Zaman çabuk geçse hiç yaşanmamış gibi huzura kavuşsam..

Takma cok cimriymiş maaşı iyi birikimide varmis dugun salonlarinin arasindaki fiyat farkini konu edip ,gelinligi ablasindan giymeni isteyen yarin yediginide bogazina dizer onun paspal ablasindan neyin eksikte onun eski gelinligini giyecekmissin kendi kizlarina giydirselermis ya elalemin gelinligini terbiyesizler

artık son dk aklım almadı dediğiniz gibi. kendi kendime noluyo nereye gidiyo bu adam böyle diye sordukça içim almadı.

Karakter olarak denk değilsiniz.
Bu pinti insanla,bir ömür geçmezdi.
İç ağrısı..
Allah daha iyilerini çıkarsın karşınıza.
Soranlara anlatmak zorunda değilsiniz,Nasip olmadı anlaşamadık.bu cümle yeterli.
Meraklılar heyetine açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Anlattıkça yıpranırsınız.
Aileniz bilse ,yeterlidir.

30 bin parasi ve maasini tek kurus harcamadan biriktirip kefenine cep diktirsin.
Ozel bir gunde bile hic masraf yapmadan kurtulma derdinde. Sokak dugunu yapsaniz ancak oyle kabul edermis. Bu adam yediginiz lokmalari sayardi en iyisini yapmissiniz bosverin.

zaten sayıyo gibi bişeydi ki. kendi kazandığım parayla alışveriş yapıyodum çok harcama canım şimdi birikim yapmamız gerekiyo diyip duruyo du. sanane sanki. iyi ki de 1 lira parasını almadım. yoksa neler gelirdi başıma

nasıl başlarsa öyle gider, nişanlılık dönemi tanıman için fırsat, üzgün olduğunu biliyorum ama inan hayırlısı bu. evlendikten sonra dönmen daha zor olabilirdi.

Allah herşeyin hayırlısını versin. Eminim ki şer diye gördüğüm bu olay da mutlaka bir hayır var. çok teşekkür ederim .

Ah tatlım ya bosver basta öyle olur ama ileride seni bekleyen hayır kapılarını görünce iyiki Nişanı atmışın dersin. Cimri insanla Ömür gecmez, hem birikimi var hemde iyi bir bir geliri. Aradaki 1000 tl gibi fark yüzünden icindeki biriktirdiği seyleri saymış sana. Patlamayı beklemiş adeta. Ben gerci onun ailesinin doldurduğuna inanıyorum, benimde basımdan gecti buna yakın seyler ordan biliyorum. Bırak annesinin kucağında otursun

Ah tatlım ya bosver basta öyle olur ama ileride seni bekleyen hayır kapılarını görünce iyiki Nişanı atmışın dersin. Cimri insanla Ömür gecmez, hem birikimi var hemde iyi bir bir geliri. Aradaki 1000 tl gibi fark yüzünden icindeki biriktirdiği seyleri saymış sana. Patlamayı beklemiş adeta. Ben gerci onun ailesinin doldurduğuna inanıyorum, benimde basımdan gecti buna yakın seyler ordan biliyorum. Bırak annesinin kucağında otursun

bir de facebook tan Whatsapptan fotograflarımızı kaldırmış hem de benden önce davranmış.

verilmiş sadakan varmış.
millet ne der diye hiç düşünme yarın öbür gün bir problemin olduğunda o millet yanında olmaz.
insanlar konuşur konuşur susar boş ver torba değil ki büzesin ağızlarını.
her şey neyse de eski gelinliği giydirmek nedir ya.

Yarin bir gun evlenseniz kac ekmek yediginizin hesabini yapardi bu adam
Ablasinin gelinligini giyecektiniz ha, ilk defa duyuyorum

bir de facebook tan Whatsapptan fotograflarımızı kaldırmış hem de benden önce davranmış.
Güya aklınca ben sana meraklı değilim imajı çiziyor zavallıcık. Bosver ne hali varsa görsün, bugün sen üzülürsün o sevinir, yarın sen sevinirsin o seni kaçırdığına üzülür. Benimde eski nişanlımın ailesi Alyansları kendi sectikleri ve bende sorun çıkmasın diye iyi o olsun dedigim halde Bella Donna gidip en pahalısını seçti, arabamızı evimizi satacağız artık dügün icin demişlerdi. Halbuki ogullarıda dügün icin kredi çekeceğini herseyi kendisinin yapması gerektiğini söylemişti bana, yani ailesi öyle Demiş. Suan dönüp bakınca iyiki baska sorunlarda çıkmış ki nisanı atmısım, yoksa cimri bir aile ve pısırık oğullarından kurtulmak icin avukat Arıyor olacaktık simdi büyük ihtimalle. Elbette üzüntülüsün bosver sonuna kadar yasa ama gün gelecek iyiki boyun eğmedim diyeceksin. Onun sana saydığı laflar o anlık bişey değil bunlar ailede konuşulmuştur emin ol

