- 4 Eylül 2011
- 3.846
- 12.499
Ya cok tatli oluyorlar birseyler yaparken ama ben cinnet geciriyorum genelde
Cunku hicbir isi yapamiyorum , supurgeyi cikaricam mey mey diyor elimden aliyor , bugun utu yapiyordum gorunce kostu oyuncak itusunu aldi geldi , bana git git diyor o utuleyecekmis
Vileda yapicam elimden aliyor , kac kere kayip dustu gecen gun yaparken
Makyaj yapamaz oldum cunku cantayi gordugu gibi kapip kendi yapiyor
Bugun eski bir elbisemi denedim , şık bir elbise , sirf icine girip girmesigimi gormek icin
Beni elbiseyle gorunce kostu dolabindan en şık elbisesini aldi giydi ve tum gun oyle dolasti elbiseyi de mahvetti
Kabus gibi
Bizim evde yemekleri esim yapar , ona hic yapmiyor bunlari, onunla mitfaga bile girmez ama ben ne yaparsam elimden aliyor
Allahımm birebir aynı şeyleri yaşıyorum ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Ne makyaj yapmama, ne rahatça istediğimi giymeme, ne yüzüme krem sürmeme, ne bir iş yapmama izin veriyor.... Her şeye benden önce atlayıp kendisi yapmaya çalışıyor. Yaşam enerjimi aşağı çekiyor. Yahu takacağım küpeye kadar karar vermeye çalışıyor. Sinirden ağladığım çok olmuştur. Kırmak istemiyorum ama olmaz dedikçe anlatmaya çabaladıkça sürekli reddedip kendince bahaneler üretip aralıksız konuşarak onun istediğini yapmam gerektiğine beni ikna etmeye çalışıyor. Saçımı başımı yolasım geliyor çoğu zaman