sağol canım :))) aynı dilekler senin içinde geçerli nasılsın bayram tatili nasıl geçti ???? Dinlendin mi ??
yok tatlım dinlenemedim nerdeee gelen giden hizmet((((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım :))) aynı dilekler senin içinde geçerli nasılsın bayram tatili nasıl geçti ???? Dinlendin mi ??
günaydın tatlım bayramın nasıl geçti ??? hayırlısı olsun canım inş bir dahaki aya olur ümitsizliğe kapılmak yokgünaydın kızlar bu ay da bebek yok
yok tatlım dinlenemedim nerdeee gelen giden hizmet((((((
günaydın tatlım bayramın nasıl geçti ??? Hayırlısı olsun canım inş bir dahaki aya olur ümitsizliğe kapılmak yok
bende aynıyım bu yıl banada gelen giden çok oldu ben de yorgunum
canım ya ben hala tam olarak adet olmadım biliyomusun kahverengi yani türk kahvesi rengi gbi leke geliyo hapımı içiyorum bakalım bitsin belki düzene girer(
günaydın tatlım bayramın nasıl geçti ??? hayırlısı olsun canım inş bir dahaki aya olur ümitsizliğe kapılmak yok
bende aynıyım bu yıl banada gelen giden çok oldu ben de yorgunum
ilaçını başladıysan bir hafta sonra olursun belki canım bilemiyorum ki hiç başıma gelmedi böyle bir olay ondan bişey de diyemiyorum ama sanırım stresten kaynaklanıyor sanırım olmaman canım biraz rahatla canım stres yapma hiç bir şeyi kafana takma eğer yıllık iznin varsa yerinde olsam eşimi de alır bir yerlere gidersim yada evde biraz dinlenirdim ama genede sen bilirsin canım
bayramı geze geze bitirdik , güzel geçti zaten çok da üzülmedim açıkcası çin takvimine baktım bu ay olursa kız oluyor eğer dogruysa tabi Allahımın bileceği iş o ayrı konuda
yok cnm malesef öyle bi durum olsa ah keşke ((bu hafta kayınvalidemler yok görümcemin yanına gidiyolar evde yan gel yat :)))bilmiyorum zaten bebek artık çok düşünmüyoruz kafama takmıyorum yani artık herkes soruyo yokmu bebek diye diye eşim patladı artık daha erken dedi ne yapcaz bebeği dedi bebek yapmak kolay onun geleceğini sağlamak önemli dedi o kadar istiyosanız siz doğurun sevin dedi:))))))))) kayınvalidem heryerde bebek istiyozda yapmıyolar flan diye diye benimkinin siniri kalktı
hayırlısı olsun canım zaten üzülme strese girme herşeyin başı sağlık allaha şükür elliniz ayağınız tutuyor olur herşeyin vakti zamanı var belki önümüzdeki ay hamile olursun allah büyük canım :)
Sen hamile kalınca daha bir güzel bakmaya başladın umutlu umutlu hanı hatırlıyormusun başta inşallah bende senin gibi olurum tatlım :)
en iyisini yapmış gerçekten tebrik ederim eşini kimse sıkmasın herşey allahtan herşeyin vakti zamanı var onlar konuşsun canım vakitsiz kimse adım bile atamaz :)
evet cnm ya hadi herşeyi geç belki biz istemiyoz hazır değiliz belki ya bu kadar basitmi
yap doğur bumu yani
amannn işte değişmeyen zihniyet iştee..
evet aynen canım inş allah yaşamak isteyen herkeze bu güzelliği yaşatsın canım ben ve eşim bir yola girdik ve okadar sorumluluk isteyen bir yol ki anlatamam attığın her adımı ikikere düşünür oldum hayatta başka şeyler düşünüyordum planlıyordum ama şimdi baktım pencere bile değişti çok değişik bir duygu bir de allahın izniyle pazar günü kalp atışlarını dinlicez allah nasip ederse inş bir sorun çıkma onun binicik kalbinin sesini duyarız keseyi gördüğüm de dünyalar benim olmuş tu tarif edemiyeceğim bir mutluluk sarmış tı heryerimi ama şimdi kalp atışını duyucaz sanırım benim için dünya durur tarifi çok zor bu duyguların dilerim yaradanım sizede yaşatır canım :)
düzelir herşey canım inş zamana ihtiyaç var vakti gelmeden hiç bir şey olmaz canım bence okadar basit değil herşey yap doğur değil ben 5 yıllık evliyim allaha şükür durumum da kendi capıma göre iyi ama yinede düşüncelerim var doktora gittiğimiz gün bir bayan vardı oda hamile ikici cocuğuna bende endişelerimi paylaştım biraz konuştum oda bana dediki yeni bir kuzu doğuduğun da bile dağda onun için ot bitermiş yaradanım kimseyi ac bırakmaz herkezi düşünür herşeyin zamanı vardır elbet inş sende yaşarsın bu güzelliği
cnm zaten ondan yana sıkıntı yok allaha çok şükür rabbim rızkını verir ama böyle torun sevcez diye acele ettiripte ben daha kendim çocuğum derler ya yani daha o sorumluluğun altına kendimi nasıl atıyım tmam istiyoruz sevelim şenlik olsun evimize diye ama bu kadar da sık boğaz edilmez..
evet edilmez canım sen konuş karşına alıp dinlemez mi seni böyle böle de sen her dediğinde strese giriyorum de eşimde bende üzülüyorum de güzel güzel anlat anne böyle yapma de dinlermi seni ???
yani dinler de ben diyorum zaten anne allahım zamanını bilir bakalım olur daha diyorum he kızım diyo:)))sonra aynı istiyoz yapmıyolarrr diye allahtan eşim karşı duruyo dün misafirlikteyiz allahım bi gör eşim patladı her zaman bunu diyon flan :))))))))))))çok güldüm yaaa
ama diyorum ya çok iyi olmuş canım eşin herkese söylenmesi ne gerekiyorsa söylemiş O böyle konuşunca sende rahatlamışsındır dimi canım
tabiki canm ya kendimi güvende hissettim çok güzel bi duygu bu ama bebekler flan bu bayram eşime pek ilgi gösterdiler normalde gelmezler bebekler eşime bayramda gelen bebekler kucağında durdu :)))
görüntü çok güzeldi o da içinden istiyoda işşte bana belli etmiyo
kim istemez ki canım çok güzel bir duygu allahın izniyle inş olur canım hayırlısı tabii bir hasta olsaydın en azından önümüzdeki ay inş hamile kalırsın canım Hasta olduktan sonra ovulasyon testi alsana