Zaman çabuk geçse hiç yaşanmamış gibi huzura kavuşsam..

nasıl atlattın peki bu süreci. en çok insanlara laf anlatmak beni sinir ediyo. başka hiç bişey düşünmüyorum. inanın ağlamadım bile. sadece yetim hakkı aldı söylemediklerimi söyledi yaptı dedi. hakkımı helal etmiyorum
Banada aynısını Yaptılar. Benim söylemediğim seyleri ortak arkadaşımdan sen söyle böyle demişin diye duyunca sok olmuştum. Benim görümce olacak sinsi en yakın arkadaşımdı, Nişan atma şokunu 3 ayda atlattım ama Kardeşinin söyledikleri ve yaptıkları en yakın arkadasım oldugu icin Baya koymuştu onu atlatmam uzun sürdü. Cok cok dua ettim kimseye ne anlatıcam diye düşünmedim ben millet ne der diye takan bi insan değilim zaten. Icinde Bulunduğum durumu ya kağıda yazdım yada Allah'ıma anlattım dua ederek. Kimseyle paylaşmadım içimdekileri. Aglama krizine girsemde kendi basıma girdim, böyle durumlarda insanlara içindekini anlatırsan en beklemediğin zamanda onu senin yüzüne vurur ve canını daha cok yakar, bu basıma gelmesin diye herseyi kendim yaşadım. Garip gelebilir ama kendi kendime konuşup rahatlatıyordum sürekli :) sonra ne zaman Hakkımı helal ettim o zamandan beri hic acı duymadım. Suan yaşadıklarıma gülüp geciyorum canım zerre yanmıyor. Ask sandığım şeyin ask olmadığını Anladım. Ve Herzaman söylediğim bişey herkes kendine yakışanı yapar diye düşündüm. Onlar iftira hakka tecavüz vs yapıyorlarsa bu anca onların karakteridir, ben değiştiremem onları. Kesinlikle hakkını helal et etmediğin sürece hep aklında olacak inan bana tatlım

Cimrilik bi hastalık. .
nefret ediyorum cimri insanlardan. .
İyiki evlenmeden görmüşsünüz gerçeği..

Seni bu şekilde (ezik aptal vs) görmelerine bir son verdiğin için kendini ödüllendirmelisin canım.Senin annen seni bunlar ezsin üzsün diye getirmedi dünyaya..Tez zamanda toparlanman dileğiyle sevgiyle kal.
Banada aynısını Yaptılar. Benim söylemediğim seyleri ortak arkadaşımdan sen söyle böyle demişin diye duyunca sok olmuştum. Benim görümce olacak sinsi en yakın arkadaşımdı, Nişan atma şokunu 3 ayda atlattım ama Kardeşinin söyledikleri ve yaptıkları en yakın arkadasım oldugu icin Baya koymuştu onu atlatmam uzun sürdü. Cok cok dua ettim kimseye ne anlatıcam diye düşünmedim ben millet ne der diye takan bi insan değilim zaten. Icinde Bulunduğum durumu ya kağıda yazdım yada Allah'ıma anlattım dua ederek. Kimseyle paylaşmadım içimdekileri. Aglama krizine girsemde kendi basıma girdim, böyle durumlarda insanlara içindekini anlatırsan en beklemediğin zamanda onu senin yüzüne vurur ve canını daha cok yakar, bu basıma gelmesin diye herseyi kendim yaşadım. Garip gelebilir ama kendi kendime konuşup rahatlatıyordum sürekli :) sonra ne zaman Hakkımı helal ettim o zamandan beri hic acı duymadım. Suan yaşadıklarıma gülüp geciyorum canım zerre yanmıyor. Ask sandığım şeyin ask olmadığını Anladım. Ve Herzaman söylediğim bişey herkes kendine yakışanı yapar diye düşündüm. Onlar iftira hakka tecavüz vs yapıyorlarsa bu anca onların karakteridir, ben değiştiremem onları. Kesinlikle hakkını helal et etmediğin sürece hep aklında olacak inan bana tatlım

sen de çok zor zamanlar geçirmişsin. hatta daha zor hem arkadasını hem sevdiğin insanı kaybetmişsin. ama herşeyi senin gibi geride bırakıcagımı biliyorum inanıyorum buna..

