edaa canım günaydınnn...
öyle bir rüya gördüm kiii(((
ama rüyaymışş
test yapıyorum iki çizgi o kadar belirgin yaşadım ki gerçek gbi anneme sarrılıyom seviniyozz flan diyom ki sabah edaya yazıyım diyorum bi uyandım rüya((
günaydınnn canım inş en kısa sürede oda olur sen adet oldun mu özge adet olduktuk tan sonra keçiboynuzu kürüne başla derim ama genede sen bilirsin artık rüyalarına bile giriyor
canım bilinçaltı desem hç düşünmedim bile ama bilmiyorumm((
haplarım bitmedi cnm ya adette olmadım kahverengi akıntılar devam ediyo işte
inş biran önce olursun canım ki testlerini yaptırırsın testler cok önemli canım benim bir arkadaş var aslında eşimin iş arkadaşının eşi bende tanıyorum evime gelmiş gitmişliği var gecenlerde doktora gitti test yaptı hormonlarda sorun çıkmış tüp bebek demiş doktor ben tabi detaylı soramadım üzülmesin diye inş hamile kalır oda canım oda cok istiyor sende inş hemen hasta olursun testlerini yaptırırsın
evet cnm ben de ençok onu istiyorum bir an önce testlerimi yaptırmak ne dyecek doktor bakalım çok merak ediyorum ama önce adet olmam lazımm..(
özge bişey dicem ama hormonlara baka bilirdi doktor o adet le bir alakası yok adetliyken yapılan test yumurtalıklarına bakıcak ondan neden horrmon testi yaptırmadın sen ???? Ben ilk önce onu yaptırdım sonrada adet oldum 2 gün gittim yumurtalıklarım için verdim canım aklında olsun yaptıra bilirsin hormon testini
canım valla bişey demedi aynen anlattım olanları bu testide ben dedim de tmam dedi zaten..bilmem kafam karıştı
canım beni yanlış anlama sakın akıl vermek gibi de düşünme ama başka doktora gitsene daha iyi daha iyi olur ben gittiğimde direk doktor bebek için mi dedi evet dedim hemen benden testler istedi senden de istemesi lazım bir araştır bakalım başka doktor belki seni cok iyi yönlendirir başka doktor ihmal etme bence ama genede sen bilirsin canım
yok cnm neden yanlış anlayım da bi kere doktor değiştirdim bunu çok tavsiye ediyolar yani herkesi tavsiye eden var hangi birine gitcem kafam çok karışık bu yüzden ama ben ,ilk akıntı şikayetimi söleidm çocuk istiyonmu dedi istiyosan gel dedi adettnn üçüncü gnü bakalım ona göre tedavilere balşarız dedi
Günaydın kızlar nasılsınız bugün uykumu aldım biraz daha iyiyim :)
günaydın canım sevindim bugün ozaman daha iyisin dimi
Evet tatlım daha iyiyim :)
ohh ne güzel benimde bugün keyfim yerinde şükürler olsun pazara da az kaldı kızlar cok heyecanlıyım kalp atışlarını duyucaz inş allahım bana nasip et kızlar dualarınızı eksik etmeyin hepinizden allah razı olsunedenler etmeyen ler için
inşallah tatlım evet pazara az kaldı ya güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
inş canım yaaa p.tesi inş mut mutlu güzel haberler veririm çok heyecanlıyım birde çok önemli bu kontrol cünkü ilk kez kalp atışları
çok merak ederiz hatta eşin videoya çeksin o anını yaa çok güzell bir şey bu ilkkk :)
evet yaaa düşünmedim ben hiç birde ben doktorun yanında çok heyecanlanıyorum ellim ayağım birbirine giriyor bişey diyemiyorum odadan cıkınca eşime diyorum doktor nededi bunun için felan ben dinlemiyorum ki :))))
hehhee ben ilk kalp atışlarını duyduğum da videoya çektirmek istiyorum çok özel çünkü ayyy heycanlandım şimdiden
ohh ne güzel benimde bugün keyfim yerinde şükürler olsun pazara da az kaldı kızlar cok heyecanlıyım kalp atışlarını duyucaz inş allahım bana nasip et kızlar dualarınızı eksik etmeyin hepinizden allah razı olsunEdenler etmeyen ler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?