ahh canım üzülme yaa((hayırlısı...
inşallah güzel haber verirsin canım hamiş kalınca dua et benim için de hamilelerin duası kabul olurmuş
ahhh canım bir kalsam herkez için edicem ama özellikle senin için ederim canım benim
inşallah canım ramazan hürmetine allah gönlüne göre versin inşallah..:)
canım belirtilerim var ama psikolojik ola bilir kendimi kandırmak istemiyorum bakalım yaa bir yanım umut dolu bir yanım üzgün ya gene olmazsa diye çok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için bu arada ismin ne soğansuyu demek istemiyorum da
ismim funda canımben de kaç gündür kasık ağrısından duramıyodum belirti diye ona sarıldım ama bugün sonuç almaya giderken içim soğudu sanki çok ümitsiz gittim. dediğin gibi psikolojik oluyo heralde bazzen. innş. değildir ama olumlu düşün olumlu olsun.
inş funda duaların iyi dileklerin için çok sağol yarın idrar testi yaparım pazar sabahı diyordum ama dayanamam o güne kadar yarın sabaha işe gelmeden yaparım belliki olumlu çıkar
öyle canım hayırlısı bende belki mutlu olurum belli olmaz özge hasta olmadın dimi daha ??
inşallah ama idrar için erken değil mi? gecikme olmadan tam sonuuç vermiyomuş ya. sen yap da belki çıkar yine de..
yok canm olmadım daha bişey yok
izin aldın mı canım erken gel yarın tmm mı valla senin kadar heyecan yaptım :d
öylede dün eczaneye gittim test almaya sordum dedim böyle böyle daha zaman var çıkarmı diye çıkanda var dedi sen dene istersen dedi bende iki tane aldım bakalım inş yarın çekar sen denemeye devam en azından beynini kemiren bişey kalmadı sonucu biliyorsun bende öyle olsam olumlu yada olumsuz insanın içini karartıyor yaaa
haklısın beklemek daha zor. sonucu aldım olumsuz bile olsa rahatladım valla. bişey de yapamıyosun evde falan ya bebek varsa zarar görürse diye her şeyi düşündüm o 2 günde. 2 gün ama 2 hafta gibi geldi.
yok cnm patron gelmedi inş.cnm işim erken bitse bari de ben hiç heycanlanamıyorum nedense(
neden heyecan yok özgeeeee bakalım yarın doktor ne diyecek 1 haftadır saydık saydık geldi gün cattııı hadi hayırlısı
evet vallahi de 1 hafta geçmiş vay beee...
Bilmem içim kıpır kıpır ama bi yandan korku da var yani şuan olmasada belki ler var ama yarın bi mucize bi sürpriz olmazsa belkiler gitcek yine mi glcek bunun korkusu var..((
inş yarın güzel haberleri bekliyorum yarın görüşürüz kızlarBen çıkıyorum birazdan
inş.((
belki yarın çok mutsuz yazarım belkide çok mutlu off kafayı yiyecem neyse hadi görş.
izin aldın mı canım erken gel yarın tmm mı valla senin kadar heyecan yaptım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?