Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbirine üzülmeyen bir ben varım herhalde.. Artık herkes den nasıl yıldıysam..
Cok dogru bir tespit, gercekten öyle !İsmail ağa cemaatiylede ters düşmusler zamanla tüm cemaatlerin ipini kesecekler neden milli Eğitim kurumlarında dini eğitime bu kadar önem veriliyor imam hatiplerin sayısı artırılıyor. Cemaatlere muhtaç kalınmamasi için. Sıra bize de gelecek ama ne zaman bakalım
Demek ki korktukları bişey ki var ki ülke kan Revan içindeyken hala kayyum derdindeler susturmaya çalışıyorlar boydak Holding in sahipleri dün gözaltına alınmış fg ye yardım ediyor diye baskınlar filan düzenlenmiş gerçekten ilginç ya da güneydoğu da yaşanan olaylar Şehitler önplanda olmasın diye gündem de oluşturuluyor olabilir.ben bu insanlara üzüldüm zamanında akp için ne kadar çok çalıştıklarını bilirim.Ne kadar alçakça bir yaklaşım! Oh diyenler utansın diyorum çünkü insanın kınadığı ve yadırgadıgı başına gelmeden ölmez! İnsanlar ekmek kapıları ve emeklerini elbette savunacaklar. Ayrıca anayasanın 30. maddesini okumanızı öneririm. Her gün onlarca şehit verirken adamların derdi kayyım olmuş. Yahu bir durun bir güne de huzurla uyanalım. Kendini ve çocuklarını kurtarmak uğruna ülkeyi uçuruma sürükleyen diktatör! Sana çok yazık! Acıyorum haline!
Aynen !!! Hep öyle olur ya, ilk etapda haberim yoktu veya görmedim duymadim, sonrada basina gelince anlamak kadar celiskili vicdanlari hic anlayamayacagim.Faşizmi sıra kendine gelince, anla-mış gibi yapanlar ülkesi... Demişti biri. Çok beğenmiştim.
Demekki haksızlığı anlamak için illa sana yapılmasına gerek yok.
Yazık insanlara.
Geçen bu forumda bir konu açılmıştı yazamadım bir millî Eğitim Müdürü sanırım dilekçe vermiş okul öncesi eğitim kuran kursuna donusturulsun gibi bişeydi şu an çoğu cemaatin kresi var sıbyan okulları var hem okul öncesi eğitim hem de kuran eğitimi ikisi bir arada yurutuyorlar gayet de iyi yapıyorlar zira oğlundan biliyorum. Gelelim asıl meseleye sıbyan okullarıni da cemaatler yürüttüğü için milli Eğitim kapsamına almaya çalışıyorlar cemaatlerin devre dışı bırakmak icinCok dogru bir tespit, gercekten öyle !
Fetö nün terörist olduğu ortaya çıkmışken sen ne diye onun gazetesini savunursun? Tamam polis de iyi yapmış demiyorum ama bunların yaptığı da doğru değil.
Ama onlar kandirildi canımRTE , Fetonun peşinde abimiz hocamız diye gezerken terörizm nerdeydi?
Bıraksınlar bunları Allah aşkına. RTE işine gelirken cemaatle kol kolaydı, artık neyin rantını paylaşamadılarsa birden düşman kesildi Fetoya?!? Hoca , ayağa basınca terörist mi oldu???
Bu din sömürüsü yapan tipler var ya, cemaati,nurcusu,AKPsi hepsi birbirinden rezil neresinden tutsan elinde kalır. Halkı yıllardır uyutuyorlar insanlarımız amma saf.
Ama onlar kandirildi canım
Yani yüzde 50 oy aldıklarını göre demekki inaniyorlarElbette.
Tüm Türkiye'yi soyup soğana çeviren uyanık tip, abi sandığı adama kanmıştır şimdi çok üzüldüm.
Ya ben anlayamıyorum, cidden AKP seçmeni kandırıldık zırvasına gerçekten inanıyor mu? Bu kadar saf olunmaz açın gözünüzü biraz. Rantı bölüşemeyince artık dertleri neyse, adam abiciğiyle yollarını ayırdı bu kadar. Ne terörizmi, ne kandırılması ???
Sizinle laf dalaşına girmek zorunda mı millet. Herkesin düşüncesi farklı saygı duymayı bilin.Yine konusanlar biziz, asil konusmalari gerekenler yine suskun. Bu hep böyledir.
Koskoca KK´da sadece iki kisimi var bu konuda Erdogani savunan, peki ötekiler nerede bu hükümeti savunanlar oy verenler ?
Sizinle laf dalaşına girmek zorunda mı millet. Herkesin düşüncesi farklı saygı duymayı bilin.
Kim kimin peşinde dolaşmış pardon? gayet ortada kimin dolaştığı feto üzerlerine ne paralar geçirmiş ne arkadan işler çevirmiş. Kendini hoca gibi tanıtıp ne işler yapmış bir haber arşivine bakın herşey ortada. Ayrıca Erdoğan birşey kaybetmedi ki oy oranında cemaatin çok da bir etkisi yok ki peşinden koşsun. Düşmanlığı başlatan da Erdoğan değildi fetoydu bu arada dershaneler kapatılınca nasıl tutuşdu da şimdi de kayıplarda..RTE , Fetonun peşinde abimiz hocamız diye gezerken terörizm nerdeydi?
Bıraksınlar bunları Allah aşkına. RTE işine gelirken cemaatle kol kolaydı, artık neyin rantını paylaşamadılarsa birden düşman kesildi Fetoya?!? Hoca , ayağa basınca terörist mi oldu???
Bu din sömürüsü yapan tipler var ya, cemaati,nurcusu,AKPsi hepsi birbirinden rezil neresinden tutsan elinde kalır. Halkı yıllardır uyutuyorlar insanlarımız amma saf.
Çok doğru demişsiniz birgün herkes yola gelecek :)Merak etmeyin size de saygi duyacagimiz gunler gelecek :)