Popüler Konu Z kuşağı kabusu ! Film ismi gibi oldu !

Discord u kullanıyorlar mi? Sen ordaki muhabbetleri duysan bildiğin kiraathane gibi. Selamun aleykum aga -ağa değil aga- nasılsın falan diye konusuyorlar.

he laaa

adamların nasıl bir dili var öyle....

ben odaya girdim mi hemen mikrofon da hoparlörde kapatılıyor...

ne o lan küfürlü mü konuşuyorsunuz dediğim de gelen cevap ;

hayır,

ulan hıyar o zaman ne kapatıyorsun ?

Benim ki minecraft roblox ve growtopia hastası discord diye bir sey kurmuş cok yalnizmis sosyallesiyormus orada yüreğimiz ağzımızda geziyoruz. Kardes yapin bana cok yalnizim diye yillarca beynimizi yedi şimdi kardeşi var, ama o daha bir bebekmiş. :işsiz:
Ah roblox ahh bak bunu unutmuştum ben, hadi minecraft neysede bikaçkez zorlada olsa oynatmışlardı, dünyasında parkur yapmıştı onu geçicem diye uğraşmıştım😅ama robloxu da devamlı oynuyorlar daha nedir ne değildir görmekte bilmekte istemiyorum, oda minecrafta benziyordu sanırım grafik berbat😝😝
12 yaşında hayatında ilk kez kuru soğan deneyen bir nesilden bahsediyorum ben !

Tamam yumruğunu vurup kuru soğanı kırıp yemesini beklemiyorum ama kuru fasulye nasıl bir şey bilsinler ! Salataya zeytinyağı döksünler
Ay çok şükür çocuklarımdan birinden yanada olsa bu konuda şanslıyım 😍benim kopyamdır oğlum bana çekmiş, ben oldum olası hiç bişeyi seçmem, oğlumda öyle aklınıza gelebilecek herşeyi ama herşeyi yiyor, yemek veya yiyecek seçmez, hatta ben biberi acı diye sevmem gerek duymam yemem, ama eşim bayılır, oğlumda babasının sayesinde biberi bile yer koymaz ona, iştahlı ve 10yaşında olmasına rağmen 12 yaşındakiler gibi ilerlemesi, boy, kilo yani,
Ama kızım öylemi abisinin tam tersi gıcığın önde gideni, hergün insana ne yemek yaptın denirmi yaa😤onu geçtim yaptığımı söyleyincede ee benim sevmediğim yemekler var ne yiycem ben şimdi diyen bi kıza sahibim, sen neyi seviyosun ki zaten diye söylendiğimde pilav, çorba, bide makarna, he oldu hayat bu 3ünden ibaretti tabi, hergün bunları yapayım sırf sen istiyosun diye, yok öyle dünya diyorum ama inadım inat yaptıklarımdan yemiyo alıp gelşto salçayı sürüp yiyor, hayatında salça zeytin peynir domates bide soğan olsun başka bişey gerek yok ona, tek sevdiğim noktasıda bu sabah kahvaltılarını sorunsuz eder, ama öğle akşam yakıyo delirtiyor hergün beni off ne zaman düzelir yerki diyorum ama belki ilerde pişman olur yer şimdi etmediklerini kim bilir, 9yaşında olmasına rağmen 7yaş görünüyor oda abisinin tersine işte, ee yemezsen olucağın bu diyorum ama o memnunmuş, mankenlerde zayıfmış ilerde iş bulamazsa manken olurmuşmuş ayyhh ayy😨😬😰

inanın yazdıkça boynumdan ağrı giriyor 19 oldu benim tansiyon sabaha görüşmek üzere....

Bu çağın çocuklarının ergenliğini de kendi ergenliğimiz gibi görüp beklememiz gerekiyor. Yani aslında kendi ergenliğimiz gibi ama rengi farklı.

Bizim dönemde şifreli salak konuşmalar vardı, kuş dili bilmem ne dili ile günlük tutar rakamları harfler yerine koyar öyle yazar mesajlaşırdık ve mesaj kotamız olduğu için kısaltma dilini keşfetmiştik. Şimdiki nesil hitaplar da diller de elbet kendi çağınca değişecek şifrelenecek ergenler arasında, hiç garip değil. Aynı basamaklar, laciverti şeklinde yaşanacak; renk bilmek lazım biraz :KK70:

Beslenmeleri de bir tuhaf hakkat çoğu basit yemeğin tadını bilmiyorlar bizim ki de lutuf gibi biber dolmasini denedi geçen de. Kirmizi ete de bu sene başladı ne cok sey kaçırmışım yıllardır diyor. Her akşam köfte bekliyor benden.
Benim ki de mantiyi 1 ay once kokladi, diliyle yolladi veee "anne bana mantı yapar misin?" Diyor. Ama sabırsız ya bir de anne hadii olmadı mi? :) ve dediginiz gibi "ah ben çok şey kırmızı." Diyor. Mantıyı da az bir şey yapıyorum ruhum darlaniyor niyeyse. Yogurtsuz sade yiyor bir de ona da razıyım. Bizimki patlıcan, kabak, pırasa, bakliyat sever bir de. Degisik