Hayır canım dün akşam telefonda konuşarak bitirdik. Sabah baktım fotografımızı kaldırmış. yani ben haklıyım bitirirsen bitir havaların da. abimle konuştum. abim de ne karar verirsen arkandayız üzülme diyince ben de tekrar mesaj attım bohçanı ve takıları akrabanıza bırakıyorum alırsınız diye. okudu cevap vermedi.

Çok pişman olacak. Sen de iyi ki diyeceksin . Bol dua et. Hep geçecek diye düşün. Hakkında hayırlısı olsun

umarım hayırlısı olmuştur sizin için.madem o kadar parası var maaşta alıyor.Neyin kafası bu.Biz bile evlenirken ne kenarda paramız vardı.Yinede hep isteiğimiz şeyleri yaptık iki düğün yaptık.çok cimriymiş diyorum ne diyeyim

sen de çok zor zamanlar geçirmişsin. hatta daha zor hem arkadasını hem sevdiğin insanı kaybetmişsin. ama herşeyi senin gibi geride bırakıcagımı biliyorum inanıyorum buna..
Zaten bi başlangıç yapmışsın tatlım, buna inanarak ayakta dur ve millete laf anlatma. Sunu Yaptılar bunu dediler diye kimseye anlatma. Anlaşamadık ayrıldık de. Ama bi nedeni vardır diyenlere fikirlerimiz uyuşmadı evlilikte mutsuz olacağıma şimdiden görüp değiştiremeyeceğim şeylerle kimsenin yıpranmasını istemedim de. Inan bu senin kaliteli bi insan oldugunu gösterir. ortak arkadaşlarımız o kızla görüşmeyi Bıraktı, cünkü o benim söylemediğim şeylerime katıp anlatıp duruyordu. Ben hic bisey demedim arkadaslar sonradan Bella Donna gercekten ne kadar asil oldugunu simdi Anladık digeri Çingene gibi herkese dedikodu yapıyor diyordu. Ne mutlu sana arkanda ailen abin var dağ gibi. Herkes ne ekerse onu Biçer tatlım, benim Vicdanım cok cok rahat ve kesinlikle hakkımıda helal ettim bedduada etmedim. Önemli olan benim hayatta, ben mutlu olayımda onlar mutlu olmus mutsuz olmus cokta fifi. Sende böyle düsün zamanla atlatırsın ve hic yasamamısa dönersin. Hayatında mutluluk hep seninle olsun tatlım

umarım hayırlısı olmuştur sizin için.madem o kadar parası var maaşta alıyor.Neyin kafası bu.Biz bile evlenirken ne kenarda paramız vardı.Yinede hep isteiğimiz şeyleri yaptık iki düğün yaptık.çok cimriymiş diyorum ne diyeyim

siz buna cimrilik diyosunuz ya şimdi . ailesi buna diare vericekti memlekette ki evlerini satıp biz ev alıcaktık. evlilik tarihini erkene cekmeye calısıyodu sürekli ben de orta da ev yok benim tainim belli değil nasıl olucak diye sorduğum da yine ortalığı ayağa kaldırmıştı. sen benimle dairem için mi evleniyosun almıcam ailemden ev diye insanlık dışı tepkiler verdi. sanki evi aldın mı dedik nerde oturucagımız belli değil anlamın da orta da ev yok diyorum zihne bak ki nasıl calısıyo . ama ben hata ettim. fazla sabır bazen çokta iyi değilmiş.

