evet baya bir yoğun du birde üzerimde ağırlık vardı uyku beni mahvetti , zaten telefonla geçti zamanım kalmadı nete girecek arama yapmam gerekiyordu baya yoğunum bu aralar siz ne yapıyorsunuz ?
Ramazan bayramı gelse de bir rahatlasam vallahi , pazar , pazartesi , salı bayram 3 gün iş sonra tekrar tatil iyi gelicek bana süper olacak dinlenmem lazım bir pazar yetmiyor bana kpss ye de çalışamıyorum hiç ay başında kitap alıcam bakıcam o şekilde.Sınav tarihine kadar ne yaparsam artık matematikten umudum yokta aslında neyse gireyim bir kere bakalım ne olacak
kızlar çok kötü bir rüya gördüm
ikizlerim olmuş ve ölmüş bir tanesini elime alıyorum kas katı kesilmiş
diğerini alıyorum gözler, gidiyor gibi hemen çıkartıp göğsüme dayıyorum süt emsin diye bir yapışıyor çocuk çok acıkmış göğsümü yiyecek neredeyse ama çok üzüldüm mızıklanmışım uykumda eşim kaldırmış ağlamaya başlıyormuşum
cnm evet kötü bir rüya mış rüya tabirlerine baktın mı cnm kötü rüyaları suya anlat aksın gitsin gerçekten hepimiz çok kafamıza takıyoruzüzülme inş en kısa sürede hamile hepimiz genciz sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor şükürler olsun bakalım ağustosta ne olcak :)
Evet canım bilinç altıma yerleşmiş sanırım ben düşünmesem de o kendini uykumda gösteriyor evet baktım evinde yolunda gitmeyen eksik birşeyler oldugunu gösterir diyor
hayırlısı olsun çok kafana takma rüyanı sadece bir rüyada olabilir yani her rüyanın bir anlamı olmaya bilir sonuçta bilinç altı o yüzden dedim mutlu düşün güzel şeyler düşün valla ben ilklerde çok takıyordum ama şuanda daha iyiyim burda bir arkadaş bana yazmıştı bende senin gibi çok istiyordum dedi ama kpss sınavı için hazırlanmam da gerekti dedi hiç düşünmedim kendimi derslere verdim hiç aklımda yoktu dedi hamile kalmışım inş bizde öyle biranda hamile kalırız :)
izin alamadım son iki haftadır ben sürekli izin aldım geçtiğimiz bir haftada yıllık izindeydim artık yüzüm kalmadıama gitmem gerek bir fırsat bulup konuşucam bakalım inş olur üzülme bakalım doktor ne diyecek inş güzel şeyler söyler ya c.tesiyede baya var
inşallah canım benim umarım hamile kalırız en çok isteğim bu gerçekten bir tane parçamız olsun eşimle eşimi çok seviyorum mutlu olacağını adım gbi biliyorum çok belli etmesede o çok rahat saglıklıyız olur ellbet bir gün diyor beni motive etmeye çalısıyor ama bende her ay olmayınca tabi sinirimi istemeden ondan cıkartıyorum malesef engel olamıyorum kendıme
evet malesef geçmiyo ki günler o zamana inş.olurmuş doktor dermiş hamilesin ay ay ay o kadar hayalini kurdum ki bu anı..(((
ya özge inanırmısın cnm okurken bile heyecanlandım inş öyle der sana bende çok kuruyorum hayal :))
ben zaten çok böyle ne biliyim hayalperest derler ya öyleyimdir..
Gece yatınca gözümün önüne getirrim kurarım kafamda sonra olmulş gbi sevinir uyurum..:)))
bana geçmez sana nasıl geçicek zaman bilmiyorum :))) keşke bu c.tesi deseydi doktor :) nasip bakalım artık bir şekilde geçicek yaaa ben nasıl izin alıcam ufff onun telaşı sardı beni
:)))bende bilmiyorum ki sana sölesem azönce gelip gitti patron daha demedim gerçi ben haftaya derim de sen artık söle bence:))
aslında haklısın insan ümitleniyor sonra kırılıyor bir şekildede sinirini dışarı vurmalı bu yolda tek başına üstlenemezsin çünkü ağır bir konu sonuçta dünyaya bir canlı getiriyorsun ve sorumluluk ikinize ait bin ilk denediğimiz ay öyle bir şekillere girdim ki inanamazsın sanki hamileyim havaları buda psikolojik olarak etkiliyor insanı eşim bana tek söylediği allah istemesi gerek bizim değil tabiki isticez zamanı gelmiş se yapıcak tek şeyimiz var beklemek allah en hayırlısını versin hepimize ama kendimi düşünüyorum da hamileyken ayyy :) zaten çok nazlıyım hamileyken bilemiyorum yani :=)
bende öğle arasında söylücem bankayada gitmem gerek ikisine bir den izin alıcam işlerim var dicem bakalım artık sen hamile kalınca çalışmaya devam mı
evet edacım ben dün akşam eşime dedim ki hayal kurdum resmen düşünsene dedim şu an bebeğimiz olmuş karnımda büyümeye çalışıyor düşünmesi bile çok güzeldi.
Rüyamdada ölmüştü ne acayibim yaa
bende öğle arasında söylücem bankayada gitmem gerek ikisine bir den izin alıcam işlerim var dicem bakalım artık sen hamile kalınca çalışmaya devam mı
öğle arasında izinleriniz yokmu kızlar benim 1saat çıkıcam birazdan pazarda dolaşıcam azcık
bilmiyorum onu hiç düşünmedim ama neden çalışmayım diyorum bilmiyorum artık....
ben çalışmıcam çünkü bebişime bakıcak kimsem yok o yüzden ana okuluna kadar bakıcam mola vericem 8 aya kadar çalışırım allah izin verirse sonra evde eda uff alışırmıyım duruma bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?