Ben de 42 yaşımdayım ve kendimi çok zayıf görüyorum annelik konusunda. Erken anne olmak kısmet olmadı bakalım hayırlısı. 2010 doğumlu milleti parmağında oynatıyor. Anne ve baba kuralları tıklamıyor neyse ki.
Bu konunun bizlerle alakasi yok
Oglum 2008 dogumlu , onda gayet basarili bir anneydim
Ufaklikta hicbir deneyimim , tecrubem , bilgim ise yaramiyor
Sudan cikmis baliga dondum resmen
Esimin bir de 20 yasinda oglu var , o bile kafayi yedi ben boyle cocuk gormedim diye
Ben daha once kk da defalarca dile getirdim , son bir kac senedir doganlar felaket , oncekilerden cok cok farkli
Degisik bir bilinc ile dunyaya geliyorlar

Ben gezideki çapulcu..evladımda z kuşağı 2003 lü..benim bu hayatta yaptığım en güzel şey..alfabenin son harfi kuşağı ama yeni bir alfabe o..en çok dagınıklından kavga ederiz.mesela:))o nesilden birinin annesiyim ve onu anlamaya çalışıyorum hep..aman anneee bırak şu elalemi diyor hala ama:))evet asiler,kuralları çok fazla yok,ama çokkk akıllılar..iyi ki varlar..ve sanırım bu ülkenin yoluna onlar ışık olacaklar...

Aaa aynı yaa... bizimki de resim çizer muhteşem. Karikatür delisi olduk. Muhteşem çizimler. Ben kıyamadım, tüm resimleri saklıyorum. Ileride hediye edeceğim kendisine :) oyundaki anlattıklarınız da aynı. Nasıl bir sanırsa artik :)
Bende saklıyorum herşeylerini, ilerde gördüklerinde daha bi heycanlı olur çünkü, anıya önem veriyorlar ben gibi, oyüzden kıyamıyorum bi'şey atmaya😍
Ramak: Az bir şey

demek kısmen değil aslında.... Çok güzel bir hikayesi var araştırın lütfen : )
Valla şimdi görünce farkettim, "çok az" demek yazıcaktım kaldı kelimesi ramak kaldı dan kalmış yazıvermişim, ama ramak az anlamında kullanıyor işte,mesela eşime ramak kaldı çıldırmama diyorum, yani az kaldı çıldırmama demiş oluyorum😄😄

abla vallahi ayda bir sucuk pişerdi o da memleketten gelirse, vallahi yahu ...

gelmezse o da yok ...

bunlar gurme, o boktan tavuklu sucuğa bayılıp, %100 doğal sucuğu beğenmiyorlar
Ille bir eksik buluyorlar ve de sıkılıyorlar anlam veremiyoruz. Bazen diyorum eşime, koyyerinde yetiştirip getirmek vardı Istanbul'a
Orada bebeler kendi kendilerini idare edip bir de kardeşlerine bakıyor. Hayat okulu kısmı gerçek sanki.

Bende saklıyorum herşeylerini, ilerde gördüklerinde daha bi heycanlı olur çünkü, anıya önem veriyorlar ben gibi, oyüzden kıyamıyorum bi'şey atmaya😍

Valla şimdi görünce farkettim, "çok az" demek yazıcaktım kaldı kelimesi ramak kaldı dan kalmış yazıvermişim, ama ramak az anlamında kullanıyor işte,mesela eşime ramak kaldı çıldırmama diyorum, yani az kaldı çıldırmama demiş oluyorum😄😄
Off benimde benimde beynim yanmış iyice, şimdi yazdığınızı okuyunca yeniden jeton düştü, az birşey
Demek kısmen değil diyince kaldı kelimemin yanlış olduğunu söylediğinizi sandım pardon🙈😄😄
Şimdi anladım hikayeyi merak ettim okuycam😊

