• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

aman iyi ol bir sorun olmasın edacım .Şaşıracağın bir şey söyleyeceğim babama fal bakmış iş yerindeki sekreter ve demiş ki bir yakının hamile erkek olacak çocuğu demiş ve benim tüylerim diken diken oldu , ben bu ay hamile kalırsam çin takviminde erkek görünüyor :44:

çok güzel inş Allahım dualarını kabul etsin inş olur hadi bakalım bende çok umutluyum ağustostan :)))) ama inş dediği gibi olur hadi bakalım vardır herşeyde bir hayır

yeni umut yeni gün özge inş hadi bakalım benimde hiç keyfim yok işte aman işe bile gelesim yoktu inan :(( :/

aynen vallahi dün kendime nazar değdim heralde eve bi gittim çamaşır flan kalmamış akıntıdan ama bu sefer çok kötüydü ama ya ben daha hiç böle olmamıştım acilen randevu alcam bugün doktordan..)((

hmm pardon o da kötü ya sonuçlar elinde ama anlamıyosun :))inş.kötü bişey yoktur herşey yolundadır bizim anlamadığımız o kağıtta öle yazıyodur:))

inş cnm hayırlısı ama inş izin ala bilirim bide o sorun gecen hafta izindeydim vermeye bilirler bakalım ben söylücem :(

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var rengli olduğunuzda 3 gün test yaptırıyoruz ya ben onu yaptırdım sonuçlarımı yorumlarmısınız rica etsem dr. perşembe günü hastahanede oluyor o güne kadar meraktan yerimde duramıyorum eğer bu testi yaptıran varsa yardım edin sonuçlarım
Estradiol
66
pg/ml

FSH
7.56
mIU/ml

Lüteinleştiren hormon (LH)
8.13
mIU/ml

Prolaktin
22.91
ng/ml

3.34 - 26.72

merhaba,
bildiğim kadarıyla cevaplıyım, hormonlar normal görünüyor, fakat doğru sonuç için Est. in 40ve aşağısında olması gerek diye biliyorum, ve Lh 'ın FSh'ın altında olması gerekiyor, ama burda çok az bir fark var, fsh normal, prolaktin süt hormonudur üst sınıra yakın çıkmış fakat sınır dahilinde oldugu için bence bir sıkıntı yok, zaten süt hormonu stres hormonu olarak da bilinir, değişken olabiliyor...

Allah herkeisn gönlüne göre versin, stres yapmadan dooğru günleri de değerlendirmek gerekiyor,
sevgiler...

merhaba,
bildiğim kadarıyla cevaplıyım, hormonlar normal görünüyor, fakat doğru sonuç için Est. in 40ve aşağısında olması gerek diye biliyorum, ve Lh 'ın FSh'ın altında olması gerekiyor, ama burda çok az bir fark var, fsh normal, prolaktin süt hormonudur üst sınıra yakın çıkmış fakat sınır dahilinde oldugu için bence bir sıkıntı yok, zaten süt hormonu stres hormonu olarak da bilinir, değişken olabiliyor...

Allah herkeisn gönlüne göre versin, stres yapmadan dooğru günleri de değerlendirmek gerekiyor,
sevgiler...

tşk ederim :) inş yarında doktor güzel şeyler söyler :)

evet :)))valla artık ne derlerse desinler önemli sonucta sağlık :) öyle diyorum ama gel bana sor :p

evet..ya azönce lavaboya gittim bu akıntı farklı bu sefer afedersin parça parça ya offf yaa ben doktora çocuk istediğim için gitcem o yine akıntı tedavisine başlayacak y,ine zaman geçecek:(((

evet..ya azönce lavaboya gittim bu akıntı farklı bu sefer afedersin parça parça ya offf yaa ben doktora çocuk istediğim için gitcem o yine akıntı tedavisine başlayacak y,ine zaman geçecek:(((

öyle düşünme iyi düşün bakalım ne diyecek benim arkadaşım ilk cocuğuna hamile kaldı sonra yumurtalıklarında intihap çıktı sonra dr lar dediki ya cocuğu aldır yada sakat doğma ihtimali yüksek dedi arkadaşta bile bile cocuğun hayatını tehlikeye attamazdı aldırdı sonra tedavi gördü 1 sene içinde tekrar hamile kaldı kızı oldu çok sağlıklı kızı daha 1 yaşına girmeden tekrar hamile kaldı oğlu oldu yani şunu dicem sabır git bakalım doktor nediyor inş kötü bir şey demez aklına kötü şeyler getirme :)

öyle düşünme iyi düşün bakalım ne diyecek benim arkadaşım ilk cocuğuna hamile kaldı sonra yumurtalıklarında intihap çıktı sonra dr lar dediki ya cocuğu aldır yada sakat doğma ihtimali yüksek dedi arkadaşta bile bile cocuğun hayatını tehlikeye attamazdı aldırdı sonra tedavi gördü 1 sene içinde tekrar hamile kaldı kızı oldu çok sağlıklı kızı daha 1 yaşına girmeden tekrar hamile kaldı oğlu oldu yani şunu dicem sabır git bakalım doktor nediyor inş kötü bir şey demez aklına kötü şeyler getirme :)

inş.bakalım benm görümcemde de varmış iltihap o haldeyken hamile kalmış şimdi 4 yaşında kızı bazı bünyelerde fark ediyo işte...

inş.bakalım benm görümcemde de varmış iltihap o haldeyken hamile kalmış şimdi 4 yaşında kızı bazı bünyelerde fark ediyo işte...

evet bünyelerde fark ediyor bide ne kadar yayıldı intihap bakalım sonuçta onun da bir boyutu var bazıları hiç farkında olmadan bütün her yeri sarmış oluyor intihap bakalım hayırlısı en kısa sürede git doktora ihmal etme ama :)

evet bünyelerde fark ediyor bide ne kadar yayıldı intihap bakalım sonuçta onun da bir boyutu var bazıları hiç farkında olmadan bütün her yeri sarmış oluyor intihap bakalım hayırlısı en kısa sürede git doktora ihmal etme ama :)

gidicem mutlaka kesin yine fitil vercek hap vercek akıntın geçsin öyle çocuk için gel diyecek geçen seferde öle dedi bakalım hayırlısı eşimde benden hevesli mübarek..)::::::)))))))) ta geceden diyo bende izin alım randevu al flan..))))

gidicem mutlaka kesin yine fitil vercek hap vercek akıntın geçsin öyle çocuk için gel diyecek geçen seferde öle dedi bakalım hayırlısı eşimde benden hevesli mübarek..)::::::)))))))) ta geceden diyo bende izin alım randevu al flan..))))

ne güzel birlikte gidin en azından destek olur sana ya ben kan vermeye bile birlikte gidiyoruz beni kan tutuyor sürekli bayılıyorum :))) git bakalım doktor ne diyecek yarın gidebilecekmiyim ben acaba yaa ben sana diyorum ama kendim gitmem gerek :((

Back