Anladığım kadarıyla zamanında fazla anlayışlı davranmışsın nişanlına ve ailesine ki sana eski bir gelinliği giymeni bile teklif edebilmişler.Senin adına ben bile bundan incindim.Adam mühendis olmuş ama adam olamamış.Üzülme diycem ama sen gene de üzüleceksin sonuçta yaşanmışlıklar var ama ilerde çok doğru karar aldığını göreceksin canım.

verilmiş sadakan varmış.
millet ne der diye hiç düşünme yarın öbür gün bir problemin olduğunda o millet yanında olmaz.
insanlar konuşur konuşur susar boş ver torba değil ki büzesin ağızlarını.
her şey neyse de eski gelinliği giydirmek nedir ya.

eski gelinlik olayı ablası çok despot bi bayan. benden önce bile hep dermiş kardeşine geline benim gelinliği giydiricem saçına makyajına kadar ben karışıcam. çok güzel olmasını istiyorum diye söylemiş güya .. Ben bu konu da tepkimi fazlasıyla belli ettiğim için katlanılmaz dedikvlerini yapmayan oldum.

Anladığım kadarıyla zamanında fazla anlayışlı davranmışsın nişanlına ve ailesine ki sana eski bir gelinliği giymeni bile teklif edebilmişler.Senin adına ben bile bundan incindim.Adam mühendis olmuş ama adam olamamış.Üzülme diycem ama sen gene de üzüleceksin sonuçta yaşanmışlıklar var ama ilerde çok doğru karar aldığını göreceksin canım.

emin olun çat çat lafımı esirgemeyen biriyim. asla hakkımı kimse de bırakmam. hayır demeyi bilen biriyim. sadece maddi konular benim için fazla önemsizdir ne biliyim mesela ev eşyası evin yeri konumu bilmem ne . bunlardan dolayı beni ezik aptal biri olarak gördüler.

Güya aklınca ben sana meraklı değilim imajı çiziyor zavallıcık. Bosver ne hali varsa görsün, bugün sen üzülürsün o sevinir, yarın sen sevinirsin o seni kaçırdığına üzülür. Benimde eski nişanlımın ailesi Alyansları kendi sectikleri ve bende sorun çıkmasın diye iyi o olsun dedigim halde Bella Donna gidip en pahalısını seçti, arabamızı evimizi satacağız artık dügün icin demişlerdi. Halbuki ogullarıda dügün icin kredi çekeceğini herseyi kendisinin yapması gerektiğini söylemişti bana, yani ailesi öyle Demiş. Suan dönüp bakınca iyiki baska sorunlarda çıkmış ki nisanı atmısım, yoksa cimri bir aile ve pısırık oğullarından kurtulmak icin avukat Arıyor olacaktık simdi büyük ihtimalle. Elbette üzüntülüsün bosver sonuna kadar yasa ama gün gelecek iyiki boyun eğmedim diyeceksin. Onun sana saydığı laflar o anlık bişey değil bunlar ailede konuşulmuştur emin ol

nasıl atlattın peki bu süreci. en çok insanlara laf anlatmak beni sinir ediyo. başka hiç bişey düşünmüyorum. inanın ağlamadım bile. sadece yetim hakkı aldı söylemediklerimi söyledi yaptı dedi. hakkımı helal etmiyorum

Yarin bir gun evlenseniz kac ekmek yediginizin hesabini yapardi bu adam
Ablasinin gelinligini giyecektiniz ha, ilk defa duyuyorum

Bunu kendi içim de kanıtladım canım. alsın kardeşi giysin gelinliği ne diyim. çokta terbiyeyi aşmak istemem .. :KK42:

Ablasının gelinliğini giymek mi:KK57: En doğru kararı vermişsiniz. Cimrilikte son nokta. Anne ve abinize sarılıp bu günleri daha kolay atlatırsınız inşallah. Peki bu adamla hiç konuşmadınız mı? Mesaj attıktan sonra hiç sesi çıkmadı mı yani

Ablasının gelinliğini giymek mi:KK57: En doğru kararı vermişsiniz. Cimrilikte son nokta. Anne ve abinize sarılıp bu günleri daha kolay atlatırsınız inşallah. Peki bu adamla hiç konuşmadınız mı? Mesaj attıktan sonra hiç sesi çıkmadı mı yani

Hayır canım dün akşam telefonda konuşarak bitirdik. Sabah baktım fotografımızı kaldırmış. yani ben haklıyım bitirirsen bitir havaların da. abimle konuştum. abim de ne karar verirsen arkandayız üzülme diyince ben de tekrar mesaj attım bohçanı ve takıları akrabanıza bırakıyorum alırsınız diye. okudu cevap vermedi.

emin olun çat çat lafımı esirgemeyen biriyim. asla hakkımı kimse de bırakmam. hayır demeyi bilen biriyim. sadece maddi konular benim için fazla önemsizdir ne biliyim mesela ev eşyası evin yeri konumu bilmem ne . bunlardan dolayı beni ezik aptal biri olarak gördüler.
Seni bu şekilde (ezik aptal vs) görmelerine bir son verdiğin için kendini ödüllendirmelisin canım.Senin annen seni bunlar ezsin üzsün diye getirmedi dünyaya..Tez zamanda toparlanman dileğiyle sevgiyle kal.

X