Zaman zaman o zaman ne zaman?

çok teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için uygulamaya başladım bile Allah büyük bu mübarek günlerde inş herkezin yüzü güler

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var rengli olduğunuzda 3 gün test yaptırıyoruz ya ben onu yaptırdım sonuçlarımı yorumlarmısınız rica etsem dr. perşembe günü hastahanede oluyor o güne kadar meraktan yerimde duramıyorum eğer bu testi yaptıran varsa yardım edin sonuçlarım
Estradiol
66
pg/ml

FSH
7.56
mIU/ml

Lüteinleştiren hormon (LH)
8.13
mIU/ml

Prolaktin
22.91
ng/ml

3.34 - 26.72

Son düzenleme:
benim gibi hayal kırklığı yaşanlar fakat ümitleri olan bayanları bekliyorum belki bir önerisi olur fikir verirsiniz önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :)

bende aynıyım cnm umutsuz....((
gerçi daha yeni sayılırım yani senelerdir bekleyenler gbi değilim yinede üzülüyorum artık psikolojim çok bozuldu..((((((

bende aynıyım cnm umutsuz....((
gerçi daha yeni sayılırım yani senelerdir bekleyenler gbi değilim yinede üzülüyorum artık psikolojim çok bozuldu..((((((

slm umutsuzluğu kapılma sakın ben ilk 3 ay denedim olmadı 5 yıllık evliyim doktora gittim hormon testi yaptı sonra adetimin 3 günü yumurtalıklarım için test yapıldı eşimden de test istedi doktor sıkılmadan yaptım bakalım bu ay ne olcak inş bişeyler olur diye bekliyorum perşembe günü yumurtalıklarım için yapılan test sonuçlarını göstericem bakalım ne diyecek doktor sen kaç yıllık evlisin :)

ben 1 senelik:))
ama hiç korunmadık hala tık yok akıntı şikayetlerim için doktora gittiğimde söledim ultrs.baktı muayene de etti hiçbir sorun yok dedi kaç kere gittim akıntım için her seferinde sordum neden diye bi sorunun yok dedi
yumurtlama günlerini takip et dedi ama hala yok arkadaşlarım bebeklerinin fotolarını koydukça daha da kötü oluyo psikolojim ..(((

üzülme daha yolun başındasın inş en kısa sürede olur peki eşin sperm testi yaptımı benim doktorum istedi yaptırdık verdik bence sen doktor da kendin için hormon testi iste ben ilk gittim doktora doktor bana dediki kaç yıllık evlisin dedi ben de 4 bitti 5 girdim dedim ne zamandan beri korunmuyorsun dedi ben 3 ay oldu dedim tabii ozaman şuan 4 ay oldu hemen testleri istedi şimdi en son benim yumurtalıklarım için kan testi aldılar perşembe doktora göstericem bence sen yeni evlendiğin için testleri istemedi cünkü ben biraz üzüldüm doktor bana bakıcaz dedi inş olur dedi sakın sitres yapma hiç bir şey için dedi hayırlısı Allahtan sakın ola kendini yıpratma herşeyin bir zamanı var unutma

evet artık başka şeyler düşünüyorum elbet rabbim veriri zamanını o bilir diyorum sabrediyorum tekrar gitcem doktora ama çalışıyorum pek zamanım yok bakalım gidince isteyecem tüm testleri şimdilik bekliyorum...

Edavutcum başta biz seni motive etmeye çalışıyorduk şimdi sen herkesi süpersin yaaaa benidemotive eder misin bak bu ay bende de bir şey yok çok üzüldüm ağladım ağladım ama ne değişti sanki bebeğim mi oldu kendimi yıprattım doktora gitmek istiyorum diyecek ki bir seneden sonra gel ve sonuc yıne tekrardan bekleyeceğim şimdi ovulasyon seti aldım bakalım işe yarayacak mı kendime gıcık olmaya başladım Allahımdan tek duam hayırlı saglıklı bir evlat

bende çalışıyorum inan bana sabah 8 de mesai başlıyor 7 de kan vermeye gidiyorum ordan geliyorum hemen işe koştur koştur 4 cü gidişim olucak perşembe günü :) bakalım hayırlısı inan doktora dedimki ya 5 yılda hiç mi kaza olmaz :))) güldü oda kontrol leri yapalım ona göre konuşuruz tekrar dedi istediği bütün herşeyi yaptırdım sonuncusu buda bakalım inş daha fazla büyümez sağlıklısınız der:)

evet canım doktor direk kaç yıllık evlisin diye soruyor sıkma canını biraz zaman geçsin inş olur ben birşey sorucam sana ovulasyon seti ne desem gülermisin bana :S inan hiç bilmiyorum :))

böyle daha zor oluyor mesela geçen ay adetim gecikti umutlandım bu sefer oldu heralde dedim test almaya gidemedim ya kaç gün ben çıkmaya eczane kapanıyor eşimede bilerek aldırmıyorum ki eğer bebek olursa sürpriz yapıyım diye en sonunda adet oldum test alana kadar..))

inan bana nazlıefe ben bu gebe kalma cabalarımda kaç kere test yaptım ben unuttum artık ama yapmıcam daha eğer gecerse gidicem doktora kan testi isticem başka bişey yapmıcam hayal kırıklığı :)

evet canım doktor direk kaç yıllık evlisin diye soruyor sıkma canını biraz zaman geçsin inş olur ben birşey sorucam sana ovulasyon seti ne desem gülermisin bana :S inan hiç bilmiyorum :))

gülmem çünkü bende bilmiyordum öğrendim canım . yumurtlama testi yani ateşinden akıntından anlıyorsun ya bu da testi onun ben kendimden anlamadıgım için test aldım bir arkadaşın tavsiyesi ile hastalığım bitsin başlıcam yapmaya kısmet bakalım

inan bana nazlıefe ben bu gebe kalma cabalarımda kaç kere test yaptım ben unuttum artık ama yapmıcam daha eğer gecerse gidicem doktora kan testi isticem başka bişey yapmıcam hayal kırıklığı :)

öylede o zamanda git git kan testi ver sürekli enazıdan evde kendi başına ypıp kendi başına üzülüyosun (((

aman iyi ol bir sorun olmasın edacım .Şaşıracağın bir şey söyleyeceğim babama fal bakmış iş yerindeki sekreter ve demiş ki bir yakının hamile erkek olacak çocuğu demiş ve benim tüylerim diken diken oldu , ben bu ay hamile kalırsam çin takviminde erkek görünüyor :44:

günaydınlarr nasılsınız arkadaşlar bugün çok sıcak ve çok yoğun işlerr offf daha yeni girebildim..
Yeni bir gün yeni umut..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…