Zaman zaman o zaman ne zaman?

çok kötü oluyorsan tutma sonuçta sağlığın herşeyden önemli ama genede sen bilirsin cnm az kaldı 3 saat kaldı dayan Nasılsın bugün bu arada bayadır görüşemiyoruz doktora gittin mi cnm sen

alatıgım mevzudan dolayı gıttım acile göremediler gündüz poliklınge gıtmem lazımmıs saat gece 10 a kadar bosuna beklemıs oldum malsef. Su anlık sıkayetlerım azaldı bakalım birde hamıle kalırsam daha baska bir sey istemem sağlıklı bir sekılde kavuasayım bebişlerime

sevindim canım iyi olmana hepimiz aynı dilekler içindeyiz inş ağustosta geldi bakalım çok umutluyum inş nasipse ramazanın bereketiyle mutlu oluruz

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr...))))

günaydın cnm bak ne anlatıcam sana dün gece saat 5 yağmur yağdı uyandım sese sonra uyumadan dedim ki allahım hamileysem rüyamda yeşil göreyim değilsem kırmızı ne gördüm biliyormusun çok saçma ama kıvırcık tarlasındayım her yerim yem yeşil artık kendimi öyle şöylere odaklıyorum ki anlatamam sana çok güzeldi ama rüyam artık nasıl bir bilinç altı gerisini sen düşün

ayy canım inş.bende dün yemekte ne görüyüm eşimin patronu iş arkadaşları v.s
kız hamile 5 aylık allahımmm dedim bu benm sınavım mı dedim:)))
sonra öbür bayan da da 9aylık kızı var allahım bir görmen lazımm maş.bir gözleri var kartpostal gbi bebek anlatamam:))rüyamda karışık gördüm ama hatırlamıyorum uyandığımda çok mutluydum bilmiyorum sebebini:)))bende dua ettimm hep ederek uyuyakalmışım...

inş cnm ya hakkımızda hayırlısı olsun canım benim zaman geçmiyor bana yaa çok tuhaf sanki hamileyim karnım çok az şişkin ama bu tabii hastalığımında şişkinliği olabilir ufff ne olur güzel haberler alırız inş bu ay

bnden geçti artık malesef bacaklarım sızlıyor hala da diyorum ki allahım sen ol dersen herşey olur rabbime dua ettim dün hem ağladım hem dua ettim ben hasta olurum artık bakalımgerçi belim de ağrırdı ama benm sadece dizim ağrıyo romatizma gbi yani mesela belimde tık yok bilmiyorum inş....

belli olmaz canım ama olmassada üzmeyelim kendimi sağlığımız yerinde olsun olur gerçi siz çok yenisiniz 1 senelik evlisiniz daha uzun uzun zaman var önünüzde bu kadar takma kafana desemde takılıyor biliyorum eee dün nasıl geçti güzelmiydi anlatsana

bilmiyorum artık benm belim çok ağrırdı şimdi hiç birşey yok sadece bacaklar acaba belirtimi desem umutlanmak istemem neyse bakalım cumartesi bi gelse:)))
evet çok güzeldi çok da iyi geçti vallahi kalabalıktı hep eşler flan kaynaştık tanıştık iyi oldu haftaya da o bebeği olan bayanın eşi aşçı onlar ymek vercek restaurantta güzeldi:))iyiki gitmişim

sevindim canım mutlu gün geçirmene evet cnm bir c.tesi gelsinde ondan sonra bakarsınız önünüze ama Allahın işine belli olmaz o older herşey olur cnm benim gene biz isyan etmeyelim sadece dua edelim hayırlısı Allahtan canım benim

evet sadece dua başka yapcak yok ne yapalım:))saol cnm teşk.
:))haftalardır bende de şu var bu var belirtilerin hepsi mevcut :)))))allahım yaa bazen gülüyorum yazdklarımıza bakıp birgün şunları yazmıştık diyelim inş...

bende kendime gülüyorum neler yazıyorum diye inş bir gün deriz daha düne kadar bunları konuşuyorduk şimdi ise böyle nasip kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz canım önemli olan herşeyin hayırlısı hayırsızsa zaten olmasın :44:

tabiki hayırlısı en önemlisi midem bir kötü sanki midem boğazımda duruyor yutkunamıyorum bile bulantı dünde birşey yiyemedim orda..

ellerim soyuluyor yaa neden ki acaba sürekli ellerimi yıkıyorum uff miğdem de kötü varya biran önce gelsin 8/8 çok heyecanlıyım canım sıkılıyor benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…