Zaman zaman o zaman ne zaman?

bilmemki cnm ya orucun son 3 gününü yedim işte leke geliyo çünkü adet oluyom sandım ama aynı kahverengi edt oluyo gbiyim belkide adet oluyom ama bilmiom işte hapımı içiyomm

neyse sen şimdi inş adet olursun ilaçını düzenli kulan sonrada ovulasyon testi alırsın yumurtalama gününü gösteriyor daha sağlıklı olur canım

gittik keseyi gördük 10 gün sonrasına randevu verdi 26sına denk geliyor pazar günü ne bir de çalışıyoruz eşimle o yüzden doktor pazar gününe aldı canım

hmmm çok güzel cnm benm yaaa:)))sen anlattıkça ben yaşıyorum sanki sen anlattıkça benm isteğim artıyooo:)))

evet canım özele gidiyorum evimede yakın birşey olursa hemen gide bilirim diye çok rahat mahalle arasında diye çok endişe duydum ama doktorum çok iyi allaha şükür

kontrl ücreti ne kadar ödüyorsun ? doğumunuda orada mı yapmayı düşünüyorsun ? ikili - üçlü testlerini araştırma hastanesinde yaptır derim tabi sen bilirsinde

hmmm çok güzel cnm benm yaaa:)))sen anlattıkça ben yaşıyorum sanki sen anlattıkça benm isteğim artıyooo:)))

inş canım yaşarsın inş hep beraber yaşarız şuanlık bir sıkıntım yok herşey yollunda gidiyor ama karnım çok çabuk belli oldu onu anlayamadım kot giyemiyorum ya etek giyiyorum yada bol şeyler normal mi anlayamadım ???? ama folik asit kullanmaya başladım gazda yapa biliyormuş onu okudum acaba ondan mı şiş anlayamadım

hmm belki ondandır cnm ya ne güzel işte kıyafetler yavaş yavaş değişcekk artık:)))

kontrl ücreti ne kadar ödüyorsun ? doğumunuda orada mı yapmayı düşünüyorsun ? ikili - üçlü testlerini araştırma hastanesinde yaptır derim tabi sen bilirsinde

kontrol üçretim 20 tl ama sigortalıyım diye normalde 60 tl ben mesela ordaki bayanlara sorum kaç para veriyorsunuz diye 30 tl dediler bana ben dedim 20 tl onlar eşlerinden sigortalı diye ben direk kendim sigortalıyım diye 20 tl sadece ilk kan testi yaptırdım o 30 tl idi onun dışında daha para ödemedim ama ordaki bayanlarda öyle dedi o testler çok tutuyormuş canım bakalım bende devlette yaptırmayı düşünüyorum canım

hmm belki ondandır cnm ya ne güzel işte kıyafetler yavaş yavaş değişcekk artık:)))

aldım aldım bir ikitane bir şey bayram öncesi hani badiler varya yumurtadan çıkan hamilelere özel onlardan iki tane aldım ama bir tanesini giydim ama evde dışarda daha giymedim utanıyorum ne bilim yaa işte öyle

aldım aldım bir ikitane bir şey bayram öncesi hani badiler varya yumurtadan çıkan hamilelere özel onlardan iki tane aldım ama bir tanesini giydim ama evde dışarda daha giymedim utanıyorum Ne bilim yaa işte öyle

ayyy süperr benm de karnım şişmişti çok yemekten bide adet olamadım ya ondan aynada kendime baktım hamile olsam yakışcak diye de :)))amann işte öleee

ayyy süperr benm de karnım şişmişti çok yemekten bide adet olamadım ya ondan aynada kendime baktım hamile olsam yakışcak diye de :)))amann işte öleee

bende hamile olmadan çok heves ediyordum o giysilere :)) çok hoşuma gidiyordu ama şimdi aldım giymeye utanıyorum anlamadım kendimi bide çok değişik duygular içindeyim demişlerdi inanmamıştım eşim bile şaşırıyor bana

mesela nasıl duygular cnm anlatsana:)))

biranda gülerken biranda mutsuz olabiliyorum ne bilim bazen oluyor başlıyorum gülmeye devam ediyor biranda sıcak basıyor biranda üşüyorum o anlık bir şey bir gün sabah uyandığımda hamile olduğunu hissede biliyorsun bir sabah kalkıyorsun sanki bir şey yokmuş gibi oluyor ya çok değişik bunu anlatamam ki yaşanması lazım dün mesela bu dönem bitsin artık dedim midem bulanıyor kusmak için gidiyorum bir şey çıkmıyor çıksa rahatlıcam ama yok böyle canım tuhaf

cnm yaa hem güzel hem kötü yanları işteee bak işte hayat daha 1 ay öncesine kadar ne konuşuyoduk şimdi ne ??:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…