• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

ben şuan evin temizliğine bile yetişemiyorum yorgun düşüyorum hmen...:(

bende öyle yorgun düşüyorum ama yapıcak bir şey yok bugün yapmasan gene sen yapıcaksın yarın bu arada izin aldım ben 2 de cıkıcam :))) bir daha izin almak istemiyorum inş almak zorunda kalmam

inş.offf amannn bazen çok sıkılıyorum çalışmaktan yaa bazende çok seviyorum inş. Tez zamanda anne olurum da evimde oturrumm bebişimle ya...

valla çalısmaya ilk basladıgımda 1 hafta yatak odam berbat bir halde dagılmıstı çünkü alısık değildim çalısıp ev işine yetişemedim 1 hafta daha sonra düzeldi ama her sey yolunda ev işlerini hiç sevmıyorum

günaydınnn..
Ne yaptın nasılsın
bir rüya gördüm hamileim birde çocuk gördüm tombiş tombiş kız sarışın aynı oyuncak bebek gbi güzel onu oynatıyodumm :))çok güzeldi sen ne yaptınn..

günadın cnm gittim doktora şimdilik sonuçlar iyi dedi ama HSG diye bir şey varmış bilmiyorum rötgen sanırım :5: onuda yaptır gel dedi tmm dedim :43: dedim ya sürekli bunu yap şunu yap diyor sonra kızdım doktora bişey yaptırmıcam daha ne yapayım artık dua ediyorum bol bol :31:

günadın cnm gittim doktora şimdilik sonuçlar iyi dedi ama hsg diye bir şey varmış bilmiyorum rötgen sanırım :5: Onuda yaptır gel dedi tmm dedim :43: Dedim ya sürekli bunu yap şunu yap diyor sonra kızdım doktora bişey yaptırmıcam daha ne yapayım artık dua ediyorum bol bol :31:

peki herşey norlamse onu neden yaptır demiş kşke yaptırsaydın bence..

aaa öyle düşünme e hiçbir sorun çıkmamış sonuçlarında bence pes etme umudunu da kaybetme bence...

canım tşk ederim desteğin için ama şuan çok karışık duydularım var eşimin de doktora gözükmesi gerekmiş benim işim uzadıkca uzuyor buda beni çok üzüyor ama nasip herşey Allah tan isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum :43:

canım tşk ederim desteğin için ama şuan çok karışık duydularım var eşimin de doktora gözükmesi gerekmiş benim işim uzadıkca uzuyor buda beni çok üzüyor ama nasip herşey allah tan isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum :43:

tabiki orası öyle herşey rabbimden ama bana göre insan tıp yönünden herşeyi denemeli tabiki yanısıra dua ile ...

Günaydın kızlar , dün akşam ovulasyon testi yaptım ve 2 çizgi çıktı anlayamadım regl bitiminde hemen yumurtlama olurmu ki ? o yüzden mi kaçırıyordum ben acaba günleri

Günaydın kızlar , dün akşam ovulasyon testi yaptım ve 2 çizgi çıktı anlayamadım regl bitiminde hemen yumurtlama olurmu ki ? o yüzden mi kaçırıyordum ben acaba günleri

Adet döneminizin başladığı ilk gün ” 1.GÜN” olarak kabul ediliyor. 28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13. ve 15. günler arasında gerçekleşiyor. İşte bu dönem en fazla doğurgan olduğunuz zaman.Ancak kadınların tümü bu dönemde yumurtlamıyor. Bazı kadınlar bu dönemden biraz daha önce veya sonra yumurtlayabiliyor. cnm internette baktım şuan bunu buldum bende her kadının yumurtalama dönemleri değişe biliyor gerek stres gerek yaşadığımız olumsuzlar etkiliye biliyor günaydın :13:

tabiki orası öyle herşey rabbimden ama bana göre insan tıp yönünden herşeyi denemeli tabiki yanısıra dua ile ...

doğru cnm ama nedemek istediğimi doktora gidince anlayacaksın sanırım ben biraz hassasım yaaa artık gitmicem doktora 1 yıl denicem olmadı ozaman bakarım carelerine :5:

doğru cnm ama nedemek istediğimi doktora gidince anlayacaksın sanırım ben biraz hassasım yaaa artık gitmicem doktora 1 yıl denicem olmadı ozaman bakarım carelerine :5:

evet sende haklısın tabi bilirim o psikolojiyi az çok şu testide yaptır şuna da bakalım bunada bakalım sen artık o olmadı o teste o olmadı ona bakmaktan umut bağlamaktan bıkıyosunn...((başka doktor denesen araştırsan bi..

evet sende haklısın tabi bilirim o psikolojiyi az çok şu testide yaptır şuna da bakalım bunada bakalım sen artık o olmadı o teste o olmadı ona bakmaktan umut bağlamaktan bıkıyosunn...((başka doktor denesen araştırsan bi..

Adet döneminizin başladığı ilk gün ” 1.GÜN” olarak kabul ediliyor. 28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13. ve 15. günler arasında gerçekleşiyor. İşte bu dönem en fazla doğurgan olduğunuz zaman.Ancak kadınların tümü bu dönemde yumurtlamıyor. Bazı kadınlar bu dönemden biraz daha önce veya sonra yumurtlayabiliyor. cnm internette baktım şuan bunu buldum bende her kadının yumurtalama dönemleri değişe biliyor gerek stres gerek yaşadığımız olumsuzlar etkiliye biliyor günaydın :13:

işte bunları biliyorum demekki ben erken olanlardanım ya üff ama bir sorun var nasıl halledicem bilmiyorum

aslında onu düşünmedim değil başka doktor ama sanırım ben bana kötü bişey demelerinden korkuyorum ya dediğim gibi biraz daha zaman geçsin daha deneyeli 4 ay oldu 1 yıl felan olsun ondan sonra carelerine bakarım senin rüüyanda çok güzelmiş cnm bakalım hayırdır inş diyelim bende daha bu hamilelilk olaylarını düşünmeden önce bir erkek çocuğum olmuştu çok yakışıklıydı biliyormusun gözleri mavi inş olur :1:

aslında onu düşünmedim değil başka doktor ama sanırım ben bana kötü bişey demelerinden korkuyorum ya dediğim gibi biraz daha zaman geçsin daha deneyeli 4 ay oldu 1 yıl felan olsun ondan sonra carelerine bakarım senin rüüyanda çok güzelmiş cnm bakalım hayırdır inş diyelim bende daha bu hamilelilk olaylarını düşünmeden önce bir erkek çocuğum olmuştu çok yakışıklıydı biliyormusun gözleri mavi inş olur :1:

hmm o zaman biraz uzak dur doktrlardan dinlen başka şeyler düşünmeye çalış..
Inş. Rüyalarımız çıkar...:)

Back