuruyor iki gün akşamları zehir oldu bana almadım daha başları ya ilerleyen zamanlarda mutlaka daha büyük sorunlarım olur ki inş olmaz böyle cok iyiyim ozamanlar alırım diye geldim eşimde gitme dedi ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…