- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
sormamın nedeni şu,bir kaç haftaysa abartılacak bir durum yoktur,yalnız süreklilik arzediyorsa fiziksel olmasa da psikolojik olabilirYanlış anlama lütfen ama neden özellkle bunu sordunuz..yazdklarmdan en çok bunu dert ediyorum gbi bi anlammıı çıkıyo..çok utandm..ama bu konu zaten karışık olan durumumuzu daha da içinden çıkılmaz bi hale sokuyo..günler geçiyo haftalr..soruyorum aklıma gelmiyo diyo..banyoya üşeniyorum diyo..vs..ama oldğnda hiçbi problem yk..mesela asla bencil değildr..herhangi bi fiziksel sorunu da yk..ama işte olması mesele..hiç düşünmezmi diyorm kendi kendime,ya bu kadının aklı çelinrse..yaa beni bırakıp giderse..tabiki Allah kimseyi şaşırtmasın,o çirknlikleri yaşamaktn korusun ama bi kadın sevilmediği değer görmediği ve kadın oldğnu hissetmediği bi yerde ne kadr kalmya devam edeblrki..50 60 değil 30 lu yaşlardayız..mutlu olmak,helal dairesnde sevip sevilmek için evlenmezmi insanlar..nereye kadr böle sürüp gidecek..bilmiyorum offfff offf
bu durumlarda kadının beklemesi pozitif bir durum yaratabiliyor. günlük yaşamına devam edip bakım ve güzelliğine özen göstererek erkeğe bu konuda herhangibir ima ve istekte bulunmasa erkek kadına dönmeye başlıyor bu kez. bir şekilde sizi farketsin,ama siz bunu gözüne sokmadan yapın.denemekte fayda var diye düşünüyorum. bir de kadın erkek iletişiminin en temel noktalarından biri cinsel paylaşım.yani ten birliği önemli bişey tensel yaklaşım bazı problemleri ortadan kaldırabiliyor.