• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

inş hayalin gibi olur :119: Bişey sorucam doktora gittin mi cnm sen hiç bu konu için

hayır gitmedim daha önce muane olmustum kistim çıkmıstı smeat testi filan yaptırdım her sey normal göründü , kistim eridi v.s , ama sanırım enfeksiyon kaptım yanmam var biraz maydonz alıp buharında oturucam

bu arada kuzenim 2 aylıkevli eşi hamileymiş şimdi aldım haberi çok sevindim bir yandan içim buruklaştı :44:

vallahi benm işim rahat çok şükür geliri de iyi bebeğe bakacak kişi çok artık babaanne annaanne den bize kalırmı bilemiyoruz..:))ama ben kendim bakmak isterim tabi

benimkiler burda değil kaynanam uzak annem uzak zaten rahatsızlar ikiside diyemem bakın diye o yüzden mecburum bakalım ozaman bir olsunda Allah izin verirse zaten ben bakmak istiyorum birde ben inş ikici cocuğu arayı uzatmak istemiyorum :16:

hayır gitmedim daha önce muane olmustum kistim çıkmıstı smeat testi filan yaptırdım her sey normal göründü , kistim eridi v.s , ama sanırım enfeksiyon kaptım yanmam var biraz maydonz alıp buharında oturucam

bu arada kuzenim 2 aylıkevli eşi hamileymiş şimdi aldım haberi çok sevindim bir yandan içim buruklaştı :44:

yaaa çok sevindim hayırlı olsun ALLAH bizede yaşatsın o sevinçi bakalım neden buruk hiç üzülme bakalım bizde belki ağustosta hamile kalmış oluruz belli mi olur :16:

yaaa çok sevindim hayırlı olsun allah bizede yaşatsın o sevinçi bakalım neden buruk hiç üzülme bakalım bizde belki ağustosta hamile kalmış oluruz belli mi olur :16:

inşalah tatlım ne bilim 4 aydır ugrastım olmadı diye olabılır neden benim olmadı diye annemin de 1 sene olmamış sonra düşük olmuş anlayacağın bende bu yoldan geçersem eğer yıpranırım :43:

benimkiler burda değil kaynanam uzak annem uzak zaten rahatsızlar ikiside diyemem bakın diye o yüzden mecburum bakalım ozaman bir olsunda allah izin verirse zaten ben bakmak istiyorum birde ben inş ikici cocuğu arayı uzatmak istemiyorum :16:

evet aynen bende 2.çocuğu uzatmak istemiyorum bende yengem hamileymiş bende hem sevndm hem üzüldüm:(((((((((((((

inşalah tatlım ne bilim 4 aydır ugrastım olmadı diye olabılır neden benim olmadı diye annemin de 1 sene olmamış sonra düşük olmuş anlayacağın bende bu yoldan geçersem eğer yıpranırım :43:

öyle düşünme mesela bizim tarafımızda hiç öyle sorun yok ablam evlendiği ilk bir ay içinde hamile kaldı annem desen hemen ama eşimin annesi 7 yıl cocuğu olmamış ben hiç öyle düşünmüyorum umutluyum Allah bilir bugün nazama başlıcam kızlar hepiniz için dua ederim inş Allah yüzümüzü güldürür :16:

evet aynen bende 2.çocuğu uzatmak istemiyorum bende yengem hamileymiş bende hem sevndm hem üzüldüm:(((((((((((((

benimde yan komşumun kızı 3 aylık hamile daha 1 sene olmadı ilk düşük yaptı sonra hemen ardına tekrar kaldı yaşıda 18 ama ben üzülmüyorum :43:

onun adına bende çok sevındım kendım kalmıs gibi ama yinede üzüldüm allahın bıldıgını kuldan saklayamam hamıle kaldıgına değil zaten benim kalamadıgıma üzülüyorum

evet aynen ilk duyduğumda şok oldum çok sevndm üzüldüm kendim için buruk kaldı içim yani karmaşıkk...

