- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver iyiki erken bitirmişsin. Bir tecrübe olarak kabullen.
Aynen oyle bnde yasadim bunu..bizde boyle surekli tartismalar gecistirmek icinözur dilerdi hatta bi sure sonra annesi zenginkiz bakiomus da bilmem ne de basima alttan alttan kakti.duygusal dusunme zaten sakın canm..dogru olani yapmissin.sukredelimki boylelerinin gercek yuzunu evlnmeden gorebiliyoruz..deger verse paranin lafinimi yapar boyle bisey olabilirmi ya.cirpinmasi lazim seni mutlu etmesi icin.yaptigina bak.hakkinda hayirlisi insallah kisa zamanda gecer unutursun hakettigin kisi cikar ve iyiki bitmis dersin.
bu nişanlılıkta gerçek yüzlerini görüyor insanlar. nişanlılık iyi mi oluyor ne. sen iyi sakin kalmışsın. hiç hoşlanmadığım insan tipi. ablasını gelinliğini giydirmek neeey laaaaan. ayyyy Allahtan ayrılmışsınız. sakin geri dönmeyin bence. allah çok geç olmadan göstermiş gerçek yüzünü. üzülmeyede değmez. arkanda kapı gibi annenle abin var. babanda yukardan gözetiyor seni koruyucu meleğin olarak. üzülme sen
bak cnm ben hepsine he dedim pismanım keske bastan senin yaptğını yapsaydım... bin pismanım. Gözümde kaldı... kaske abim de abilik yapsaydı seninki gibi
düğün salonunu erkek tarafımı tutuyor?
bilgi almak için soruyorum.biz farklı şehirlerdeyiz.bizim burda kına onların orda düğün olacak
Kinayi kız tarafı düğünü erkek tarafı yapar....düğün salonunu erkek tarafımı tutuyor?
bilgi almak için soruyorum.biz farklı şehirlerdeyiz.bizim burda kına onların orda düğün olacak
kurtulmuşsun şükret arkadaşım.
adamda ki nasıl bir pintilik ben çözemedim pes diyorum..
Sanki hepte babası olmayanlar böyle şeyleri yaşıyor gibime geliyor çevremdede bu böyle. Yetim olmak ne kötü iş. Bende yetimim. Benimde abim var bizdeki babamız abim . Bize gerçek anlamda babalık yapıyor ama yinede bi baba etmiyorkesinlikle iyi oluyo. en azından benim için yolun sonunu gösterdi.
Sanki hepte babası olmayanlar böyle şeyleri yaşıyor gibime geliyor çevremdede bu böyle. Yetim olmak ne kötü iş. Bende yetimim. Benimde abim var bizdeki babamız abim . Bize gerçek anlamda babalık yapıyor ama yinede bi baba etmiyor
Hem saflık olarak gördüler hemde ezmeye çalıştılar . Bi baba gerçekten evin direğicanım maalesef öyle. sırf babam yok diye herşeye iki kat özen gösterdim aman abime laf gelmesin ölmüş babama laf gelmesin diye. belki de tüm bunları saflık olarak gördüler.