Zaten bi başlangıç yapmışsın tatlım, buna inanarak ayakta dur ve millete laf anlatma. Sunu Yaptılar bunu dediler diye kimseye anlatma. Anlaşamadık ayrıldık de. Ama bi nedeni vardır diyenlere fikirlerimiz uyuşmadı evlilikte mutsuz olacağıma şimdiden görüp değiştiremeyeceğim şeylerle kimsenin yıpranmasını istemedim de. Inan bu senin kaliteli bi insan oldugunu gösterir. ortak arkadaşlarımız o kızla görüşmeyi Bıraktı, cünkü o benim söylemediğim şeylerime katıp anlatıp duruyordu. Ben hic bisey demedim arkadaslar sonradan Bella Donna gercekten ne kadar asil oldugunu simdi Anladık digeri Çingene gibi herkese dedikodu yapıyor diyordu. Ne mutlu sana arkanda ailen abin var dağ gibi. Herkes ne ekerse onu Biçer tatlım, benim Vicdanım cok cok rahat ve kesinlikle hakkımıda helal ettim bedduada etmedim. Önemli olan benim hayatta, ben mutlu olayımda onlar mutlu olmus mutsuz olmus cokta fifi. Sende böyle düsün zamanla atlatırsın ve hic yasamamısa dönersin. Hayatında mutluluk hep seninle olsun tatlım[/QUOTE

Çok ama çok teşekkürler ediyorum size. Sessizlik insanı çıldıtır çok haklısınız. İnsanlığımla susucam. Desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim yüreğinize sağlık.

Hic uzulme inanki..boyle bi tanidigim vardi evlendiler su an bi cocugu var bosandi pisman..boyle erkekler ailelerinin sozunden cikmaz evliligin boyunca buna katlanmk zorunda kalirdin abartir da abartirdi..paraya cok deger veren erkekten de hayir geldigini gormedim hayirlisi buymus demesi kolay biliyorum ama sabret insallah gecer hersey.sana deger veren biri cikar el ustunde tutcak biri..senin nazin gecmeli..hakkinda hayirlisi:eek:benim de benzer bi iliskim olmustu anliyorum cok iyi..

Hic uzulme inanki..boyle bi tanidigim vardi evlendiler su an bi cocugu var bosandi pisman..boyle erkekler ailelerinin sozunden cikmaz evliligin boyunca buna katlanmk zorunda kalirdin abartir da abartirdi..paraya cok deger veren erkekten de hayir geldigini gormedim hayirlisi buymus demesi kolay biliyorum ama sabret insallah gecer hersey.sana deger veren biri cikar el ustunde tutcak biri..senin nazin gecmeli..hakkinda hayirlisi:eek:benim de benzer bi iliskim olmustu anliyorum cok iyi..

İşte bunun için duygusal düşünemiyorum. aynı problemleri en ufak tartışmada aşamadığımızı gördüm. özür dilediği konular da aslında o anı kurtarmak için geçiştirdiğini gördüm ve öfkeyle değil asla eminim buna biz evlenseydik kesinlikle boşanıcaktık .

İşte bunun için duygusal düşünemiyorum. aynı problemleri en ufak tartışmada aşamadığımızı gördüm. özür dilediği konular da aslında o anı kurtarmak için geçiştirdiğini gördüm ve öfkeyle değil asla eminim buna biz evlenseydik kesinlikle boşanıcaktık .
Aynen oyle bnde yasadim bunu..bizde boyle surekli tartismalar gecistirmek icinözur dilerdi hatta bi sure sonra annesi zenginkiz bakiomus da bilmem ne de basima alttan alttan kakti.duygusal dusunme zaten sakın canm..dogru olani yapmissin.sukredelimki boylelerinin gercek yuzunu evlnmeden gorebiliyoruz..deger verse paranin lafinimi yapar boyle bisey olabilirmi ya.cirpinmasi lazim seni mutlu etmesi icin.yaptigina bak.hakkinda hayirlisi insallah kisa zamanda gecer unutursun hakettigin kisi cikar ve iyiki bitmis dersin.