aynen çok karışık oldum şu an neyse hayırlısı böyleymişşşş inşallah ramazan bizim yüzümüze güler bizde hamile kalırız

inş.offf amannn bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan yaa bazende çok seviyorum inş. Tez zamanda anne olurum da evimde oturrumm bebişimle ya...

bu liste de de böyle uzar gider ama bu seferde başka sorumluluklar başlar ama tatlı işler onlar dimi :)

ya sonuçta kendi evin kendi işin yaparsan yaparsın yapmazsan yapmazsın bazen böle düşünüyorum ama eve de alışkın değilm ev işi flan yaparım ama çabuk bıkarım iş hayatına lıştığım için

ya sonuçta kendi evin kendi işin yaparsan yaparsın yapmazsan yapmazsın bazen böle düşünüyorum ama eve de alışkın değilm ev işi flan yaparım ama çabuk bıkarım iş hayatına lıştığım için

ben 10 yıldır çalışıyorum bir ilk evlendiğim sene 6 ay boşluğum oldu sonra sı ne oldu temizlik hastalığı sürekli temizlik yaptım domestos eda demeye başladı ailem halen devam ediyor çamaşırsuyu olmadan temizlik yapamıyorum bide köpeğim vardı benim ilk 1 yaşına kadar evde baktık onun da etkisi çok fazla sürekli temizlik sonrada bahçeye bağladık ama bana olan oldu :)

ben 10 yıldır çalışıyorum bir ilk evlendiğim sene 6 ay boşluğum oldu sonra sı ne oldu temizlik hastalığı sürekli temizlik yaptım domestos eda demeye başladı ailem halen devam ediyor çamaşırsuyu olmadan temizlik yapamıyorum bide köpeğim vardı benim ilk 1 yaşına kadar evde baktık onun da etkisi çok fazla sürekli temizlik sonrada bahçeye bağladık ama bana olan oldu :)

ben şuan evin temizliğine bile yetişemiyorum yorgun düşüyorum hmen...:(

ben şuan evin temizliğine bile yetişemiyorum yorgun düşüyorum hmen...:(

çocuk çok severdi annesini hiç kırmak istemezdi ne söylerse yapardı hiç evlenmeye yoktu niyeti annesinin ısrarlarına dayanamadı ve sonunda evlendi annesi yapamıyordu artık ev işlerini bir ayağı felçliydi cicim ayları hemen geçmişti bir yıl sesi çıkmadı gelinin çocuk olmasını bekledi sonra başladı kaynanayı çekiştirmeye ilk başlarda umursamadı çocuk ama artık bir karar vermeliydi bir tarafta baba yadigarı annesi diğer tarafta çocuğu ve eşi annesine söyledi durumu olmuyor anne dedi seni yaşlıların kaldığı bir kuruma yerleştireceğim orda daha mutlu olursun dedi yaşını bile akıtmadı kadın dik durdu hayata daha öncekiler gibi nasıl istersen oğlum dedi
yeterki sen mutlu ol da...bir gün dayısı geldi çocuğun annen nerde dedi anlattı durumu çocuk şaşırmıştı dayısı nasıl yaptın dedi
ve başladı anlatmaya annenin bir ayağı neden felçli idi bilirmisin bir hastalığa yakalanmıştı sana hamileyken ya senden ya da bacağından vazgeçecekti defalarca aldır çocuğu dememe rağmen hep bana ölen eşimin yadigarıdır dedi aldırmadı ve senin doğumunda felç geçirdi pişman olmuştu çocuk hemen annesini almaya gitti müdürün odasına geçti bizde sizi arayacaktık dedi müdür üzgün bir ifadeyle neden diye sordu çocuk buraya geldikten sonra devamlı ağladı anneniz
ve dün gece de felç geçirdi bütün müdahalelere rağmen kurtaramadık başınız sağolsun dedi ve annesinin eşyalarını verdi içinden birkaç kullanılmış mendil eşinin yırtılmış fotoğrafı ve küçük bir emzik çıkmıştı kan kırmızı gözyaşlarını dökerken anıdı emziği çocuk
çünkü o küçükken ağzından düşürmediği emziğiydi... ya çok etkilendim hikayeden sizde okuyun istedim :43:

Back