Çok teşekkür ederim. Ben de biz ve bizim durumumuzda olanlara bol sabırlar diliyorum.🙈 Dışarıdan gören insanlar, “aman Allahım çok akıllı bir şey, inanılmaz...vs” gibi tepkiler veriyorlar ve hatta benim bu kadar akıllı çocuğum varken neden bu kadar bunaldığımı veya şikayetçi olduğumu düşünüyorlar. İzah etmesi zor... Böyle oldukları için sizin size ait özel bir alanınız asla kalmıyor. Siz, artık siz olamıyorsunuz! Bence siz beni anladınız! 😂😂😂 Hahahahah yazdıkça sinirlerim bozuluyor😂😂😂
Ahhaa gecen hafta kizimla ilgili konu acmistim , orda da anlatmistim bunu
2 yasindayken pedagoga basladik , pedagog kizimla oyun terapisi yapti , odadan cikinca sahane bir cocugunuz var dedi
Esim saga sola bakti , bana donup emin misin bizim kizi gordugune , baska coxuk mu girdi iceri acaba dedi 😂😂
Doktoruna gore ustun zeka , pedagoguna gore sahane ve duygusal zekasi cok yuksek
Ama esim ve bana gore tam bir felaket , duz duvara tirmanirken cektigimiz videolari var , saka degil duz duvara tiemaniyor orumcek gibi
Sabah kalkip kahve makinasindan kendisine kahve koyup tv acip , tv de youtube acip istedigi cizgi filmi izliyor elinde kahvesiyle
Acikinca dolabi acip yumirta sut aliyor , benden tabak istiyor , yumurtayi kirip sutu katip tuz ekleyip cirpiyor ve omlet yapiyor sonra tavayi cikarip bana uzatiyor

Sonra sofraya catal bicak vs koyup oturup bekliyor

Ay anlatirken bile sinirden guluyorum , hayatimda gormedim bu kadar cinsini ben 😂

Esimin bir de 20 yasinda oglu var , o bile kafayi yedi ben boyle cocuk gormedim diye
Ben daha once kk da defalarca dile getirdim , son bir kac senedir doganlar felaket , oncekilerden cok cok farkli
Aynen, esimin de 23 yaşında bir oğlu var. O da aynısını diyor. 40 yaşından sonra çocuk yaparsan olacağı bu diyor da diyor :) benim sınavım çocuğum diyorum, rabbim sağlık versin. Sabrım da tükeniyor gibi oluyor bazen. Ama büyüdükçe gezmeler çok keyifli ...

Daha küçücük ki senin kuzu Milanam, daha dünya ile derdi bitmedi; akıllandıkça rayına girer. Bak benim oğlan maşallah diyeyim dilimi ısırayım çiçek gibi oldu. Sabırla gözlemleyerek, bazı noktalarda güdülerimle davranarak relaks devam ettim, çözüldü gitti. Hareketli çocuktur, zekidir normal.

Ahhaa gecen hafta kizimla ilgili konu acmistim , orda da anlatmistim bunu
2 yasindayken pedagoga basladik , pedagog kizimla oyun terapisi yapti , odadan cikinca sahane bir cocugunuz var dedi
Esim saga sola bakti , bana donup emin misin bizim kizi gordugune , baska coxuk mu girdi iceri acaba dedi 😂😂
Doktoruna gore ustun zeka , pedagoguna gore sahane ve duygusal zekasi cok yuksek
Ama esim ve bana gore tam bir felaket , duz duvara tirmanirken cektigimiz videolari var , saka degil duz duvara tiemaniyor orumcek gibi
Sabah kalkip kahve makinasindan kendisine kahve koyup tv acip , tv de youtube acip istedigi cizgi filmi izliyor elinde kahvesiyle
Acikinca dolabi acip yumirta sut aliyor , benden tabak istiyor , yumurtayi kirip sutu katip tuz ekleyip cirpiyor ve omlet yapiyor sonra tavayi cikarip bana uzatiyor

Sonra sofraya catal bicak vs koyup oturup bekliyor

Ay anlatirken bile sinirden guluyorum , hayatimda gormedim bu kadar cinsini ben 😂
Masallah becerikli ...

Aynen, esimin de 23 yaşında bir oğlu var. O da aynısını diyor. 40 yaşından sonra çocuk yaparsan olacağı bu diyor da diyor :) benim sınavım çocuğum diyorum, rabbim sağlık versin. Sabrım da tükeniyor gibi oluyor bazen. Ama büyüdükçe gezmeler çok keyifli ...
Gercekten sabra cok ihtiyacimiz var
Cok zorlar , buyudukce daha da zorlasacaklar , ben ergenliklerinden cok tirsiyorum

Daha küçücük ki senin kuzu Milanam, daha dünya ile derdi bitmedi; akıllandıkça rayına girer. Bak benim oğlan maşallah diyeyim dilimi ısırayım çiçek gibi oldu. Sabırla gözlemleyerek, bazı noktalarda güdülerimle davranarak relaks devam ettim, çözüldü gitti. Hareketli çocuktur, zekidir normal.
Kuzum insallah duzelir ama pek sanmiyorum , bu hic ogluma benzemiyor , bu hicbirseye benzemiyor , bu hafta spora baslatacagiz biraz daha enerjisini atsin diye , insallah ise yarar

X