- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Bayanlar kızım 17 aylık oldu. 28 haftalık hamileyim. Derdim şu onunla sanırım güzel vakit geçiremiyorum. Her gece yattığımda içim hiç huzurlu değil. Mesela bir gün nasıl geçiyor. Kahvaltı yapıyoruz o da yaparsa tabi. Sonra ben evi biraz topla süpür yapıyorum 2 3 saatimi alıyor. Bu sürede kızıma sende bak sil annecim diyprum mesela bulaşık makinesinden bulaşık çıkarıyor bana veriyor. Çamaşır asıyoruz beraber. Falan öğlen uykusu geliyor benimle sürwkli durup sıkılıyor diye ya bir arkadaşıma götürüyorum ya birisini bize çağırıyorum özellikle çocuğu olan birilerini genelde hep böyle geçiyor. Diyelim ki kimse gelmedi veya gitmedik. Beraber bebek besliyoruz. Kutu diziyoruz. Zeka kararı bakıyoruz. Su doldurup oyun oynuyoruz. Ama o çok sıkılıyor. Bazen parka gidiyoruz. Genelde arkadaş çevrem çok olduğu için gezme kodunda geçiyor. O da çocuklarla oynuyor bende açıkçası biraz daha zaman geçirmiş oluyorum. Fakat buara şunu düşünmeye başladım acaba ben onu gezmeye götürdüğümde çocukların yanına onu başımdan savmış mı oluyorum nedense öyle hissediyorum ama bütün gün benimle olunca da çok sıkılıyor gün sonunda bende yorgun bir anne oluyorum. Akşam yemekleri beraber yapıyoruz tezgaha oturuyor ben ona sürekli ne yaptığımı anlatıyorum falan ama buara onunla ilgilenmiyorum gibi hissetmeye başladım. Ya ben kötü müyüm? Bende hissettiğim bu nedir? Napayım ben? Birisi akıl versin valla bir değişik oldum ben yine