zaman makinası

[QUvazgeçmeye masikk, post: 38462362, member: 607477"]Kafami kurcalayan şeyler var ama bilmiyorum vazgeçmek doğru mu..
Ki vazgecmeye cesaretim yok[/QUOTE]

cesaret aslında okadarda zor bişey değildir insan cesareti kendi yaratır ne kadar kendine güvenir sonunu olacağına varır dersen okadar cesaretin olur bazen kaderi değiştiremeyiz ...

[QUOTEşekilde k kurdum, post: 38462371, member: 646560"]oda ayrı bir teori

özel değilse anlatabilirsin ne gibi mesela[/QUOTE]
Ya su sekilde mesela bizim iliskimizde ben daha çok üste düşen tarafim.. Bizimle daha çok ilgilenen her şeyi daha çok düşünen tarafim.. O bazen çok ilgisiz umursamaz davranabiliyorlar ben söyleyince de düzeltiyor kendisini.. Beni sevdiğine eminim ondan suphem yok fakat her şey sevgiyle bitmiyor.. Saygi.. Tam anlamiyla var mi bilmiyorum.. Sinirlendiğinde çok çok kirici olabiliyor.. Bir buçuk yilda yiprandim.. Eskiden hüngür hüngür agladigm şeylere simdi of biktim diye biliyorum kendi kendime. Ama sevmesine seviyorum. Dedim ya sevgi her şeyi cozmuyor.. Mesela bireylerin üstüne çok düşmüyor.. Genel anlamda huyu bu biraz usengec. Her zaman kendisini hakli görür bu en berbat özelliği. Birbhucuk yilda beni hakli gördüğü çok azdir.. Hic ayrildiniz mi dersen hayir ayrilmadik. Buna ne o ne de ben cesaret edebiliriz. Birbirimizi çok seviyoruz gerçekten buna yürekten inanıyorum.. Ama evlilik bu insan her şeyi düşünüyor. Çok güzel hayallerimiz var..
Hep kotu bahsettim çocuktan :)

Ben isterdim, küçüklüğümde en büyük hayalim subay olmaktı. Bilgilendiren, ilgilenen birileri olmadığı için farklı bi bölüm okudum. O zamanlar nette insanın elinin altında değildi her zaman, ailem zaten böyle şeylerden habersiz. Keşke subay olsaydım derim zaman zaman... Ama her şeyin hayırlısı olur tabi.

Hayatımın gidişatını değiştirecek kararlar verdiğim zamanlar oldu, ilkine dönmek isterdim. Ama şimdiki aklımla tabi.

[QUOTEşekilde k kurdum, post: 38462371, member: 646560"]oda ayrı bir teori

özel değilse anlatabilirsin ne gibi mesela
Ya su sekilde mesela bizim iliskimizde ben daha çok üste düşen tarafim.. Bizimle daha çok ilgilenen her şeyi daha çok düşünen tarafim.. O bazen çok ilgisiz umursamaz davranabiliyorlar ben söyleyince de düzeltiyor kendisini.. Beni sevdiğine eminim ondan suphem yok fakat her şey sevgiyle bitmiyor.. Saygi.. Tam anlamiyla var mi bilmiyorum.. Sinirlendiğinde çok çok kirici olabiliyor.. Bir buçuk yilda yiprandim.. Eskiden hüngür hüngür agladigm şeylere simdi of biktim diye biliyorum kendi kendime. Ama sevmesine seviyorum. Dedim ya sevgi her şeyi cozmuyor.. Mesela bireylerin üstüne çok düşmüyor.. Genel anlamda huyu bu biraz usengec. Her zaman kendisini hakli görür bu en berbat özelliği. Birbhucuk yilda beni hakli gördüğü çok azdir.. Hic ayrildiniz mi dersen hayir ayrilmadik. Buna ne o ne de ben cesaret edebiliriz. Birbirimizi çok seviyoruz gerçekten buna yürekten inanıyorum.. Ama evlilik bu insan her şeyi düşünüyor. Çok güzel hayallerimiz var..
Hep kotu bahsettim çocuktan :)[/QUOTE]

bazen sevgi alışkanlık yapar oda korkuya yol açar yapacağın her şeyde ne kadar sevsende önce saygı sonra kendin gelir herseyi kendine planla kabulse sevgide var saygıda kabul değilse işin zor
tecribe........
emin ol bu sevgi bi yerde bitiyor evlilikte benim eşimde öle

takdir ilahi

Buradandevam ediyim alinti bozuldu
Biz ggerçekten çok alistik o da söylüyor bunu daha ufukta evlilik falan yok ama ona çok alistigimi hissediyorum başka birinin düşüncesi bile çok uzak ggeliyor bana çok tuhaf ve güzel şeyler hissediyorum onunla mutlu olmayi onunla aglamayi çok seviyorum onunla evlenmek de istiyorum bana ilk kendisi söyledizaten niyetinin ciddi oolduğunu ama üniversite ogrencisiyiz hadi hadi diyerek sıkbogaz etmek istemedim iyi ki yapmisim

hayatımda değer vermeyecğim insanlara değer verdiğim zaman dönüp onlara defolup gidin demek isterdim sonradan tecrübe acı oluyor :)

bencede önce egitimini tamamla maddi güvence sahipi ol ayakları yere basan kadın hiç bir zaman düşmez ve her seyde söz hakkı onda olur....
yaşlı teyzelere bagladım heralde:

İstemezdim cunku hatalarim olmasa suan hayatimin ve hayatimdaki mukemmel erkegin kiymetini bu kadar bilemezdim. Hatalarda benim, niye degistireyim ki..

Zaman makinesiyle ilgim çoktur. Baya bir kitap okumuşluğum vardır konuyla ilgili. Bence zaman makinesiyle yaşanmış hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Çünkü değiştireceğiniz şeyin gelecekteki durumunuza nasıl etki edeceğini asla bilemezsiniz. O yüzden ilerde bile zaman makinesi bulunduğunda sadece geçmişe gidip önemli anlara tanıklık etmek istiyorum. Graham Bell'in telefonu bulması veya Einstein'ın atomun parçalanabilirliğini bulması. Dediğim gibi sadece gözlem amaçlı olmalı. Siz en iyisi Back To The Future film serisini izleyin bi. Ne dediğimi anlayacaksınız.

sen uçmuşun aplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…