siz buna cimrilik diyosunuz ya şimdi . ailesi buna diare vericekti memlekette ki evlerini satıp biz ev alıcaktık. evlilik tarihini erkene cekmeye calısıyodu sürekli ben de orta da ev yok benim tainim belli değil nasıl olucak diye sorduğum da yine ortalığı ayağa kaldırmıştı. sen benimle dairem için mi evleniyosun almıcam ailemden ev diye insanlık dışı tepkiler verdi. sanki evi aldın mı dedik nerde oturucagımız belli değil anlamın da orta da ev yok diyorum zihne bak ki nasıl calısıyo . ama ben hata ettim. fazla sabır bazen çokta iyi değilmiş.

biz daireyi almadan nişan bile yaptırmadık. Akıllı babam vesselam

Aynen oyle bnde yasadim bunu..bizde boyle surekli tartismalar gecistirmek icinözur dilerdi hatta bi sure sonra annesi zenginkiz bakiomus da bilmem ne de basima alttan alttan kakti.duygusal dusunme zaten sakın canm..dogru olani yapmissin.sukredelimki boylelerinin gercek yuzunu evlnmeden gorebiliyoruz..deger verse paranin lafinimi yapar boyle bisey olabilirmi ya.cirpinmasi lazim seni mutlu etmesi icin.yaptigina bak.hakkinda hayirlisi insallah kisa zamanda gecer unutursun hakettigin kisi cikar ve iyiki bitmis dersin.

inşallah amin canım .

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı cevap vermeye çalıştım. veremediklerim varsa kusuruma bakmayın.Hepinize ayrı ayrı desteğiniz için çok teşekkür ederim .

Nasıl oldu ? Bu noktaya nasıl geldik ? Ben çok mu özenti , insan halinden anlamayan bi insanım ? Nolur bana bişey söyleyin. lütfen kırmayın ama beni yeteri kadar kırıldım...
konu o kadar çok uzun ki neresinden başlayabilirim bilmiyorum. Sanki beynim uyuşuyo. Dün akşam nişanı attım. Bohçayı bize yakın oturan akrabalarına yolladım. onlar başka şehirde yaşıyorlar çünkü. ama şimdi boğazım da yumruk yutkunamıyorum bile. Sebebini anlatıyım çok uzatmadan . Düğün salonu bakıyoduk benim oturduğum semtlere yakın bi yerden baktık uygun çünkü çok iyi bi semt değil. baktiğimiz 3300 TL dediler ama orayı beğenmedim uygun diye olabilir mi ihtimalini düşünmek istedim. masa örtüleri pislik için de bakımsız bi yerdi. ben de internetten bize yine yakın daha temiz düzenli özenli biyer buldum 4750 dediler. karaktersize hemen haber verdim. işte " canım bu iyiydi güzeldi baktığımız bu ufacık "bilmem ne diye yalandan tabi sen yine ne istersen o olsun anneme gösterdim oda cok begendi olaylarına girdi anladım ben tabi fiyatından öyle dediğini tamam istemiyorum kalsın vs dedim oda başladı bi istediğin olmasın değişiyosun bilmem ne diye başladı. senin oturduğun yer belli küçümseyemezsin utanamazsın dedi. benim isteklerime yetişemiyormuş. ki nişanım da tuttuğumuz yer bi cafeydi dikkatimi çekiyodu neden arkadaşlarına haber vermedin kimse gelmicek mi falan diyodum yok canım gerek yok düğüne inşallah diyodu. nişanı yapıcagım yerde sorun çıkınca 1 hafta kala daha güzel bi yerden acil yer tuttuk düğün salonu . aşkım kızma ama ben oraya arkadaslarımı getiremezdim ondan çağırmamıstım ama şimdi çağırırım diyen kendisiydi. yani ben asla ne olduğumu inkar etmem dünya malı için kendimi ailemi zorlayıp kimsenin gözünü boyayamam yeterki kimseye borcum olmasın kafam rahat huzurlu olayım. zaten babam yok bitanecik abimle herşeyin üstesinden gelip anneme destek oluyoruz. konu aldı başını gitti de gitti aksam. bu zamana kadar her istediğini yaptık sen ne yaptın falan başladı . ne istediler de yapmadım diyorum. ablası evleneli 8 yıl oluyo onun gelinliğini giymemi istiyolardı giymicem dedin bişey dedik mi sana . bunu büyük hata kabul etmem gerekn bişey olarak görüyolar. ben karaktersiz nişanlım olucak adama kırmadan söyledim. ki giymek zorunda değilsin o zamnın modasıyla şimdi ki bir değil diyen kendisi. bi de ben paragözmüşüm. dış çekim balayı bunları istediğim için. durumları da iyidir. zaten mühendis 4000 gecen maası var 30.000 düğünü içn ayırdığı parası var. daha nice sorunlar. anlatamıyorum ki . yetmez bu sayfalar bana sizin sıkılıp ilgilenmemenizden çekiniyorum. akşam bitirdim. sabahta mesaj çektim bohçayı ve takıları bırakıyorum akrabanıza alırsınız diye okuyup cevap bile vermiyo. şükürler olsun öyle bi abim var ki. allah ne annemi ne abimi eksik etmesin başımdan. nolur kusura bakmayın karman çorman anlattım .kafamı toplayamıyorum.
ben nişan filan yapmadım. düğünde de düğün salonu, bilezikler yani tüm masrafları 5 bine halletti babası. ev eşyamız yoktu çünkü 2 sene kayınvalide ile oturdum. kKV kendi evine taşınınca eve yavaş yavaş eşya aldık. herşeyi biz ödedik. kimseye minnetimiz olmadı. ikimiz sırt sırta verip herşeyin üstesinden geldik. çok sıkıntı çektik ama brbirimizden vazgeçmedik. bunların hepsi gelip geçici. önemli olan yürüdüğünüz yolu el ele yürümeniz ve yolda karşılaştığınız engelleri beraber üstesinden gelmeniz. gerisinin hiç bir önemi yok.

