Zaman zaman o zaman ne zaman?

günaydınnnn kızlar :)))) çok mutluyum kesinleşti dün kan verdim değerim beta hcg 50,09 yani hamileyim kesin

günaydınnnn kızlar :)))) çok mutluyum kesinleşti dün kan verdim değerim beta hcg 50,09 yani hamileyim kesin

edaa ağlattıın beni :)çok sevindim ya varya şuan telefon olsada duysan sesimi ağlıyorum inan gözün aydın canım benim çok sevndm inan bak:)))

edaa ağlattıın beni :)çok sevindim ya varya şuan telefon olsada duysan sesimi ağlıyorum inan gözün aydın canım benim çok sevndm inan bak:)))

teşekkür ederim inş en kısa sürede senin sevinçinide yaşarız canım benim canım arkadaşım çok sağol gerçekten bende dünden beri hayallerdeyim anlatamam sana bu duyguyu allah isteyen herkeze yaşatsın diyorum gerçekten

canım bende sürekli düşüncedeyim ne bilim belim sancıyo kasıklarıma sancı giriyo yni bi umut olabilirmi diyorum acaba sen ne düşünüyosun doktora gittiktan sonra bu günler içerisinde olma şansı varmı ki bilmiyorum rabbimin kudreti büyükte yinede umutlanmak istemiyorum bilmiyorum..:

hasta olmadın dimi canım daha neden olmadın kaç gün geçti hiç böyle olmuşmuydun ki sen valla dün test alıcaktın aldın mı canımm???

hasta olmadın dimi canım daha neden olmadın kaç gün geçti hiç böyle olmuşmuydun ki sen valla dün test alıcaktın aldın mı canımm???

olurdu ama önceden yine hap kullanmıştım düzenlemişti ondan sonra böle olmadı
belirtiler var ama olmuyorum ...yok almadım dün davetteydik hem umutlanmak istemiyorum sen bi fikir yada bi düşünce verirsin diye dünden beri sana soruyum diyorum....yani o gün doktor kanda baktı bişey yoktu ne bilim olma şansı ne kadar o zamandan bu zamana bilmiyorum kesin boş umuttur..

canım eğer olmuş olsaydı gittiğinde kan verdiğin de adet olman gerekti ozaman çıkardı mesela ben bugün adet olmam gerek ama dün gittim kan verdim sonuç böyle çıktı yani eğer sende de olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama neden hasta olmadın onu anlayamadım bişey de demek istemiyorum seni yanlış yönlendirirm diye korkuyorum ondan dolayı cabım istersen dünde dedim bir kaç gün daha bekle birde internetten biraz baksana sebepleri ne ola bilir adet olmamanın

bilmiyorum düşünüyorum kan testi yapıldıktan sonra hamile kalamam o kadar sürede bence 3 - 4 gün daha bekleyip hap verdi doktor onu içcem işte(

bilmiyorum düşünüyorum kan testi yapıldıktan sonra hamile kalamam o kadar sürede bence 3 - 4 gün daha bekleyip hap verdi doktor onu içcem işte(

bekle bu haftayıda çıkar olmazsan tekrar doktora gidersin dersin adet olamıyorum günü geçe bu kadar oldu dersin bakalım ne diyecek canım hayırlısı inş bir şey çıkar sonuçta allahın işi ol der olur belli olmaz inş olur canım ama üzülme ümidini yitirme tmm mı canım

yok cnm doktor adet söktürücü verdi fitilin yanında bir hafta bekle dedi olmazsan hapı kullan dedi bende 3.günü gitcektim onu bekliyodum dört gözle..)

yok cnm doktor adet söktürücü verdi fitilin yanında bir hafta bekle dedi olmazsan hapı kullan dedi bende 3.günü gitcektim onu bekliyodum dört gözle..)

sana üç dört gün demiş bir hafta oldu bence kullan doktor demiş sana zaten içmeye başla ki biran önce ol da git doktora baksın bir kan değerlerine canım benim bide ben keçiboynuzu kürü yaptım biliyorsun dimi söylemiştim sana da doktora git ne diyor ondan sonra sende yaparsın istersen bu kürü

dün akşamüstü kahverengi bi akıntım oldu adet oldum sandım değildi..

:)) oda güzel bende değişik duygular içindeyim çok dikkatliyim sigara içiyorum ne yapıcam bilmiyorum bu sigaraya uffff bırakamıyorum da

hala inanamıyorum bak rabbim ne büyük değil mi kaç gün öncesine kadar ne konuşuyoduk şimdi ne:)))))
biraz azalt enazından bırakamıyorsan..

hala inanamıyorum bak rabbim ne büyük değil mi kaç gün öncesine kadar ne konuşuyoduk şimdi ne:)))))
biraz azalt enazından bırakamıyorsan..

azalttım canım da bırakamıyorum kendimi çok zorladım dün bugün ama olduğu kadar dahada zorlucam bakalım bırakırım inş tez zaman da canım yaa dün konuşuyorduk halbuki konuşurken ben hamileymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…