inş canım öyle olur allah büyük bol bol dua edelim inş olur banada dua edin pazar günün sorunsuz bir şekilde kalp atışlarını duyarım inş bu arada çıkıcam ama msj gelmedi daha canım
inşallah canımmmmmmm attım birazdan gelır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım öyle olur allah büyük bol bol dua edelim inş olur banada dua edin pazar günün sorunsuz bir şekilde kalp atışlarını duyarım inş bu arada çıkıcam ama msj gelmedi daha canım
inşallah canımmmmmmm attım birazdan gelır
tamam canım :))) ekledim
günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın canımm..
nasılsın bugün ne var ne yok dün nerelere kayboldunnnn
canım ya yoğundu dün valla nasıl oluyum aynı :))))umutlar karmaşık duygular istekler arzulr hayaller .)))))))))))))))
benimde aynı canım ama bugün sabah bir garibim canım mı sıkkın değilmi anlamadım yaa
gunaydın kızlarr
günaydın canım nasılsın ??
uykusuzluğumm beni çok halsiz yapıyor malesef , bir de regliyim ya onun yorgunluğuda var üstümde gece de geç yattım şimdide yer göstermelere gidiyorum broker olmadıgı için
tek gün yetmiyor pazar yani keşke yeni bir kanun olsa herkes c.tesi pazar evde olsa ben pazara gün sayıyorum canımmm bende senden farksız sayılmam (
bugün geçermi yaaaaaa bugün çok ruhsuzum ben yaa ufff
aynen çok sıkıcı ve uykum var hiç bir şey yapmak istemiyorum hemde hiç bir şey
geçti bitti artık saat 5 oldu 1 saat kaldı ama bugün hiç geçmedi bana yaaa kimse yokmu