• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Erkekler kadınları öne sürmüş gibi tuhaf laflar edenler var..
O kadınların zekası yok mu?
Hem o şirketlerde çalışan bir dolu bayan var..
aa öyle demeyin. biz zavallı kadınların o kadar düşünecek zekası yokki. anca bir erkek güdecekte işte o zaman çıkacağız sokağa.. yoksa biz düşünemeyiz bile..
malum 2ci sınıf insanız biz kadınlar ya. pehhhh:KK14:

Tabiki, D daisy27 yüce adalet derler buna. Doganinda kanunu olabilir, ne ekersen onu bicersin iste. Konu bu ! Yinede insan sonucta, hic bir ülke vatandasina böyle davrnamaz aslinda. Bu artik demokrasi degil.

Ben üzülüyorum vallaha elimde değil. Gülen'e ya da sağ kollarına değil şu sokakta dayak yiyen insanlara.
Evet bu ahval onların eseri, bu hukuksuzlukta büyük payları var. Ölüp giden paşaların babasız büyüyen gazeteci çocuklarınun ahı var üzerlerinde ama şu yerde sürüklendiklerini görünce üzülüyorum.
Ama tek başlarınalar ne yazık ki işi kiminle tuttularsa yardımı da ondan görsünler.
Bu kafa az oymadı gözümüzü bugün el uzatırız yarın elimizi ısırırlar.
Bizim çocuklarımız ölürken terörist ilan etti bizzat bu gazete. Şimdi tek başlarınalar

kendi düşen ağlamaz diye bir söz vardır bilirsiniz.
ergenekon balyoz gibi düzmece davalarla insanları içeri atarken kpss sorularını çalıp masumların haklarına girerken düşünecektiler bunları.

gezide attıkları yalanlar halen kayıtlarda.
demek ki hukuk bir gün herkese lazım olurmuş kötü de olsa anlamış durumdalar.

ben üzülemiyorum bu duruma.
içten bir oh çekmek geliyor içimden.
kendileri akpyi yıllarca desteklediler.. binlerce insan buna karşı çıkınca darbeci statükocu diye yaftaladılar şimdi o korudukları akp kendilerine böyle teşekkür ediyor.

hukuk bir gün herkese lazım olur.

kendi düşen ağlamaz diye bir söz vardır bilirsiniz.
ergenekon balyoz gibi düzmece davalarla insanları içeri atarken kpss sorularını çalıp masumların haklarına girerken düşünecektiler bunları.

gezide attıkları yalanlar halen kayıtlarda.
demek ki hukuk bir gün herkese lazım olurmuş kötü de olsa anlamış durumdalar.

ben üzülemiyorum bu duruma.
içten bir oh çekmek geliyor içimden.
kendileri akpyi yıllarca desteklediler.. binlerce insan buna karşı çıkınca darbeci statükocu diye yaftaladılar şimdi o korudukları akp kendilerine böyle teşekkür ediyor.

hukuk bir gün herkese lazım olur.
sonuna kadar katılıyorum söylediklerinize ancak şöyle bir durum da var gözardı etmememiz gerek.
O dönem kpss haksızlıklarında şaibe var dedik,hile var dedik,günah dedik,aktayfa hiç kaale bile almadı ,çünkü kendi yandaşlarına kadro açılıyordu ve her dönemde bunlar yapıldı deyip olayı şirin göstermeye çalıştılar.
ne zaman ki dershane olayın ile başlayıp esası holdinglerle alakalı nemanın dağılımı yani para kavgası çıkıp da kanlı bıçaklı oldular ,bu kez aktayfa kpssde şöyle yaptılar ergenekonda şunu bunu yaptılar demeye başladı..

tencere dibin kara seninki benden kara olayı..
aktayfa menfaat nerede orada,

Çoğunluk akp'ye oy verdiyse bunları çekecek , halen batılılar gibi protestoya genel olarak izin verilmiyor sadece anayasada yazıyor daha bir 100 yıl geçmesi gerek bunun olabilmesi için
Yahu yok bunlar olacağı belli öyle şöyle böyle diye napıcaz evimizden çıkmıyacağız hiç bir düşüncemizi savunmıyacakmıyız. Şunu belirteyim gülenden nefret ederim ama burdaki şiddeti normal göremem

Mesele ayni fikirlerde olup anlasmak degil, mesele farkli fikirlerde olup, birbirine saygi duyabilmektir.
Iste böyle davranabilenlere insan deniyor. alinti cok begendim, sizlerle paylasmak istedim.

