Banada aynısını Yaptılar. Benim söylemediğim seyleri ortak arkadaşımdan sen söyle böyle demişin diye duyunca sok olmuştum. Benim görümce olacak sinsi en yakın arkadaşımdı, Nişan atma şokunu 3 ayda atlattım ama Kardeşinin söyledikleri ve yaptıkları en yakın arkadasım oldugu icin Baya koymuştu onu atlatmam uzun sürdü. Cok cok dua ettim kimseye ne anlatıcam diye düşünmedim ben millet ne der diye takan bi insan değilim zaten. Icinde Bulunduğum durumu ya kağıda yazdım yada Allah'ıma anlattım dua ederek. Kimseyle paylaşmadım içimdekileri. Aglama krizine girsemde kendi basıma girdim, böyle durumlarda insanlara içindekini anlatırsan en beklemediğin zamanda onu senin yüzüne vurur ve canını daha cok yakar, bu basıma gelmesin diye herseyi kendim yaşadım. Garip gelebilir ama kendi kendime konuşup rahatlatıyordum sürekli :) sonra ne zaman Hakkımı helal ettim o zamandan beri hic acı duymadım. Suan yaşadıklarıma gülüp geciyorum canım zerre yanmıyor. Ask sandığım şeyin ask olmadığını Anladım. Ve Herzaman söylediğim bişey herkes kendine yakışanı yapar diye düşündüm. Onlar iftira hakka tecavüz vs yapıyorlarsa bu anca onların karakteridir, ben değiştiremem onları. Kesinlikle hakkını helal et etmediğin sürece hep aklında olacak inan bana tatlım