nasıl yapıcaksın bilmiyorum ama bebeği düşünmeden normal hayatına devam et. bende 3ay uğraştım, her ay düşünmekten adetim 1hafta-10gün gecikti, evde test yaptım, negatif çıkmasına rağmen idrarda çıkmamıştır deyip koşa koşa doktora gittim, kan testide negatif çıktı, sonra adet oldum. haziran ayında bebeği düşünecek pek vaktim olmadı, kpssye girip sınavdan sonrada 1hafta tatile çıkıcaktım. sabah akşam test çözüp durdum, eşimlede rutin olarak günaşırı birlikte olduk ama öyle gün felan hesaplamadık hiç. önceki aylar o kadar yumurtlama dönemleri hesaplayıp bişey olmayınca nasılsa bu ay hiç olmaz dedim. adetim 1hafta geçti idrar testi bile yapmadım sınav stresindendir dedim, tatilede gidip geleyim hala olmazsam test yaparım diyordum. sonra eşimin ısrarıyla evde test yaptım pozitif çıktı. şuan 5haftalık hamileyim. sende rahatlat kendini biraz, başka işler bul yapacak, sürekli bebek düşünüp durma, psikolojik olarak da engelliyoruz sanırım kendimizi, biz düşünürken adetimiz gecikiyor, yumurtlama dönemimiz değişiyor vs. bebek düşünmeden arayı fazla açmadan birlikte olun yeter sanırım. inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsın...
çok teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için uygulamaya başladım bile Allah büyük bu mübarek günlerde inş herkezin yüzü güler