ne güzel birlikte gidin en azından destek olur sana ya ben kan vermeye bile birlikte gidiyoruz beni kan tutuyor sürekli bayılıyorum :))) git bakalım doktor ne diyecek yarın gidebilecekmiyim ben acaba yaa ben sana diyorum ama kendim gitmem gerek(
evet sen benden daha önce yoldasın:))
azönce doktoru aradım buhafta randevusu dol yaa offf önümüzdeki haftaya diyo e o zamana adet olur biterimm yaa..(((((((((
başka doktora git olmaz mı ?
gittim memnun kalmadım bu dktor çok ii aydınlatıyo beni bütün inceleemeleri çok iyi yapıyo o yüzden herkes orda ondan dolu...
hımmm ne zaman na gün verdi sana peki cnm ne zaman hasta olucaksın takvim tutuyormusun ben internette hesaplayıcı var ondan hesaplıyorum gün gün tutuyor tavsiye ederim
haftaya diyor ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum işler az olur o gün benm adetim pek tutmaz bazen tam hesapladığım gbi olur bazende olmaz ama hesabım 1 2 gün yaklaşık doğru olur zaten bilirim ağrılarımdan.
çok güzel inş allahım dualarını kabul etsin inş olur hadi bakalım bende çok umutluyum ağustostan :)))) ama inş dediği gibi olur hadi bakalım vardır herşeyde bir hayır
bakalım kısmet diyorum allahım her şeyin hayırlısını sağlıklısını versin bebeğimize kavuşalım en yakın zamanda inşallah ben yarından itibaren soğan kürünü uygulamaya başlayacağım bakalım nasıl olacak
peki cnm gitte doktora olsun vardır herşey de bir hayır cnm ayy çok sıcak ya çok bunaldım valla zaten sabah güne iyi başlamadım uff geçmiyor gibi geliyor bana :/
evet bugün geçmedi zaman yaaa....()((
dün cabuk geçti ama dün yazdığımız bütün yazılar silinmiş:)))
evet neden siliniyo bende dikkat ettim..))
bilmiyorum ama dün hangi konu olursa olsun ne yazıldıysa silin miş :s
bende sabah girdim baktım hiç yazılar yok heralde yanlış yere girdim dedim çıktım bi daha grdim :)))
bende sabah girdim baktım hiç yazılar yok heralde yanlış yere girdim dedim çıktım bi daha grdim :)))
haha:)) bende sürekli sayfayı yeniledim sonra anladım ki boşa caba :))) ya insanlar neler biliyor bir sürü kür var biliyormusun dediğim küre baktın mı sen keçiboynuzu olan dün konuştuğumuz
sana bişey sorcam şimdi ben ayın 1 yada 2 sine adet olcam bu günler yumurtl.dönemi olabilirmi??
sana bişey sorcam şimdi ben ayın 1 yada 2 sine adet olcam bu günler yumurtl.dönemi olabilirmi??
yumurtlama dönemi kişiden kişiye değişebilir, yani 25.günde olabilir. en iyisini kendin anlayabilirsin, genelde yumurtlama döneminde çok az miktarda, her zaman gelmeyen şeffaf, jel gibi, kaygan bir akıntı gelir. tam akıntı da değil de yumurta akı gibi birşey. bende öyle oluyordu yani. bide özellikle o günleri bekleme, kaçırabilirsin, adetin bittikten sonra bir sonraki adetine kadar arada vermeden günaşırı birlikte olun, zaten yumurta 3 gün yaşabiliyor, o zaman mutlaka denk gelicektir.
cnm bakayım istersen bak şimdi bana ne zaman hasta olucaksın onun tarihini ver sonra bir önceki hastalığının ilk gününü ver sonra iki önceki adet günün tarihini ver yani temmuz haziran ve mayısın adet günlerinin tarihini ver ben sana bakayım internetten ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?