Zaman zaman o zaman ne zaman?

ayyy cnm süper yaaa anlatsana nasıl ne oldu :)))

anlattığım gibi canım doktora gittik çok derinden geliyordu kalp atışları ilkte çok zor duyuluyordu ama ben duydum valla canım bunun hissi yok ki karnım da canlı bir şey var sanırım bu dünyanın en güzel duygularından biri inş sende ve isteyen herkes yaşasın bu güzelliği

cnm benm inş... Yaa süper taaa ben heycanlandımm:)))

edaaa napıyosun cnm pazartesin nasıl gidiyor ..
Azönce faceden yamzış eşim onun bi arkadaşıvardı düğününe gitmiştik beraber kızı olmuş diyee ((bende üzüldümm yaa yinee

üzülme canım neden üzülüyorsun ki allah sanada yaşatır inşallah bu güzelliği herşeyde vardır bir hayır allah büyük canım dualarımızı edelim sen hasta oldun mu bu arada ??????

üzülme canım neden üzülüyorsun ki allah sanada yaşatır inşallah bu güzelliği herşeyde vardır bir hayır allah büyük canım dualarımızı edelim sen hasta oldun mu bu arada ??????

yok cnm daha yok işte sorun orda bi hastalansam da testlerimi yaptırsamm gecikeceği tuttu yaaaa(((((
patron geçen hafta yoktu tatildeydi şansım yokmuş patron yokken giderdim adet olsaydım ama hala yokkkkkkk yok yokkk((((

yok cnm daha yok işte sorun orda bi hastalansam da testlerimi yaptırsamm gecikeceği tuttu yaaaa(((((
patron geçen hafta yoktu tatildeydi şansım yokmuş patron yokken giderdim adet olsaydım ama hala yokkkkkkk yok yokkk((((

ben sana diyorum doktorunu değiştir bence canım ama genede sen bilirsin :)) bu arada msj gönderdim geldimi ????

iyiyim cnm aynen devm işte yine psikolojim kaymaya başladı yavaş yavaş hamileliğe (düşünmeyim diyorum ama el,imde değil
sen nasılsın

allaha şükür iyiyim bugün ilaçımı değiştirdim vitamin cünkü doktoru ilk verdiği beni mahvetti şimdi bunu denicem bakalım inş iyi gelir bu bitkiselmiş :)) hiç düşünme canım inş ilk önce hasta olursun bütün testlerini yaptırırsın ve sağlıklı bir şekilde allahın izniyle hamile kalırsın canım inş :))

inş. Canm inş.. Bugün hapım bitti bakalım

daha önce kullanmıştım ama aynı marka mı yoksa farklımı biliyorum 10 günü flan bulmuştu hasta olmam ama bu sefer nasıl olur bilemem

inş hemen olursun canım yaa sen doktora diyorsun dimi çok düzensiz neden diye sordun mu hastalığın özge yada araştırdın mı canım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…