Zaman zaman o zaman ne zaman?

kızlar boynumda et beni vardı oynarken svilce sandım kopardım sımdı ucu kırmızı oldu kan kurur ya ne yapmam lazım ya

kızlar boynumda et beni vardı oynarken svilce sandım kopardım sımdı ucu kırmızı oldu kan kurur ya ne yapmam lazım ya

canım şimdi bilemedim ne yazsam diye şöyle bir nette bakayım dedim ama tabi koparma boyutu nekadar bilmeden bişey diyemeyiz istersen bir nette bak derim eğer çok kopardıysan biran önce cild doktoruna göstermen gerekmiş öyle yazıyor internnete tabii en iyisini sen bilirsin bir bak :44:

onlar kadar büyük değildi küçükdü cnm benmki ucu gitti azcık sanırım :)

onlar kadar büyük değildi küçükdü cnm benmki ucu gitti azcık sanırım :)

eğer çok azsa tabii doktor değilim ama korkulacak bir şey yok annemde bir kere koparmıştı öyle ama tabi abartı bir şekilde değil oda bilmeden oldu ama bişey olmadı

eğer çok azsa tabii doktor değilim ama korkulacak bir şey yok annemde bir kere koparmıştı öyle ama tabi abartı bir şekilde değil oda bilmeden oldu ama bişey olmadı

tamam canım sivilce ucu kanarda kurur ya toplu iğne ucu kadar kan var kurumus dokunmuyrum eebile bile oynarsam olacagı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…