Zaman zaman o zaman ne zaman?

e yani 3 sene olmuş bencede bebek olana kadar calısırsın ben cok yoruluyorum 3 ay oldu buraya baslayalı ama cıkmak ıstemıyorum hamıle olursamda 7 .ayıma kadar çalışmak istiyorum duruma göre anlayacağın :)

günaydın kızlarrrr bende senin gibi düşünüyorum çalışa bildiğim kadar çalışırım canım ben 8 ay diye düşündüm ama tabi hayırlısı olsun hamile kalırsam ki inş hepimiz kalırız ozaman daha detaylı eşimle konuşuruz diye düşünüyorum

canım acaba hastalığın şişkinliğimi bende de bir şişkinlik var ama adet olucağıma yoruyorum valla sana dün msj da çektim artık ben bir beklenti içinde değim nasip diyorum :44:

[GÜNAYDINN...
YOK CNM ŞİŞLİK DEĞİL HANİ HAFİF GÖBEKLENİRSİN YA ÖLE BİRŞEY NEYSE AMANN DÜŞÜNMEYECEMM DÜN ADET OLMADM BUGÜNDE ..:)İNŞ.DUA EDİYORUM SENDE ET BENM İÇİN KENDN İÇİN ...[/QUOTE]

ediyorum canım hep inş hamile kalırız da mutlu oluruz sağlıklı bebişler doğururuz inş ama ben artık ümit etmiyorum sanırım ben hasta olucam belirtileri başladı canım

ediyorum canım hep inş hamile kalırız da mutlu oluruz sağlıklı bebişler doğururuz inş ama ben artık ümit etmiyorum sanırım ben hasta olucam belirtileri başladı canım [/QUOTE]

AHH CANM YAA 5 İMİYDİ SENN OLACAĞIN GÜN ..

yok canım 8/8 di daha var mutsuz yorgun huysuz ağlamaklı hatta dokunsan ağlarım bugün böyleyim

evet bende hatta sabah eşimden çıkardım sinirimi dua ediyorum allahım ne olur adet olmayım bebeğim olmuş olsun diye sonrada belirtiler başlayınce sinirleniyorumama yapcak birşey yok napalım bu ay geçti((

evet bende hatta sabah eşimden çıkardım sinirimi dua ediyorum allahım ne olur adet olmayım bebeğim olmuş olsun diye sonrada belirtiler başlayınce sinirleniyorumama yapcak birşey yok napalım bu ay geçti((

öyle ne yapalım NİRAN ÜNSAL - GELMİŞ BAHAR GEÇMİŞ YAZLAR NEYLEYİM bu şarkıyı dinliyorum iyi ce bunalıma girdim kaç aydır artık kaldıramıyormuyum ne yim ya isyan etmek istemiyorum dinle bak şarkı çok güzel

dinleyim canım bende aynen vallahi rüyamda eşim namaz kılıyor diyoki allahım bize çocuk nasip et diye dua ediyor bende duyuyorum içimden diyorum ki bak o da dua ediyo inş.kabul olur diyorumm:))))inanırmısın aptal gibi elim sürekli karnımda duruyo sahurda yatarken kalkarken yani psikolojim çok bozuldu..

Birde şöyle birşey var eğer bugün yarın adet olursam o da güzel düzensizdi benm adetim iyi demekki düzene girdi demektir..

dinle canım şarkı çok güzel sabah sabah iyi ağladım beni anlatıyor aynı neyse yaa inş adettin düzene girer güzel olur senin için rüyanda çok güzel miş canım inş olur yaradanım kullarının duasını geri cevirmez

evet tatlım tmam olmadı ama adetim düzenli tam hesaplanan tarihinde o da güzel:))

ağlattın sabah sabah yaaaa((((((((((

öyle deme ağla diye değil hisselerimi belki anlarsın diye söyledim canım çok mutsuzum bugün çok dün test yaptım eczanede kadın çıkar dedi 1 hafta kaldı dedim hastalığıma bende yaptım hiç bu kadar mutsuz olmamıştım ellerim titredi sinirden kendimi çok zor tuttum ne bilim ya artık umursamıyorum olursa olur olmaz sa olmaz ne yapayım herley allahtan hayırlısı neyse o olsun

bende çok kötüyüm bugünde ondan cnm senle alakası yok şarkıylada bende çok kötğyüm bugün(((

aynı işte derdimiz onun stresi hem de eimle olan şeyler böle işte boşver....
Hangi sanatçılatrı seversinn ...

canım bide hastalığın verdiği stres dimi hepsi birikince insan ister istemez mutsuz oluyor hiç bir şey mutlu etmiyor seni;
bilmem öyle sevdiğim sanatçı 1 tane çok seviyorum ama serdar ortaç ilk çıktığı günden beri seviyorum onun dışında her tarz dinlerim ben kulağıma hangisi hoş geliyorsa sen peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…