Zaman zaman o zaman ne zaman?

öyle valla canım yaa allahım çok büyük biranda dünyam değişti tamamen :)))

edacım sana bişey sorcam şuan benm durumumda sence yani belki olabilme ihtimali varmı yani lekelenmem oluyo demiştimya ara ara e biz bazen ilişkiye giriyoruz e bu durumda ne olcak yani hasta olmuyorum ya bişey olmaz demi bebek flan hap içiyorum ama..((

canım test yaptın ya hani idrar testi yapsan diyeceğim garanti yok ama kan testi yaptın ve çıkmadıya ondan korkma derim ama ilaçını kullan ve adet olursun inş doktora gider testlerini yaptırırsın canım

Ya Eda ama benim yumurtlama günüm 28.08.2012 02.09.2012 arasında diyor hangı gun ıcmesı lazım ne zaman ilişki olması lazım anlamadım kı

Ya Eda ama benim yumurtlama günüm 28.08.2012 02.09.2012 arasında diyor hangı gun ıcmesı lazım ne zaman ilişki olması lazım anlamadım kı

canım ben yumurtalama günüm gelmeden içmişti eşim yani bu tarihler arasında hamile kalma olasılığın yüksek bu günleri iyi değerlendir bu akşamdan içmeye başlasın eşin canım sabah aç karnına birde akşam yatağa girerken tmm mı ?? 1 hafta sonra başlıyor senin günün hadi hayırlısı

Tamam peki ne zaman ilişkiye girme dedin ? onu anlayamadım

yumurtalama na 2 -3 gün kala girmeyin yumurtalama başlayınca girin canım sperm kalitesi hem yüksek oluyor hemde beklediği için biranda yoğun oluyor

ayın 28 sinde başlıyor ya ovulasyon günü olan 02.09.2012 tarihine kadar şimdi ben hangi tarihte ilşkiye gireyim ? salaklıgım tuttu kusura bakma bılmemek degıl ogrenmemek ayıp dımı :)

ayın 28 sinde başlıyor ya ovulasyon günü olan 02.09.2012 tarihine kadar şimdi ben hangi tarihte ilşkiye gireyim ? salaklıgım tuttu kusura bakma bılmemek degıl ogrenmemek ayıp dımı :)

tabikide önemli değil 28 ile 02 arası hergün girmeye özen gösterin ben bir gün arayla yaptım ama yumurtalama günün de hergün yapılması öneriliyor dediğim gibi yumurtalamana yaklaşırken 3 gün felan girmeyin yumurtalama tarihinde de hergün girin

6 gün boyunca baya bir yorulucaz desene bende onu yapamıyorum işte ya bakalım bu defa ne olacak inşallah her şey güzel olur istediğimiz gibi

kızlar DaisyB ve Boswer deneyin sonuçlarını görücez önümüzdeki ay inş olur valla bol bol dua edicem sizler için hadi hayırlısı

6 gün boyunca baya bir yorulucaz desene bende onu yapamıyorum işte ya bakalım bu defa ne olacak inşallah her şey güzel olur istediğimiz gibi

ya birde kızlar yaparken cocuk olucak değilde hani mutlu olun ben hiç düşünmedim onu aklımdan çıkardım yaparken yani kendinizi ona odaklamayın anın tadını çıkartın

lütfen ettt hamile olanın duası kabul olurmuş dualarını eksik etme bizden

ederim canım canım inş senin bosverin özgenin acemiperinin ve adını hatılayamadığım isteyen tüm arkadaşlarım inş bu ay hamile kalırsınızda görürsünüz kocaman göbişeleriniz olur inş

Son düzenleme:

Amin canım inşallah dedıgın gıbı olur. msj atamıyorum 10 dk sonra atılıyormus ya özel msj :)

Benimkide herkese acık degıl ama şimdi actım sen ekledıkten sonra aramalara kapatıcam çabuk ekle yani :)) msj atarım 10 gecsınde ..

Eşime söyledim keçiboynuzu alıcak bende keçiboynuzu pekmeziyle polen yiyim o da yararlıymış bakalım ne olacak inşallah bu ay olur ama üzülmediğim için çok bu ay rahatım. Hem kayınvalıdem de kalıcaz bir süre naısl yapıcaz orada bilmiyorum o da ayrı bir muamma ouff oufff

değişik yer daha iyi canım bizde annemlere gitmiştik hatırladın mı 1 hafta tatile orda oldu bebişimiz mesajın gelir gelmez eklicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…