çok teşekkür ederim. ama şimdi napıcam ben. bankacıyım kalabalık birimdeyim her sorana anlatmak. mahalledi ki insanlar yüzlerce dedikodusu. annemin üzünlüceğini şimdiden çok iyi görüyorum. nolur hepiniz dua edin bana..
Ne güzel işte ekonomik özgürlüğünüz de varmış, insanlar konuşurlar, siz evlenseniz de konuşurlar düğünü beğenmezler sizi beğenmezler işleri yok çünkü. Kimsenin ne dediğini umursamayın. Herkes önce kendisine bakmayı öğrenebilse kimsenin arkasından konuşabilecek halde olmadıklarını görecekler de işte ne yazık ki yapamıyorlar. Bu düğün dernek dönemlerinde insanların karakterleri ortaya çıkıyor evlendikten sonra nasıl bir hayatınız olacağı hakkında size ipucu veriyor aslında. Ezdirmeyin kendinizi. Kimse vazgeçilmez değildir. Sizi de bir ana doğurdu siz de kıymetlisiniz.

bak cnm ben hepsine he dedim pismanım keske bastan senin yaptğını yapsaydım... bin pismanım. Gözümde kaldı... kaske abim de abilik yapsaydı seninki gibi

bu nişanlılıkta gerçek yüzlerini görüyor insanlar. nişanlılık iyi mi oluyor ne. sen iyi sakin kalmışsın. hiç hoşlanmadığım insan tipi. ablasını gelinliğini giydirmek neeey laaaaan. ayyyy Allahtan ayrılmışsınız. sakin geri dönmeyin bence. allah çok geç olmadan göstermiş gerçek yüzünü. üzülmeyede değmez. arkanda kapı gibi annenle abin var. babanda yukardan gözetiyor seni koruyucu meleğin olarak. üzülme sen

X