Ben üzülüyorum vallaha elimde değil. Gülen'e ya da sağ kollarına değil şu sokakta dayak yiyen insanlara.
Evet bu ahval onların eseri, bu hukuksuzlukta büyük payları var. Ölüp giden paşaların babasız büyüyen gazeteci çocuklarınun ahı var üzerlerinde ama şu yerde sürüklendiklerini görünce üzülüyorum.
Ama tek başlarınalar ne yazık ki işi kiminle tuttularsa yardımı da ondan görsünler.
Bu kafa az oymadı gözümüzü bugün el uzatırız yarın elimizi ısırırlar.
Bizim çocuklarımız ölürken terörist ilan etti bizzat bu gazete. Şimdi tek başlarınalar

herkesin kuyusunu kazdıkları için şimdi kimse kalmadı yanlarında. kendileri hak etti bu sonu.
o yerde sürüklenenler de bu zulümlere seyirci kaldılar. hepsi akp'ye oy verenler. gezide insanları hain ilan eden kitlenin içindeler.
insanlar sadece yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla da yargılanırlar.

sonuna kadar katılıyorum söylediklerinize ancak şöyle bir durum da var gözardı etmememiz gerek.
O dönem kpss haksızlıklarında şaibe var dedik,hile var dedik,günah dedik,aktayfa hiç kaale bile almadı ,çünkü kendi yandaşlarına kadro açılıyordu ve her dönemde bunlar yapıldı deyip olayı şirin göstermeye çalıştılar.
ne zaman ki dershane olayın ile başlayıp esası holdinglerle alakalı nemanın dağılımı yani para kavgası çıkıp da kanlı bıçaklı oldular ,bu kez aktayfa kpssde şöyle yaptılar ergenekonda şunu bunu yaptılar demeye başladı..

tencere dibin kara seninki benden kara olayı..
aktayfa menfaat nerede orada,

aynen öyle.
tamamen menfaat ilişkisi içinde bir parti akp. bir dava, bir fikir partisi değil.

içinde az bir kitle var şeriat gelecek filan diye hayal kuruyor işte o kadar.

__

bu zamanın yediği naneleri şöyle bir özetleyeyim dedim:
zaman-gazetesi_991903.jpg

Mesele bu zaten devlet otoritesi farklı düşüncelerin hiç birini saygı duymuyor ,hepsini copluyor
Mesele ayni fikirlerde olup anlasmak degil, mesele farkli fikirlerde olup, birbirine saygi duyabilmektir.
Iste böyle davranabilenlere insan deniyor. alinti cok begendim, sizlerle paylasmak istedim.

Eh işte ne yapayım ben onların bile yerlerde sürüklenmediği sadece sorumluların yargılanıp mahkum olduğu bir ülke istiyorum.
herkesin kuyusunu kazdıkları için şimdi kimse kalmadı yanlarında. kendileri hak etti bu sonu.
o yerde sürüklenenler de bu zulümlere seyirci kaldılar. hepsi akp'ye oy verenler. gezide insanları hain ilan eden kitlenin içindeler.
insanlar sadece yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla da yargılanırlar.

aynen öyle.
tamamen menfaat ilişkisi içinde bir parti akp. bir dava, bir fikir partisi değil.

içinde az bir kitle var şeriat gelecek filan diye hayal kuruyor işte o kadar.

__

bu zamanın yediği naneleri şöyle bir özetleyeyim dedim:
zaman-gazetesi_991903.jpg

Gün ayrışma değil, el ele tutuşma günüdür. "Dün bana haksızlık yapıldı, bugün de onlara yapılsın, iyi oldu" kafası ile bir yere varılamaz. İnsanoğlu hata yapar, bazıları öngörülerle hatadan kaçar, bazıları da malesef kötü şey kendi başına geldiği zaman yaptığı hatayı anlar.
Karşıt görüşte olduğum kişiye zulüm yapıldığında bu zulme sessiz kalıyorsam kendimden utanırım. Herkesin bu düşüncede olması ve birlik olması gerek.
Ne demiş Voltaire:
Düşüncelerine katılmıyorum, ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar destekleyeceğim.

Bu yaziya imzami atiyorum, bir arkadasdan alinti.

İslami kurallara göre yaşamak olacak , her alanda uygulamaya konulacak ek kaynak arabistandan gelecek , bu media, film sektörü, eğitim , her alanda denetimler sıklaşacak göreceksiniz , anayasaya uymayan cumhurbaşkanımız var ,bekleyin ve görün
Cemaat falan kalmadi bitti. Bakalim sirada kim paralel diye yaftalanip al asagi edilecek. Sirayla artik. Sira bize ne zaman gelir?!

Bir akp li arkadas da çıkıp desin ki evet bu sefer ileri gidilmiş. Ama yok herkes düzene karşı, herkes vatan haini, bunlar ergenekon, bunlar paralel bla bla...

hiçbirine üzülmeyen bir ben varım herhalde.. Artık herkes den nasıl yıldıysam..

O bana haksızlık yapmıştı müstehak, o benim yanımda olmamıştı oh olsun dersek bu adaletsizlik sonsuz döngüye girer. Kin tutmayı bırakıp kimliğe bakmadan doğruyu savunduğumuzda ancak döngüyü kırabiliriz.
Diyor bir arkadasim F.... aynen ona katilmamak elde degil, ayni düsüncelerim !

Cemaat falan kalmadi bitti. Bakalim sirada kim paralel diye yaftalanip al asagi edilecek.? Sirayla artik. Sira bize ne zaman gelir?!
İsmail ağa cemaatiylede ters düşmusler zamanla tüm cemaatlerin ipini kesecekler neden milli Eğitim kurumlarında dini eğitime bu kadar önem veriliyor imam hatiplerin sayısı artırılıyor. Cemaatlere muhtaç kalınmamasi için. Sıra bize de gelecek ama ne zaman bakalım

Back