edaaa günaydın cnm nasılsınn???
Rüymamda eşim bana kolye hediye ediyoduu yaa anlamııda
kız çocuğuymuşş....
günaydın canım hayırlısı olsun bakalım inş ne güzel ya rüya görüyorsun kaç gündür sen :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edaaa günaydın cnm nasılsınn???
Rüymamda eşim bana kolye hediye ediyoduu yaa anlamııda
kız çocuğuymuşş....
Günaydın kızlar keçiboynuzuna devam :)
günaydın evet aynen devam inş eylülde görücez faydasını inş :))![]()
İnşallah ama ben çok düzensiz besleniyorum ya bunu bir düzene sokmam gerekiyor malesef . . .
bencede çok öenli düzenli beslenme evden getirsene dışardan da fazla yeme canım ben aklıma geldik ce evden getiriyorum daha iyi oluyor benim için
Ya dışardan yiyorum devamlı aslında evden getirmem en doğrusuen sağlıklısı öyle yapıcam artık . . .
fast food yıye yıye kılo alıyorum birde oturuyorum devamlı eyvahhh :)
günaydın canım hayırlısı olsun bakalım inş ne güzel ya rüya görüyorsun kaç gündür sen :))![]()
birde o kilolar zor gidiyor sonra haberin olsun valla ben mümkün oldukca evden getirmeye özen gösteriyorum ama ne kadar olursa işte canım normalde burda kendileri yapıyor yemek ama ne marka yağ kulandıkları belli değil et desen allaha emanet öyle yani durum vahim(
Bende evden getiriyorum normalde zaten ama bu aralar biraz cok yoruldum biliyorsun Ramazanı yeni atlattık düzenim bozuldu o yüzden su anlık böyle yaptım doğru kilolar zor gidiyor nasıl olacak bilmiyorum . Zaten yemek parasoı vermıyor bizim buradakiler o yüzden mecburen evden getiriyorum
bilmiyorum cnm ya hayrolsun ilk defa böyle bi rüya gördüm
ya sorma burasıda yol vermiyor yemek cıkıyor ama tabii yenmiyor yiyemiyorum daha doğrusu çok ağır yağlı oluyor canım kuru kuru bir maaşla idare ediyoruz artı bide parayıda verseler daha mutlu olucam ama bir ara anlatmıştım kaç aydır almıyoruz biz diye uff o daha da kötü((
özgeee canım burdamısınnn?????? Gelince yaz
günaydın kızlarrr iyi haftalar :)))![]()
![]()
günaydın cnm nasılsınnnnn:::
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım dün bebişimin kalp atışlarını duyduk ilk ben duydum doktor dan eşimden önce şaşırdılar nasıl duydun diye sanırım anne ile bebeğin arasındaki ilişki görsen dün ben duyar duymaz ağlamaya başladım çok güzeldi hiç ordan kalkasım gelmedi :)) allah sizede yaşatsın bu güzelliği canım